Özge Yağız vorbește într-un interviu recent despre dificultățile din cariera de actriță. Ce a făcut-o să-și urmeze visul

Publicat pe 16.04.2024 la 12:53 Actualizat pe 16.04.2024 la 13:29

Özge Yağız apare pe coperta unei reviste celebre din Turcia și vorbește într-un interviu recent despre provocările meseriei de actriță. Ce a punctat protagonista din Jurământul.

actriță poartă ochelari de soare

Özge Yağız vorbește într-un interviu recent despre dificultățile din cariera de actriță

Instagram

Özge Yağız este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Cariera sa a început să ia amploare în serialul Jurământul, acolo unde a jucat rolul de protagonistă. A format un cuplu chiar cu colegul său de platou, însă astăzi lucrurile stau cu totul diferit.

Özge Yağız vorbește într-un interviu recent despre dificultățile din cariera de actriță

Actrița a vorbit despre provocările meseriei sale și despre dificultățile pe care le-a întâlnit pe drum.

Urmărește Jurământul, de luni până vineri de la 16:30, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Succesul este o călătorie care necesită efort și răbdare, acceptând că asta face totul mai ușor.”, a spus actrița, arată hurriyet.com.tr. Aceasta a primit premiul Rising Star în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards în 2023 și a devenit încă o dată preferata fanilor din lumea întreagă. Întrebată cum reușește să traverseze obstacolele din meseria de actriță, aceasta a răspuns cu sinceritate ca de obicei.

“Cred că marele meu avantaj în această privință este că nu mă demoralizez atât de ușor. Nu toate drumurile sunt line, de exemplu, mă gândesc cu ce mă pot ajuta obstacolele alea. Succesul este o călătorie care presupune efort și răbdare pentru ca totul să meargă ușor.”, a transmis vedeta fanilor.

De asemenea, a subliniat că încearcă să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională ca de fiecare dată.

“Separ viața privată de cea profesională. Din moment ce perioadele în care lucrăm sunt foarte stresante și aglomerate, mă gândesc să folosesc timpul scurt pe care îl am într-un mod productiv. Fac orice mă face fericită.”, a continuat vedeta în interviul ei.

Și-a exprimat dorința cu privire la rolurile pe care ar dori să le interpreteze în viitor, într-un proiect profesional.

“Mi-ar plăcea să joc un rol de biolog sau ceva de genul acesta. Nu sunt o cercetătoare, dar sunt curioasă de perspective și de lumile imaginate de acest gen de oameni.”, a punctat.

Sfatul oferit de Özge Yağız celor care își doresc să devină actori

Ca o ultimă declarație, protagonista din Jurământul a oferit sfaturi tuturor celor care își doresc să devină actori. Aceasta este de părere că încrederea trebuie să primeze întotdeana.

“Credeți în tot ceea ce doriți să obțineți. Imaginați-vă în scenariul în care vreți să fiți, cu actorii cu care vreți să jucați. Visele nu ar trebui să aibă limite. Niciodată să nu vă opriți din a munci din greu.”, a declarat vedeta din Turcia.

Citește și: Armonia dintre Özge Yağız și Burak Berkay Akgül îi încântă cu adevărat pe fani. Imaginile care au apărut în mediul online

Născută pe 26 septembrie 1997, actrița a jucat în seriale precum Jurământul între 2019 și 2022, Sol Yanim în 2020, Baba în 2022, Sapphire între 2023 și 2024. Ultimul său proiect profesional i-a adus nenumărate critici, asta pentru că despărțirea de fostul partener a coincis cu cea a noului coleg de platou. Până în prezent, frumoasa vedetă nu a oferit niciun detaliu legat de viața sa privată, așa cum o făcea înainte.

Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt alături de sora și nepoțelul său.

În articolul

Özge Yağız vorbește într-un interviu recent despre dificultățile din cariera de actriță. Ce a făcut-o să-și urmeze visul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x