Povestea serialului fenomen “Inimă Rănită”. Află totul despre personajele tale preferate

Publicat pe 24.10.2022 la 20:11 Actualizat pe 23.10.2022 la 23:50

Serialul fenomen "Inimă rănită" vine la Happy Channel. Începând din 22 august, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:00, Happy Channel le aduce telespectatorilor una dintre cele mai de succes producţii ale verii 2021 în Turcia - Inimă ranită/Kalp Yarasi.

Posterul serialului Inima Rănită cu cei patru actori principali

Inimă rănită

Happy Channel

Serialul turcesc Inimă Rănită (Kalp Yarasi) aduce în prim-plan povestea de dragoste dintre Ferit și Ayşe, prinși în mijlocul conflictului dintre familiile lor. În ziua în care Ferit trebuie să se căsătorească cu Hande, își găsește iubita în brațele prietenului său. Ferit o întâlnește accidental pe Ayşe și, pentru a obține răzbunare, îi face tinerei o propunere pe care nu o poate refuza.

Povestea serialului fenomen “Inimă Rănită”

Personajele extrem de carismatice și povestea de dragoste tipică acestor producții te vor face să stai cu sufletul la gură pe canaoea și să urmărești fiecare moment. Protagoniștii sunt Gökhan Alkan („Prețul fericirii”, „În ritmul vieții”) și Yağmur Tanrisevsin (Ece din „Feriha”). Din distribuție mai fac parte și actori precum Merve Çagira („Çarpişma”), Toprak Can Adigüzel, Riza Akin, Yonca Şahinbaş și İnanç Konukçu („Prizoniera destinului”).

Ferit Sancakzade (Gökhan Alkan) este personajul principal, fiind moștenitorul unei familii foarte bogate din Antakya. Cu toate că pe plan financiar lucrurile îi merg bine, pe plan personal este înșelat de femeia cu care urmează să se căsătorească, Hande (Merve Çagiran), fiica familiei Varoglu. Ayșe Yilmaz (Yagmur Tanrisevsin) este tânăra care îl va face pe afacerist să uite de fosta sa parteneră și să-și dorească o viață alături de ea. Aceasta își dorește să aibă o cafenea.

„Cred că Inimă rănită are o poveste frumoasă. Ayşe, personajul meu, m-a impresionat cel mai mult. Este puternică, versatilă, reponsabilă, caldă, prietenoasă, uneori amuzantă. Este un personaj care are o dragoste pentru viață și este capabilă să comunice cu toată lumea. De asemenea, o iubitoare de animale ca mine. Motivația ei este să fie pe picioarele ei și să fie fericită orice ar fi!”, a declarat Yağmur, conform Sabah.com.tr. Pentru acest rol, actrița a luat lecții de echitație, dar și de barista.

Citește și: Cine este Mine Tugay din “Furtună pe Bosfor”. Totul despre îndrăgita actriță

„Ferit este neînfricat, mândru, trufaș, dar și naiv. Este o persoană cu suflet bun, grijulie, loială și plină de compasiune. A fi puternic și bun în același timp este însă o muncă grea. Ferit este o persoană cu inteligență emoțională și empatie. Ne asemănăm în ceea ce privește compasiunea și faptul că ne place dreptatea”, a declarat și Gökhan despre personajul său, potrivit aceleiași surse.

“Inimă rănită” vine la Happy Channel

Gökhan Alkan a studiat mecanică în cadrul facultății, însă ulterior și-a dat seama că își dorește să devină actor. Are 34 de ani și până acum a jucat în mai multe seriale de succes printre care și „Suleyman Magnificul” sau „În ritmul vieții” (Kalp Atişi).

Cât despre Yağmur Tanrisevsin, aceasta a devenit actriță după absolvirea Facultății de Arte Plastice. A debutat pe micile ecrane în serialul Pis Yedili” în 2012. A jucat atât în filme, cât și seriale și reclame.

„Gökhan este un partener respectuos și muncitor. Ne-am înțeles foarte bine pe platourile de filmare. Am comunicat deschis, am putut face schimb de idei”, a declarat Yağmur, potrivit milliyet.com.tr. Începând din 22 august, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:00, Happy Channel le aduce telespectatorilor una dintre cele mai de succes producţii ale verii 2021 în Turcia - Inimă ranită/Kalp Yarasi.

În articolul

Povestea serialului fenomen “Inimă Rănită”. Află totul despre personajele tale preferate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x