Oana Moșneagu, despre femeia din spatele personajului. Cât de important este aspectul fizic pentru actrița din Adela

Publicat pe 12.10.2021 la 10:31 Actualizat pe 12.10.2021 la 11:08

Oana Moșneagu sau “Andreea” din serialul Adela, reușește să fie o prezență constantă în viețile oamenilor care o iubesc. Cât de important este aspectul fizic pentru actrița din Adela, dar și ce o motivează zi de zi, spune chiar ea.

Oana Moșneagu poartă o bluză neagră și pantaloni gri

Oana Moșneagu vorbește despre experiența din spatele camerelor

Happy Channel

Deși este o actriță tânără ( are doar 31 de ani), Oana Moșneagu nu este novice în arta spectacolului. Astfel, vedeta a jucat în spectacole precum “Şi n-au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi” de Sever Andrei, regia Sever Andrei, „Poveste din patria noastră” de Bogdan Adrian Toma şi Emanuel Pârvu, „O oră de linişte” de Florian Zeller, „Ani de pribegie” de Aleksei Arbuzov.

Printre producțiile de televizune, Oana Moșneagu poate fi urmărită în “Adela”, “Fructul Oprit”, “Moromeții 2”.

Actrița este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, dar și a Masterului de Actorie din cadrul UNATC I.L. Caragiale.

Oana Moșneagu, despre femeia din spatele personajului

Oana Moșneagu este una dintre actrițele tinerei generații care vede un viitor strălucit în această industrie. Actrița este de părere că oriunde ar juca, trebuie să fie prezentă acolo și să-și imagineze că viața ei reală nu mai există din momentul în care se strigă “Acțiune!”

“Într-adevăr, pe scenă, faţă de cameră, e nevoie de mijloace diferite pentru că spectatorul nu mai are lupa camerei de filmat pe microreacţii sau pe gesturi mici, nu mai are telecomanda la îndemână ca să poată regla volumul, tu, ca actor, trebuie să te asiguri că te vede şi te aude şi spectatorul din ultimul rând din sala de teatru şi, faţă de film, trebuie să ai energia şi tonusul de a susţine un spectacol întreg, poate fără pauză, faţă de o secvenţă de câteva minute.”, a povestit Oana Moșneagu pentru atelier.liternet.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oana Moșneagu spune că fiecare om cu care interacționează o ajută să fie o persoană mai bună, să se autodepășească și să învețe în fiecare zi lucruri diferite. În ceea ce privește momentul în care și-a dat seama că vrea să dea admitere la facultatea de teatru, aceasta spune că a fost îndrumată.

Cât de important este aspectul fizic pentru Oana Moșneagu

“Actriţa Kiara Firan Ruxandra, ea este omul datorită căruia mi-am făcut curaj să dau admiterea la UNATC, ea este omul care s-a oferit să mă ajute să mă pregătesc, ea a fost primul om care mi-a spus "poţi". Şi datorită ei am putut.”, a spus Oana Moșneagu.

Legat de aspectul fizic, vedeta spune că nu contează într-o mare măsură, așa cum se crede în general. Singura diferență este acolo unde se cere o anumită conformație sau înălțime, însă pentru Oana Moșneagu frumusețea este relativă.

Ca orice altă persoană, Oana Moșneagu a avut de suferit din pricina pandemiei de COVID-19, având în vedere că piesele de teatru s-au suspendat. Cu toate acestea, vedeta a primit rolul din “Adela” cu puțin timp înainte de carantină.

Ca sursă de inspirație, actrița alege întotdeauna oamenii. Aceștia o fac să vadă atât frumosul cât și urâtul din viață și reușește astfel să-și pună în personajele sale toate învățămintele luate de la ei. Cât despre muzică, Oana Moșneagu o consideră o parte integrantă a vieții sale.

Oana Moșneagu este o tânără actriță care își dorește să lase multă frumusețe în urma sa, astfel că mereu încearcă să-și depășească limitele.

Sursa: atelier.liternet.ro

În articolul

Oana Moșneagu, despre femeia din spatele personajului. Cât de important este aspectul fizic pentru actrița din Adela

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x