Povestea serialului “Furtună pe Bosfor”. Cum începe una dintre cele mai îndrăgite povești din Turcia

Publicat pe 05.08.2022 la 17:13 Actualizat pe 08.08.2022 la 11:50

Care este povestea serialului "Furtună pe Bosfor". Cum începe una dintre cele mai îndrăgite povești din Turcia.

actori serialul Furtună pe Bosfor stau unul lângă celălalt și privesc către cameră

Furtună pe Bosfor

Happy Channel

Furtună pe Bosfor este unul dintre cele mai îndrăgite seriale turcești ce va ajunge pe 8 august și la Happy Channel. Creat de Endemor Turkey, îi are ca personaje principale pe Nurgül Yeșilçay și Erkan Petekkaya. Acesta a avut premiera în țara de origine pe 1 decembrie 2014, iar de atunci difuzarea sa în multe alte țări ale lumii a venit natural. Titlul original este “Paramparça”, în traducere liberă însemnând “În bucăți”. Până la urmă, numele în limba română i-a rămas “Furtună pe Bosfor” și nimic din povestea originală nu a fost modificată.

Povestea serialului “Furtună pe Bosfor” sau cum a început totul

Furtună pe Bosfor spune povestea a două familii din două medii sociale total diferite. Atunci când tânăra și frumoasa Gulseren ajunge la spital pentru a naște, în același loc se află și Dilara, o altă tânără ce trăiește într-o familie bogată. După ce copii vin pe lume, sunt dați părinților greșiți. Viața lor trece nestingherit, iar după 15 ani, Gulseren ajunge să-și crească fiica singură. Aceasta a fost părăsită de soțul ei și încearcă să-i ofere fetei tot ce are ea mai bun.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

Cu toate acestea, lucrează ca vânzătoare în cadrul unui magazin. Deși trăiește în bogăție, Dilara are aceleași probleme în căsnicie ca și fosta sa colegă de spital, Gulseren. Toată povestea va lua o întorsătură neașteptată, atunci când cele două află de greșeală făcută în ziua în care au născut. Ca și când nu ar fi fost de ajuns, Cihan, soțul Dilarei, se îndrăgostește de frumoasa și săraca Gulseren.

Citește și: Diletta Leotta dă curs unui trend viral pe internet. Mișcările pe care le face în pantaloni scurți au luat ochii

Gulseren este o femeie de peste 30 de ani care își crește singură fiica, fiind părăsită de soț la doar 3 zile după căsătorie. Nu se gândește niciodată să-și refacă viața, singurul său obiectiv fiind acela de a avea grijă de copilă. Multe întâmplări o aduc în situații limită, însă în cele din urmă viața va fi cea care va decide cum se vor întâmpla toate lucrurile.

Cihan este un înstărit om de afaceri, căsătorit cu Dilara cu care are un băiat pe nume Ozan. Acesta este tatăl biologic al fiicei lui Gulseren.

Povestea actorilor principali din serialul “Furtună pe Bosfor”

Nurgül Yeşilçay interpretează rolul lui Gulseren în serialul “Furtună pe Bosfor”. Este unul dintre cele mai importante producții în care a jucat. Este model și actriță de origine turcă, fiind una dintre cele mai faimoase vedete din țara sa de origine.

Ebru Özkan este o actriță de origine turcă recunoscută internațional pentru rolurile pe care le-a avut încă din anii 2000. Născută pe 18 noiembrie 1978 este una dintre cele mai importante figuri din țara sa de origine.

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç se iubesc ca în prima zi. Ce fotografii emoționante a postat actrița în mediul online

Erkan Petekkaya joacă rolul lui Cihan în serialul “Furtună pe Bosfor” și este un cunoscut actor de origine turcă. A jucat în mai multe seriale de succes de-a lungul timpului, fiind un personaj extrem de îndrăgit atât în țara sa natală cât și în lume. Născut la 11 decembrie 1970 în Turcia este căsătorit din 2003 cu Didem Petekkaya. Are un copil în vârstă de 18 ani pe nume Cem Cano Petekkaya.

În articolul

Povestea serialului “Furtună pe Bosfor”. Cum începe una dintre cele mai îndrăgite povești din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
5 lucruri pe care să le faci după divorț
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x