Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a pozat mai provocatoare ca niciodată. Cum s-a afișat în mediul online

Publicat pe 02.07.2022 la 18:00 Actualizat pe 01.07.2022 la 16:31

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a pozat mai provocatoare ca niciodată și s-a lăsat surprinsă într-un mod cu totul inedit. Cum s-a afișat vedeta în mediul online și ce le-a transmis fanilor.

Hande Erçel poartă o cămașă albă și are părul prins în coadă

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

După despărțirea de Kerem Bürsin, frumoasa Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a continuat să apară în mediul online din ce în ce mai provocatoare. Vedeta nu s-a sfiit să-și arate picioarele lucrate și abdomenul suplu. Fanii au reacționat imediat și i-au lăsat acesteia mai multe comentarii și aprecieri.

Până acum, Hande Erçel nu a dezbătut subiectul despărțirii de Kerem Bürsin și nu a oferit nicio declarație oficială.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a pozat mai provocatoare ca niciodată

Are doar 28 de ani și întreaga lume la picioare. Hande Erçel se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia și continuă să aibă același succes și în mediul online, acolo unde campaniile în care aceasta se implică îi aduc de fiecare dată un plus de valoare.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Cea mai nouă fotografie în care apare vedeta se poate observa cu ușurință trupul său tras prin inel, abdomenul perfect și părul extrem de lung. Hande Erçel își îndeamnă fanii să încerce o altfel de modă, o abordare cu totul diferită față de ceea ce au văzut până acum.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Energia pe care nu o consumăm se transformă într-un stil aparte în cea mai nouă colecție Nocturne. Stilul este al tău în acest sezon.”, a scris actrița din “Dragostea plutește în aer” în dreptul fotografiei. Mai mult de 11 mii de comentarii și peste 1 milion de aprecieri au fost lăsate pe contul personal al vedetei.

Citește și: Burak Deniz și Didem Soydan s-au împăcat. Ce imagine a postat celebrul actor în mediul online

Cu peste 27 de milioane de internauți care îi așteaptă fiecare apariție, Hande Erçel se poate mândri că își are locul asigurat pe lista vedetelor de renume. Cunoscută pentru rolurile sale, vedeta din “Dragostea plutește în aer” a demonstrat că își poate arăta talentul artistic și în alte variante ale sale. Astfel, aceasta a postat pe contul personal de Instagram mai multe imagini cu pictori realizate chiar de ea. Printre cele care o însoțesc de cele mai multe ori în acest periplu se numără și animalele sale de companie.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” își continuă planurile profesionale

După despărțirea de Kerem Bürsin, frumoasa Hande Erçel i-a încântat pe internauți cu tot mai multe fotografii inedite. Sesiuni foto ce au avut un rezultat extraordinar, vedeta din “Dragostea plutește în aer” fiind principala atracție. Campaniile în care aceasta s-a implicat recent au reușit să stârnească curiozitate internauților și aceștia au felicitat-o pentru curajul său.

Cea mai recentă postare a vedetei o înfățișează pe aceasta alături de sora sa. Cele două au călătorit în Italia. Deși toată lumea a crezut la momentul respectiv că a fost vorba despre o vacanță în familie, iată că protagonista din “Dragostea plutește în aer” a avut alt plan. Alături de Gamze Erçel a pus la punct mai multe planuri profesionale.

Citește și: Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au plecat în vacanță. Ce imagini a postat celebra actriță în mediul online

Gamze Erçel nu duce lipsă de popularitate în mediul online iar cei peste 4 milioane de fani o demonstrează de fiecare dată. Cu peste o mie de fotografii și filmulețe pe contul de socializare, tânăra se poate mândri cu o comunitate impresionantă. Este căsătorită din 2019 cu Caner Yıldırım și împreună au o fetiță de doar doi ani pe nume Aylin Mavi Yıldırım.

În articolul

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a pozat mai provocatoare ca niciodată. Cum s-a afișat în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x