Gökberk Demirci a postat noi fotografii în mediul online și i-a emoționat pe fani. Ipostaze inedite ale actorului din “Jurământul”

Publicat pe 14.08.2022 la 14:00 Actualizat pe 14.08.2022 la 09:47

Gökberk Demirci a postat noi fotografii în mediul online și i-a emoționat pe fani. Actorul din “Jurământul” s-a lăsat surprins într-o ipostază inedită, așa cum puțină lume l-a văzut până acum.

Gökberk Demirci stă pe o canapea închisă la culoare, poartă un cardigan negru și își ține mâna dreaptă în dreptul obrazului stâng. Actorul are barbă și mustață

Gökberk Demirci din "Jurământul"

Happy Channel

Gökberk Demirci a postat noi fotografii în mediul online și i-a emoționat pe fani. Actorul din “Jurământul” s-a lăsat surprins într-o ipostază inedită, așa cum puțină lume l-a văzut și nu s-a sfiit să le arate tuturor ce activități practică în timpul liber, atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Prima persoană care a lăsat un comentariu în dreptul imaginilor, a fost chiar partenera acestuia, Özge Yağız. Cei doi formează unul dintre cele mai iubite cupluri din Turcia.

Gökberk Demirci a postat noi fotografii în mediul online și i-a emoționat pe fani

Gökberk Demirci se numără printre cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual. Datorită rolului de protagonist pe care l-a îmbrățișat în serialul “Jurământul” a reușit să cucerească publicul din întreaga lume. Fiind un profesionist complet, a încercat de fiecare dată să demonstreze că nu este doar o figură frumoasă pe micile ecrane.

Cu toate că deține mai multe conturi de socializare, Gökberk Demirci nu obișnuiește să posteze prea des fotografii din viața personală. Cu toate acestea, cele mai recente ipostaze al arată pe celebrul actor alături de cel mai nou membru al familiei, un patruped. Micuțul se află în brațele lui Gökberk Demirci și arată nedumerit de ceea ce se întâmplă în jurul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prima persoană care a lăsat un comentariu în dreptul fotografiilor a fost chiar Özge Yağız, partenera actorului. “Bine ai venit”, a scris Gökberk Demirci în dreptul fotografiilor în care apare alături de patruped. Se pare că astfel, îndrăgostiții și-au mărit familia cu încă un membru.

Citește și: Özge Yağız, bucătăreasă de excepție pentru iubitul ei. Cum îl surprinde actrița pe Gökberk Demirci

“Vă iubesc atât de mult”, a scris și Özge Yağız ca răspuns la postarea partenerului său. Peste 3 mii de comentarii și tot mai multe aprecieri au ținut internauții să lase pe pagina personală de Instagram a lui Gökberk Demirci. Actorul are peste 1 milion de fani în online.

Gökberk Demirci și Özge Yağız își petrec timpul liber alături de prieteni

Gökberk Demirci și Özge Yağız s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Jurământul” și de acolo până la o dragoste adevărată a fost doar un pas. În ciuda faptului că cei doi și-au continuat relația de iubire, de cele mai multe ori îndrăgostiții au preferat să facă acest lucru într-un mod discret.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

Ipostazele în care Gökberk Demirci și Özge Yağız apar în mediul online împreună sunt rare, iar cei care îi îndrăgesc așteaptă de fiecare dată noutăți din partea lor. Cu toate acestea, cele mai recente fotografii i-au surprins pe îndrăgostiții alături de prieteni. Cei doi au postat imaginile la secțiunea Instastory, acolo unde internauții au putut să vadă cum se distrează ca și cuplu, în timpul liber.

Citește și: Gökberk Demirci face primele declarații despre relația cu Özge Yağz. Ce spune actorul din “Jurământul”

Deși discreți în ceea ce privește relația lor, Gökberk Demirci și Özge Yağız nu au ezitat nicio secundă să-și arate bucuria atunci când au simțit nevoia. De cele mai multe ori, cei doi sunt surprinși atunci când au parte de întâlniri romantice sau mici escapade alături de oameni dragi.

Atât Gökberk Demirci, cât și Özge Yağız adoptă de fiecare dată ținute simple, dar de efect. În ciuda faptului că au devenit vedete de succes, simplitatea a rămas cuvântul de bază al celor doi actori.

În articolul

Gökberk Demirci a postat noi fotografii în mediul online și i-a emoționat pe fani. Ipostaze inedite ale actorului din “Jurământul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x