Sıla Türkoğlu continuă să-și surprindă fanii cu ipostaze pline de eleganță. Cum s-a lăsat fotografiată actrița din “Moștenirea”

Publicat pe 01.08.2022 la 11:48 Actualizat pe 01.08.2022 la 12:17

Sıla Türkoğlu își surprindă încă o dată fanii cu ipostaze pline de eleganță. De data aceasta, vedeta din "Moștenirea" a îmbrăcat un costum aparte și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră cu mâneci scurte și are părul prins la spate

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”, sezon 2

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Cu toate că și-a început cariera recent și “Moștenirea” a reprezentat primul său proiect de succes, a reușit încă de la început să aducă un suflu nou în această industrie. Cu ajutorul talentului a reușit să cucerească publicul din lumea întreagă și să-și demonstreze sieși că drumul pe care l-a urmat este cel drept.

Sıla Türkoğlu continuă să-și surprindă fanii cu ipostaze pline de eleganță

De când și-a anunțat retragerea din cadrul serialului “Moștenirea”, Sıla Türkoğlu a reușit să-și surprindă fanii cu ipostaze diferite pe rețelele sociale. De la tânăra care îmbrăca rochii simple, lungi și purta coafuri simple a reușit să se transforme într-o adevărată inspirație pentru femeile din toată lumea. Acum vedeta poate fi văzută doar în vacanță, bucurându-se de clipele petrecute alături de cei dragi. De asemenea, ținutele care îi scot în evidență trupul de invidiat sunt acum omniprezente.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

Cu peste 900 de mii de fani pe contul personal de socializare, număr ce a crezut vertiginos de-a lungul timpului, Sıla Türkoğlu se încadrează în topul celor mai frumoase vedete din Turcia. Nu este totuși de mirare având în vedere faptul că actrița are doar 23 de ani. Născută în Bornova, Turcia, a reușit să-și simtă atracția pentru teatru și lumea spectacolului încă de când se afla pe băncile școlii. Odată cu înaintarea în vârstă, visul ei a devenit realitate și a fost aleasă ca protagonistă în cel mai urmărit serial turcesc din zilele noastre.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Özge Yağız și-a arătat încă o dată chipul de porțelan pe rețelele sociale. Cum arată machiajul pe care vedeta îl folosește zilnic

De-a lungul celor două sezoane, Sıla Türkoğlu ne-a prezentat-o pe “Seher” în diferite ipostaze și intrigi, iar telespectatorii au trăit de fiecare dată aceleași emoții ca ale personajului. Cu toate acestea, chiar spre finalul celui de-al doilea sezon actrița și-a anunțat retragerea printr-un comunicat de presă prezentat chiar de către avocatul său. După ce compania producătoare a transmis că vedeta a încălcat regulile contractului, cel care o apără în probleme legale pe Sıla Türkoğlu a intervenit cu promptitudine.

Sıla Türkoğlu a renunțat la rolul din cadrul serialului “Moștenirea”

Cu toate că a reprezentat sufletul serialului “Moștenirea” timp de două sezoane, Sıla Türkoğlu a ținut să se retragă și să-și continuie planurile personale pentru o perioadă nedeterminată. La momentul actual, vedeta nu a oferit nicio declarație referitoare la alte proiecte profesionale. De asemenea, cel care i-a menționat numele în ciuda întâmplării nefericite, a fost chiar fostul său coleg de platou, Halil İbrahim Ceyhan. După ce actorul a primit un premiu important pentru participarea sa în cadrul serialului, acesta a urcat pe scenă și s-a arătat atât dezamăgit, cât și bucuros deopotrivă. Fanii au știut imediat că discursul actorului a fost îndreptat către Sıla Türkoğlu.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu Gokberk Demirci în "Jurământul" - Sezonul 3. Galerie FOTO

“Frumosul nostru fluture”, “Adevărata regină”, “Cea mai frumoasă și cea mai minunată actriță”, au scris fanii pe pagina de socializare a actriței în cadrul ultimei postări. Peste 7 mii de comentarii și nenumărate aprecieri sunt lăsate zilnic în favoarea vedetei. Până la momentul actual nu se cunoaște nicio informație oficială legată de viitoarele proiecte ale actriței.

În articolul

Sıla Türkoğlu continuă să-și surprindă fanii cu ipostaze pline de eleganță. Cum s-a lăsat fotografiată actrița din “Moștenirea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x