Oana Moșneagu, povestea din spatele personajului “Andreea” din serialul “Adela”. Cum se identifică actrița cu rolul pe care îl are

Publicat pe 26.10.2021 la 11:41 Actualizat pe 26.10.2021 la 13:23

Oana Moșneagu este una dintre tinerele speranțe ale teatrului românesc. Ce spune actrița despre “Andreea”, personajul pe care îl joacă în serialul “Adela”.

Oana Moșneagu poartă pantaloni deschiși la culoare și are părul desprins

Oana Moșneagu, povestea din spatele personajului “Andreea”

Facebook

Chiar dacă în serialul “Adela” o joacă pe “Andreea”, un personaj mai puțin plăcut de publicul telespectator, având în vedere că este un rol negativ, iată că actrița Oana Moșneagu este foarte încântată de ceea ce face.

După ce și-a dat seama că munca de birou nu o face fericită, s-a îndreptat cu tot elanul către actorie, acolo unde a rămas până acum. A primit un rol cu totul special în “Adela” și acest lucru nu i-a adus decât fericire.

Oana Moșneagu, povestea din spatele personajului “Andreea”

Oana Moșneagu o are pe “Andreea” alături ori de câte ori se află pe platourile de filmare ale serialului “Adela”. Chiar dacă este un personaj negativ, acest lucru nu o oprește de la a-și clădi valorile și țelurile pe niște principii bine stabilite.

Cu toate că ar trebui să fie pe lista neagră a personajelor, “Andreea” se luptă pentru ceea ce vrea și poate dărui iubirea atunci când este cazul.

Oana Moșneagu nu este surprinsă de personajul ei, însă recunoaște că uneori este impresionată de “Andreea”. De asemenea, aceasta nu știe cum cineva poate minți atât de multe pentru a-și atinge obiectivele.

A post shared by Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

Oana Moșneagu spune că fură meserie de la Anca Sigartău, actrița care îi oferă tot felul de sfaturi și care îi oferă multe oportunități de transformare. De asemenea, ceilalți colegi îi oferă actriței multe alte șanse de a acționa în diferite ipostaze.

Chiar dacă Oana Moșneagu și-a rupt mâna în timpul uneia dintre vacanțe, acest lucru nu a oprit-o din a veni pe platourile de filmare ale serialului “Adela” și a continua munca alături de colegi. De asemenea, povestea personajului s-a mulat pe problema pe care a întâmpinat-o actrița.

Oana Moșneagu spune că la 20 de ani avea puțin din comportamentul “Andreei”, însă între timp s-a maturizat și a înțeles până unde trebuie să meargă atunci când are de făcut obiecții sau remarci la adresa celor din jur.

Cum este Oana Moșneagu în viața reală

Înainte de a deveni actriță, Oana Moșneagu a lucrat timp de doi ani de zile într-o multinațională, acolo unde se ocupa de partea de PR a companiei pentru care era angajată. Cu toate acestea, dorința de a fi pe scenă a fost acolo dintotdeauna.

Oana Moșneagu se vede și scriitoare pe viitor, atunci când își va lua toate experiențele importante din viață și le va transforma în cuvinte pe care cei interesați le vor vrea a fi citite. Până atunci, continuă să-și facă meseria fără greș, așa cum a decis încă de la început.

Dacă nu ar fi fost actriță, Oana Moșneagu s-ar fi văzut muncind tot în zona creativă, pe un post de copywriter. Cât despre perioada prin care trăim, vedeta spune că actorii sunt cei mai greu încercați, însă i-ar sfătui în continuare pe tineri să încerce să dea la facultatea de actorie, atâta timp cât acesta este visul către care vor să se îndrepte.

Cât despre hobby-uri, Oana Moșneagu recunoaște că este o persoană gurmandă, căreia îi place să danseze, iar în timpul liber îi place să iasă cu prietenii.

Sursa: tvmania.ro

În articolul

Oana Moșneagu, povestea din spatele personajului “Andreea” din serialul “Adela”. Cum se identifică actrița cu rolul pe care îl are

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 decembrie 2021. Taurii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Jandarmeria Cluj și-a cerut scuze după defilarea dezastruoasă de 1 Decembrie: "Astfel de momente sunt de neacceptat"
a1.ro
Fetița din imagine în port popular este acum una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV și are o familie numeroasă. Crezi că o recunoști?
Catine
Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun. Cum arată primele imagini de la reședința regală
retetefeldefel.ro
Tort cu alune și cafea
useit.ro
Urmele „de urs” ale unui strămoș uman au derutat experții. Ce au descoperit despre specia misterioasă: „Am fost îngrijorați”
as.ro
TV Happy
Antenastars
Theo Rose, printre lacrimi: „N-o să mai vorbesc două zile!”
Spynews
Ce urare i-a făcut Bianca Drăgușanu mamei sale! Madi Dragoș își sărbătorește azi ziua de naștere