Özge Yağız revine în atenția fanilor pe rețelele sociale. Actrița a îmbrăcat un pulover maro și a ținut să-și lase al vedere chipul natural

Publicat pe 12.12.2022 la 11:12 Actualizat pe 12.12.2022 la 11:46

Özge Yağız revine în atenția fanilor pe rețelele sociale. Actrița a îmbrăcat un pulover maro și a ținut să-și lase al vedere chipul natural.

Özge Yağız poartă o rochie cu flori cu mâneci scurte, are părul lung și desprins și se uită în depărtare

Özge Yağız revine în atenția fanilor pe rețelele sociale

Happy Channel

Özge Yağız a reușit să ajungă în inimile fanilor într-o scurtă perioadă de timp, deși viața sa nu a fost întotdeauna una dintre cele mai fericite. A părăsit platourile de filmare ale “Jurământul” după doar două sezoane și nici alte producții nu au fost mai norocoase în ceea ce privește cifrele. Pe plan personale și-a regăsit fericirea într-o continuare a relației cu Gökberk Demirci, actorul de care s-a despărțit pentru o scurtă perioadă de timp.

Özge Yağız din “Jurământul” revine în atenția fanilor pe rețelele sociale

A continuat să rămână în atenția publicului de-a lungul anilor, asta datorită schimbării sale fizice evidente. Pe rețelele sociale și-a construit o întreagă armată de fani și are în prezente peste 3 milioane de internauți ce îi urmăresc fiecare postare. Cu peste 100 de fotografii și filmulețe atât din viața personală cât și cea profesională, reușește să se mențină în cele mai importante topuri.

Urmărește "Jurământul", joi și vineri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În vârstă de 25 de ani și absolventă a Başkent University, actrița din “Jurământul” s-a născut pe 26 septembrie 1997 în Istanbul. Înainte de a deveni actriță a lucrat ca nutriționist și a reușit să-și deschidă porțile faimei cu un rol în “ Adini Sen Koy”. Ulterior a venit rolul “Reyhan” și așa a devenit cunoscută în lumea întreagă. Cu toate acestea, cei care o îndrăgesc au ținut să observe anumite schimbări vizibile în imaginile postate de aceasta pe internet.

Citește și: Cum arată astăzi Burak Tozkoparan din “Agenția de talente și sentimente”. Actorul joacă și în "Furtună pe Bosfor"

“Obișnuia să fie o fată tipică din Turcia, acum este o frumusețe cu botox.”, „De ce toate celebritățile își creează o față triunghiulară”, „Nu mă așteptam la asta de la Ozge”, au fost doar câteva dintre comentarii. Pe lângă proiectel îndrăgite realizate pe platourile de filmare, vedeta și-a “împrumutat” vocea pentru filmul „Yunus Child”. În cadrul galei de premiere, actrița a ținut să vină însoțită alături de partenerul său, Gökberk Demirci.

“A fost foarte entuziasmant să fac parte dintr-un film animat. Am semnat o premieră în viața mea cu filmul acesta. Cred că voi mai încerca. Invit pe toată să urmărească această producție care a fost creată cu mare efort. Este un film ce ar trebui văzut alături de familie.”, a transmis actrița.

Özge Yağız pune preț pe inteligență în toate relațiile sale

Invitată în cadrul unei emisiuni transmise pe internet, faimoasa Özge Yağız a ținut să facă mai multe mărturisiri legate atât de viața amoroasă cât și de cea profesională. Vedeta spune că una dintre dorințele sale i s-a transformat deja în realitate, asta pentru că în cadrul proiectului “Baba” s-a aflat pe același platou de filmare cu Haluk Bilginer.

Citește și: Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” surprinde cu o salopetă decupată ce îi scoate în evidență formele. Cum arată vedeta pe covorul roșu

“Visele mi-au devenit realitate. Momentan lucrăm la același proiect. De când m-am implicat în această profesie, nu cred că aș putea să mai fac altceva.”, a spus vedeta din Turcia. Cât despre relația de iubire cu Gökberk Demirci, aceasta a revenit pe un făgaș normal după ce o perioadă îndrăgostiții au ținută să se despartă.

“Inteligența mă atrage în fiecare relație. Cred că dragostea este un sentiment grozav, dar nu ar trebui să ne orbească.”, a spus vedeta din Turcia.

În articolul

Özge Yağız revine în atenția fanilor pe rețelele sociale. Actrița a îmbrăcat un pulover maro și a ținut să-și lase al vedere chipul natural

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x