Özge Yağız și-a arătat încă o dată chipul de porțelan pe rețelele sociale. Cum arată machiajul pe care vedeta îl folosește zilnic

Publicat pe 29.07.2022 la 14:07 Actualizat pe 29.07.2022 la 15:13

Özge Yağız și-a arătat încă o dată chipul de porțelan pe rețelele sociale și a uimit cu simplitatea sa. Cum arată machiajul pe care vedeta îl folosește zilnic.

Özge Yağız poartă o rochie cu flori și privește spre cameră

Özge Yağız din "Jurământul"

Happy Channel

Özge Yağız din “Jurământul” este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual și a reușit de-a lungul timpului să-și construiască o carieră grație celor două roluri care i-au adus prestigiu. La momentul actual face parte dintr-un nou proiect după ce a lucrat la “Baba”. Are de asemenea un loc ca și protagonistă. A postat o fotografie în care apare cu un machiaj simplu, la fel ca cel pe care îl poartă în fiecare zi.

Özge Yağız și-a arătat încă o dată chipul de porțelan pe rețelele sociale

Nu este prima oară când Özge Yağız din “Jurământul” surprinde cu simplitatea sa pe rețelele sociale. De data aceasta și-a fotografiat doar chipul angelic și a făcut furori. Cu peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram reușește în fiecare ipostază să aibă un cuvânt de spus. Odată cu renunțarea sa la rolul principal din cadrul serialului, cei care au îndrăgit-o au continuat să-i aprecieze activitatea.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

În prezent, după finalizarea primului sezon al proiectului “Baba”, Özge Yağız va avea un rol secundar în serialul politic “ Behzat Ç.”. Regizat de Devrim Yalçın și scris de Ercan Uğur se așteaptă să fie un succes răsunător. Va juca alături de Erdal Beşikçioğlu, acolo unde cariera sa va fi pusă la încercare fiind o poveste mult diferită față de ceea ce a încercat vedeta până acum.

Citește și: Cansu Tuman din “Jurământul” apare în costum de baie pe internet. Cum petrece actrița zilele de vacanță

La momentul actual nu se știe ce rol va avea Özge Yağız însă fanii sunt nerăbdători să o vadă într-o ipostază cu totul diferită față de ceea ce a adus până acum pe micile ecrane. Până la noi indicații legate de serialul “Baba”, care se pare că va continua cu vedeta în rol principal, aceasta nu lasă loc de spații libere în cariera sa profesională. Pregătită să înfrunte orice fel de obstacol, este gata să dea frâu liber artistei din ea.

Özge Yağız din “Jurământul” își continuă cariera pe micile ecrane

După renunțarea în cadrul serialului “Jurământul”, faimoasa Özge Yağız nu s-a oprit din a-și exercita meseria fără doar și poate. Au urmat proiecte peste proiecte, iar prezența sa în mediul online este de apreciat. Deși obișnuiește să nu-și expună viața privată, fotografiile cu nepoțelul său nu lipsesc de pe internet. De asemenea, nici sora sa nu este o prezență necunoscută pentru fani. Deși la momentul actual nu se cunoaște niciun indiciu legat de o posibilă prezență masculină în viața vedetei, aceasta rămâne în continuare discretă.

Actriță din Turcia, la doar 24 de ani și-a asigurat drumul către succes cu cele mai urmărite seriale din țara sa natală. De o simplitate ieșită din comun, Özge Yağız a fost întotdeauna asociată cu prințesele din povești, asta datorită coafurii și machiajului pe care îl folosește cu regularitate fără a exagera însă.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”. Despre ce este vorba

Deși nu a vorbit niciodată despre despărțirea de partenerul său din “Jurământul” fanii i-au respectat decizia și i-au urmărit pașii indiferent de direcția în care a pornit. Povestea sa a fost întotdeauna asemuită celei faimoasei Sila Turkoglu din “Moștenirea”. Aceasta a renunțat în cel de-al treilea sezon al serialului la locul său din cunoscut în proiect.

În articolul

Özge Yağız și-a arătat încă o dată chipul de porțelan pe rețelele sociale. Cum arată machiajul pe care vedeta îl folosește zilnic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x