Özge Yağız a îmbrăcat o rochie decupată și s-a lăsat fotografiată de profesioniști. Vedeta din “Jurământul”, așa cum de puține ori a fost văzută

Publicat pe 08.11.2022 la 11:28 Actualizat pe 08.11.2022 la 12:25

Özge Yağız a îmbrăcat o rochie decupată și s-a lăsat fotografiată de profesioniști. Vedeta din “Jurământul”, așa cum de puține ori a fost văzută.

Özge Yağız poartă o rochie cu flori cu mâneci scurte

Özge Yağız a îmbrăcat o rochie decupată și s-a lăsat fotografiată de profesioniști

Happy Channel

Özge Yağız este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să-și surprindă fanii cu rolul său din “Jurământul”, iar ceea ce i-a surprins pe fani a fost schimbarea sa vizibilă în mediul online. Acum vedeta este o femeie în toată regula și fotografiile vizibile de pe rețelele sociale demonstrează acest lucru fără doar și poate.

Özge Yağız a îmbrăcat o rochie decupată și s-a lăsat fotografiată de profesioniști

După ce Özge Yağız și Gökberk Demirci și-au încheiat relația de iubire, nimeni nu mai credea că cei doi vor reveni la sentimente mai bune. Cu toate acestea, într-un final, destinul a decis să-i reunească și să le ofere o a doua șansă. Fotografiile de cuplu au revenit în mediul online, iar povestea dragostei lor a fost relatată chiar de către protagonistul din “Jurământul”.

Urmărește "Jurământul", joi și vineri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă vedeta a jucat pentru două sezoane în “Jurământul”, Gökberk Demirci a fost cel care a finalizat proiectul și a fost apreciat de fani pentru perseverența sa. Nici Özge Yağız nu a rămas fără simpatizanți, căci cei care i-au fost alături în rolul care a făcut-o celebră, au urmărit-o și în serialul “Baba”, noul său proiect. Cât despre relația cu partenerul său, Özge Yağız o descrie ca fiind una mai mult decât perfectă.

Citește și: Sıla Türkoğlu își lasă la vedere decolteul generos. Vedeta din “Moștenirea” a îmbrăcat o rochie verde și s-a lăsat fotografiată astfel

“Prima persoană pe care o sun atunci când am probleme este Gökberk. Să avem aceeași profesie ne ajută să ne înțelegem mai bine. Amândoi lucrăm din greu, viața e grea uneori într-adevăr dar apreciem fiecare moment pe care putem să-l petrecem împreună. Aceste momente au valoare în timp.”, a declarat actrița într-un interviu pentru revista Re Touch Mag, potrivit telemagazyn.pl. Vedeta a părăsit platourile de filmare ale serialului “Jurământul” în 2020, chiar dacă fanii voiau să o vadă în continuare în rolul care a făcut-o celebră. Următoarele sale proiecte au venit la scurt timp, iar succesul său a fost de necontestat.

Özge Yağız din “Jurământul” își continuă proiectele profesionale, iar Gökberk Demirci așteaptă noi propuneri

Și-a câștigat popularitatea în seria “Jurământul”, însă acum evaluează propuneri pentru proiecte viitoare și se bucură de timpul liber pe care și l-a câștigat fără doar și poate.

“Dacă este un proiect interesant ce îmi va permite să mă întorc pe ecrane, o să îl accept. Momentan mă odihnesc și o să intru din nou pe set.”, a declarat protagonistul din “Jurământul”. Cele mai noi fotografii din mediul online pe care le-a postat Özge Yağız au reușit să surprindă fără doar și poate audiența. Rochia neagră, scurtă, dar și cizmele negre i-au pus în evidență trupul. De asemenea, coafura a rămas la fel de simplă. Printre proiectele faimoasei Özge Yağız se numără “Jurământul”, “Sol Yamin” și “Baba”.

Citește și: Alina Boz a îmbrăcat un corset negru și s-a lăsat pe mâna stiliștilor. Vedeta din “Furtună pe Bosfor” surprinde cu fiecare apariție

Özge Yağız s-a născut pe 26 septembrie 1997 în Istanbul și a reușit fără doar și poate să-și arate contribuția în actorie până în prezent. Are 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori postează fotografii atât din viața personală, cât și din cea profesională. Nu este pentru prima oară când ține să arate perfecțiunea în imaginile de pe internet.

În articolul

Özge Yağız a îmbrăcat o rochie decupată și s-a lăsat fotografiată de profesioniști. Vedeta din “Jurământul”, așa cum de puține ori a fost văzută

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x