Özge Yağız și-a serbat ziua de naștere. Partenerul Burak Berkay Akgül i-a transmis un mesaj romantic

Publicat pe 27.09.2024 la 12:38 Actualizat pe 27.09.2024 la 13:19

Özge Yağız a împlinit 27 de ani și a fost sărbătorită de prieteni într-un mod cu totul special. Burak Berkay Akgül i-a fost alături pe tot parcursul, ba chiar i-a lăsat un mesaj romantic în mediul online.

actori in diferite ipostaze

Özge Yağız în rolul din serialul Safir

Happy Channel

La 27 de ani actrița a dovedit că este una dintre preferatele fanilor. A rămas în repetate rânduri în fruntea clasamentelor și a câștigat inimile tuturor datorită rolurilor pe care le-a interpretat. Deși succesul internațional a venit odată cu povestea din Jurământul care a avut premiera în 2019, iată că acum Safir este serialul care îi aduce câștiguri.

Özge Yağız și-a serbat ziua de naștere

Cu o serie de imagini publicate în mediul online, așa a fost sărbătorită vedeta din Jurământul de către prieteni. La scurtă vreme după plecarea din cadrul proiectului, acolo unde a rămas timp de două sezoane, s-a alăturat distribuției din Baba. Mai apoi a urmat Safir, serialul care i-a adus o nouă relație de iubire atât pe platourile de filmare cât și în viața reală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente o arată pe protagonista din Jurământul în diferite ipostaze, atât în viața personală cât și în cadrul mai multor colaborări.

Citește și: Fotografii inedite din serialul Safir. Vezi ipostaze cu actorii tăi preferați

“O doamne, ce frumusețe, dragostea mea”, “La mulți ani! Îți doresc sănătate și satisfacție.”, “Ești cea mai frumoasă femei”, „Sunt fana ta din Iran, te iubesc foarte mult”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Are 27 de ani și până acum a format un cuplu cu Gökberk Demirci din Jurământul. Pe actor l-a cunoscut chiar pe platourile de filmare, acolo unde s-au și îndrăgostit. S-au despărțit o perioadă, ca mai apoi să revină la aceleași sentimente. Ulterior, când Özge Yağız a ajuns în cadrul proiectului Safir, a luat o altă traiectorie în viața personală.

Acesta a avut premiera în 2023 în Turcia, fiind primit foarte bine de către public. Acum poate fi urmărit și la Happy Channel. În ceea ce o privește pe actrița principală a seriei, este răsfățată de partener, mai ales cu ocazia zilei de naștere.

“Într-o zi de septembrie mi-am spus că dacă luna ar zâmbi, ar arăta ca tine. La mulți ani, dragostea mea.”, a scris Burak Berkay Akgül.

Burak Berkay Akgül apare într-un nou interviu

Actorul se numără acum printre cei mai îndrăgiți, fiind cooptat în tot mai multe proiecte de succes. Într-o întâlnire recentă cu jurnaliștii din Turcia, a vorbit despre viață, iubire și faimă. A declarat că nu îi este frică de lucrurile mai puțin plăcute, având o armură proprie cu care se protejează.

Fanii îl descriu ca o persoană inocentă, dar în același timp de speriat. Părerea actorului nu este departe de această idee.

Citește și: Özge Yağız și Burak Berkay Akgül apar împreună într-o fotografie emoționantă pe coperta unei reviste celebre. Ce spun actorii despre rolurile interpretate în Safir

“Nu este departe. Să par inocent și să arăt bine uneori mi se potrivește. De exemplu, în vechile mele producții am jucat un tânăr de 18 ani, așa că a trebuit să-mi schimb stilul și atitudinea. Pot să mă transform în oricare alt personaj.”, a spus el. Consideră că fanii îl apreciează pentru sinceritate, fiind imposibil să se ascundă de propriile sentimente.

“Cred că m-au plăcut pentru că sunt sincer. Nu pot să ascund ceea ce simt, se observă imediat dacă sunt trist sau supărat. Nu pot să mă controlez într-un interviu, fierb pe dinăuntru.”, a declarat Burak Berkay Akgül.

În articolul

Özge Yağız și-a serbat ziua de naștere. Partenerul Burak Berkay Akgül i-a transmis un mesaj romantic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2024. Taurii au parte de oportunități de avansare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O bătrână din Bacău a pus pe jar poliţia, după ce a sunat la 112 ţipând disperată. Agenţii au avut o surpriză când au ajuns
a1.ro
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
HelloTaste.ro
Galette cu pere și migdale. Un desert de toamnă simplu și gustos
Catine
Locuri din casă pe care e posibil să uiți să le cureți. Sunt mulți oameni care fac același lucru, nu te îngrijora
useit.ro
Misterul din apropierea Titanicului a fost rezolvat. Ce au găsit experții lângă celebra epavă
as.ro
Prima reacţie a femeii care l-a adus în pragul disperării pe Gigi Becali, după ce a fost prinsă băută la volan
MediCOOL
Metode de combatere a bufeurile nocturne. Ce măsuri poți lua pentru a le preveni
Spynews
Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc religios. Primele imagini cu cei doi mireasă și mire. Momente emoționante de la biserică / GALERIE FOTO
DeParinti
Ce sunt „fructele de sticlă” și de ce pot fi periculoase pentru copii
MediCOOL
Cum alegi cele mai bune suplimente cu Omega 3. Ce să verifici pe etichetă
HelloTaste
Tapenade. Rețetă de pastă din măsline cu capere
x