Oana Moșneagu, povestea din spatele personajului “Andreea” din serialul “Adela”. Cum se identifică actrița cu rolul pe care îl are

Publicat pe 26.10.2021 la 11:41 Actualizat pe 26.10.2021 la 13:23

Oana Moșneagu este una dintre tinerele speranțe ale teatrului românesc. Ce spune actrița despre “Andreea”, personajul pe care îl joacă în serialul “Adela”.

Oana Moșneagu poartă pantaloni deschiși la culoare și are părul desprins

Oana Moșneagu, povestea din spatele personajului “Andreea”

Facebook

Chiar dacă în serialul “Adela” o joacă pe “Andreea”, un personaj mai puțin plăcut de publicul telespectator, având în vedere că este un rol negativ, iată că actrița Oana Moșneagu este foarte încântată de ceea ce face.

După ce și-a dat seama că munca de birou nu o face fericită, s-a îndreptat cu tot elanul către actorie, acolo unde a rămas până acum. A primit un rol cu totul special în “Adela” și acest lucru nu i-a adus decât fericire.

Oana Moșneagu, povestea din spatele personajului “Andreea”

Oana Moșneagu o are pe “Andreea” alături ori de câte ori se află pe platourile de filmare ale serialului “Adela”. Chiar dacă este un personaj negativ, acest lucru nu o oprește de la a-și clădi valorile și țelurile pe niște principii bine stabilite.

Cu toate că ar trebui să fie pe lista neagră a personajelor, “Andreea” se luptă pentru ceea ce vrea și poate dărui iubirea atunci când este cazul.

Oana Moșneagu nu este surprinsă de personajul ei, însă recunoaște că uneori este impresionată de “Andreea”. De asemenea, aceasta nu știe cum cineva poate minți atât de multe pentru a-și atinge obiectivele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oana Moșneagu spune că fură meserie de la Anca Sigartău, actrița care îi oferă tot felul de sfaturi și care îi oferă multe oportunități de transformare. De asemenea, ceilalți colegi îi oferă actriței multe alte șanse de a acționa în diferite ipostaze.

Chiar dacă Oana Moșneagu și-a rupt mâna în timpul uneia dintre vacanțe, acest lucru nu a oprit-o din a veni pe platourile de filmare ale serialului “Adela” și a continua munca alături de colegi. De asemenea, povestea personajului s-a mulat pe problema pe care a întâmpinat-o actrița.

Oana Moșneagu spune că la 20 de ani avea puțin din comportamentul “Andreei”, însă între timp s-a maturizat și a înțeles până unde trebuie să meargă atunci când are de făcut obiecții sau remarci la adresa celor din jur.

Cum este Oana Moșneagu în viața reală

Înainte de a deveni actriță, Oana Moșneagu a lucrat timp de doi ani de zile într-o multinațională, acolo unde se ocupa de partea de PR a companiei pentru care era angajată. Cu toate acestea, dorința de a fi pe scenă a fost acolo dintotdeauna.

Oana Moșneagu se vede și scriitoare pe viitor, atunci când își va lua toate experiențele importante din viață și le va transforma în cuvinte pe care cei interesați le vor vrea a fi citite. Până atunci, continuă să-și facă meseria fără greș, așa cum a decis încă de la început.

Dacă nu ar fi fost actriță, Oana Moșneagu s-ar fi văzut muncind tot în zona creativă, pe un post de copywriter. Cât despre perioada prin care trăim, vedeta spune că actorii sunt cei mai greu încercați, însă i-ar sfătui în continuare pe tineri să încerce să dea la facultatea de actorie, atâta timp cât acesta este visul către care vor să se îndrepte.

Cât despre hobby-uri, Oana Moșneagu recunoaște că este o persoană gurmandă, căreia îi place să danseze, iar în timpul liber îi place să iasă cu prietenii.

Sursa: tvmania.ro

În articolul

Oana Moșneagu, povestea din spatele personajului “Andreea” din serialul “Adela”. Cum se identifică actrița cu rolul pe care îl are

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x