Özge Yağız se află în vacanță, departe de platourile de filmare. Ce ținute poartă vedeta din “Jurământul”

Publicat pe 13.07.2022 la 11:53 Actualizat pe 13.07.2022 la 12:46

Özge Yağız se află în vacanță, departe de platourile de filmare. Vedeta din "Jurământul" le-a arătat tuturor fanilor ținutele alese pentru zilele călduroase.

Özge Yağız poartă o cămașă închisă la culoare și are părul desprins

Özge Yağız din “Jurământul”

Happy Channel

Özge Yağız se află în vacanță, departe de platourile de filmare. Vedeta a postat până acum o serie de fotografii ce i-au surprins fiecare călătorie. Cu fiecare apariție, vedeta din “Jurământul” a purtat o altă vestimentație și astfel a reușit de fiecare dată să-și scoată în evidență trupul de invidiat. Este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia și asta se observă cu ochiul liber atât în mediul online, cât și pe micile ecrane.

Özge Yağız se află în vacanță, departe de platourile de filmare

Özge Yağız a luat o pauză bine meritată de pe platourile de filmare ale serialului “Baba” și a ținut să le arate fanilor care sunt locațiile în care își petrece zilele de vacanță. Vedeta a călătorit în Germania, în Olanda, dar și alte țări pe care le-a bifat într-un timp foarte scurt. Ulterior, mai multe fotografii au fost postate pe pagina personală de Instagram, acolo unde vedeta are deja peste 3 milioane de fani.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

Deși a renunțat de multă vreme la rolul său din cadrul serialului “Jurământul”, cei care o îndrăgesc au urmărit-o în continuare într-o incursiune care i-a crescut exponențial succesul în industria divertismentului. Vedeta a declarat recent că nu se află într-o relație la momentul actual și că toată energia și-o îndrumă către cariera profesională. De asemenea, zilele petrecute alături de cei dragi reprezintă o mare parte din viața acesteia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu mai este de mirare faptul că Özge Yağız petrece timp și alături de nepoțelul său, fiul surorii sale. Deși o bună perioadă de timp s-a zvonit faptul că vedeta din “Jurământul” ar reveni la sentimente mai bune și ar forma din nou un cuplu cu Gökberk Demirci, iată că nimic nu este mai fals. Cu toate acestea, ultimele declarații ale vedetei i-au uimit pe cei care au îndrăgit celebrul cuplu încă de la început.

Citește și: Kerem Bürsin și-a uimit fanele de pretutindeni cu cel mai recent mesaj. Ce a transmis vedeta din “Dragostea plutește în aer”

“Câteodată ne întrebăm cum putem să petrecem atât de mult timp împreună, dar adevărul e că mâncăm și ne uităm la filme amândoi. Suntem inseparabili.”, spunea Özge Yağız, conform Seriesturkish.com.

Ce spune Özge Yağız despre căsătorie

Deși Özge Yağız și Gökberk Demirci au decis să pună punct relației lor, actrița din “Jurământul” a mărturisit în repetate rânduri că i-ar plăcea să-și descopere sufletul pereche și să împartă cu acesta aceeași viață.

“Atâta vreme cât crezi în sufletul tău pereche, asta trebuie să faci.”, a spus Özge Yağız. Deși fanii au încercat să descopere motivul pentru care decizia a fost luată, iată că niciunul dintre actori nu a vorbit public despre această intenție. Özge Yağız s-a născut pe 26 septembrie 1997 în Istanbul și a reușit de-a lungul timpului să aducă contribuții majore în serialele în care a fost distribuită ca și protagonistă. Acestea sunt “Jurământul”, “Sol Yanim” și „Baba”. Deși are o diplomă în științele comunicării, vocația sa de actriță a împins-o să ia alte decizii legate de viitorul său.

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată astfel. Actrița din “Moștenirea” și-a surprins fanii

Cu toate că pe rețelele sociale apare întotdeauna alături de nepoțelul său și demonstrează de fiecare dată că poate fi o mămică perfectă, drumul către acest vis devine din ce în ce mai lung.

În articolul

Özge Yağız se află în vacanță, departe de platourile de filmare. Ce ținute poartă vedeta din “Jurământul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x