Özge Yağız a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată

Publicat pe 17.08.2022 la 11:05 Actualizat pe 17.08.2022 la 11:45

Özge Yağız a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată astfel. Ce imagine a postat vedeta în mediul online și cum au reacționat fanii.

Özge Yağız poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul lung, brunet și desprins

Özge Yağız din "Jurământul"

Happy Channel

Özge Yağız se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să-și facă simțită prezența atât în serialul “Jurământul” cât și alături de Gökberk Demirci în relație cu acesta. Acum vedeta se implică în alte proiecte profesionale și reușește să aibă o viață personală satisfăcătoare, așa cum apare în mediul online.

Özge Yağız a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată astfel

A cucerit publicul din lumea întreagă cu talentul, dar și frumusețea ta. A jucat în serialul “Jurământul” și a surprins fanii din lumea întreagă. Atunci când toți credeau că nunta cu Gökberk Demirci se va întâmpla în cele din urmă, iată că despărțirea a venit pe neașteptate. Actorii și-au șters pozele pe care le aveau împreună în mediul online și nu au mai rămas prieteni pe internet. Cu toate acestea, recent s-a descoperit că cei doi și-au dat din nou o șansă pe Instagram.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

Özge Yağız și Gökberk Demirci au fost “Reyhan” și “Emir” în serialul fenomen “Jurământul” și au reușit să cucerească publicul atât în viața reală cât și pe platourile de filmare. Cu toate că s-au despărțit, cei doi nu au lăsat niciun mesaj oficial. În cele din urmă, în cel mai recent interviu, protagonistul a vorbit despre ceea ce s-a petrecut în viața reală cu fosta sa colegă de platou.

Citește și: Gökberk Demirci a postat noi fotografii în mediul online și i-a emoționat pe fani. Ipostaze inedite ale actorului din “Jurământul”

“Din păcate, nu am niciun răspuns clar la această întrebare. Cred că ar trebui să fim calmi cu toții. E doar natura umană. Trăim într-o lume în care oamenii se tem de moarte.”, a dezvăluit Gökberk Demirci din “Jurământul”. Deși actorul se arată nedumerit de tot ceea ce s-a întîmplat, iat că Özge Yağız se bucură de fiecare moment al vieții sale, atât în plan profesional cât și personal. A început să joace în serialul “Baba” și se bucură de vacanțe în Europa.

Özge Yağız din “Jurământul” se află în cea mai bună perioadă a vieții sale

Protagonista din “Jurământul” se află la momentul actual într-una dintre cele mai prolifice perioade ale vieții sale. Acest lucru s-a observat și cu ochiul liber pe contul personal de Instagram, acolo unde a lăsat mai multe imagini din vacanță.

“Pot să spun că am pășit spre vara vieții mele, dar are gust de primăvară. Mă aflu într-o perioadă în care totul se află într-o balanță perfectă. Sunt conștientă de lucrurile care mă înconjoară și asta mă face fericită. Iau fiecare moment așa cum vine.”, a declarat Özge, potrivit Haberturk.com. Özge Yağız spune că s-a simțit bucuroasă atunci când a aflat că va juca alături de marele actor de origine turcă Haluk Bilginer în “Baba”. Acesta a fost visul său încă de când se afla pe băncile școlii.

Citește și: Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” uimește cu proiectele profesionale. Cariera actriței este în floare

“A fost printer primele vise la care m-am gândit când am început această carieră. Acum a devenit realitate și nu îmi pot crede ochilor. Chiar dacă are energia necesară te poți simți intimidate.”, a spus vedeta. Aceasta spune că a reușit să obțină primul său casting, fiind una dintre cele mai îndrăgite actrițe din prezent.

În articolul

Özge Yağız a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Văduva lui Costel Corduneanu, reacţie sfâşietoare după ce interlopul a fost înmormântat! Graţiela, copleşită de durere
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x