Primele imagini oficiale cu William Levy în rolul lui Montecristo au apărut în mediul online. Când va avea loc premiera și unde va putea fi văzut serialul

Publicat pe 24.03.2023 la 10:09 Actualizat pe 24.03.2023 la 10:44

William Levy își prezintă în premieră noul proiect profesional. Primele imagini cu seria Montecristo au apărut deja în mediul online și se așteaptă a fi o capodoperă.

William Levy poartă o cămașă albă și un sacou negru

Primele imagini oficiale cu William Levy în rolul lui Montecristo au apărut în mediul online

Getty Images

Seria Montecristo cu William Levy în rol principală urmează să aibă premiera pe 14 aprilie. Toate cele 6 episoade vor fi difuzat pe platforma de streaming și se așteaptă a fi un succes.

Primele imagini oficiale cu William Levy în rolul lui Montecristo au apărut în mediul online

Bazată pe clasica “Contele de Monte Cristo” a lu Alexandre Duman, seria cu Alejandro Montecristo ( William Levy) aduce în fața telespectatorilor o figură enigmatică ce pune sub semnul întrebării originea bărbatului și a averii lui, dar și a trecutului necunoscut. Montecristo este fondatorul unei companii tehnologice ce reușește să stârnească invidia tuturor. Printre aceștia se numără Fernando Alvarez Mondego, un om de afaceri conectat cu aristocrația din Spania ce își dorește să pună mâna pe compania lui Montecristo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ceea ce nu știe Fernando este că Montecristo este persoana pe care a cunoscut-o cu multă vreme în urmă, iar tot ceea ce se întâmplă în prezent se datorează ideii de răzbunare.

“Mereu mi-a plăcut povestea asta și am vrut să o spun. Îmi amintesc că vorbeam despre asta când filmam pentru seria Star în Atlanta. Ne gândeam cum să transformăm acest vis în realitate. După trei ani, totul a început să prindă contur. Este diferit de original pentru că este o abordare modernă, așa că mă gândesc la faptul că telespectatorii o să fie plăcut surprinși de viziunea noastră.”, a declarat William Levy pentru deadline.com. Versiunea sa va fi plină de acțiune, dramă, suspans, toate integrate din povestea începută original în 1844.

Citește și: Christopher Levy este identic tatălui său celebru. Fiul lui William Levy impresionează cu statura sa la doar 17 ani

“Am fost îngrijorat pentru viața personajului meu. Scenariștii au venit cu o ideea atât de bună despre un copil care a crescut în Cub alături de părinți și familie și care se îndrăgostește de o fată. Atunci când găsește oportunitatea de a plecat din Miami, descoperă bogății peste limita imaginației, dar acest lucru îl transformă în personajul negativ al poveștii. Se consumă în ideea de răzbunare și dorește ca toți cei care i-au greșit să plătească. Se regăsește într-un joc foarte periculos.”, mai spune Levy.

În Spania, serialul Montecristo se va putea vedea din 21 aprilie pe Moviestar Plus +, iar pe ViX, cea mai mare platformă de streaming a vorbitorilor de limba spaniolă, se va putea vedea din 14 aprilie.

Elizabeth Gutierrez, criticată pentru că s-a împăcat cu William Levy

Cu toate că William Levy a publicat la începutul anului un mesaj de separare, acesta a fost șters la scurtă vreme. În prezent, Elizabeth Gutierrez și actorul din “Cafea cu parfum de femeie” formează din nou un cuplu.

Citește și: William Levy și Elizabeth Gutiérrez și-au sărbătorit fiica. Kailey Alexandra a împlinit 13 ani

“Vrem să vă spunem că după ce ne-am gândit foarte bine, am decis să punem punct relației noastre. Vom continua să fim familia frumoasă pe care am construit-o și cei mai buni părinți pentru copiii noștri. Asta nu se va schimba niciodată.”, a scris William Levy în mesaj. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Cu toate acestea, actrița a fost aspru criticată în mediul online pentru că a decis să continue relația care de-a lungul timpului a avut foarte multe suișuri și coborâșuri.

“Săracul William. El o lasă și ea îi cere să rămână împreună. Elizabeth e foarte frumoasă și orice bărbat ar fi norocos să o aibă, dar ea este foarte îndrăgostită de el. Ceva lipsește în această uniune. Săraca femeie nu are mândrie și i se pun coarne mereu, ar trebui să-și cunoască puterea și să se respecte.”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

În articolul

Primele imagini oficiale cu William Levy în rolul lui Montecristo au apărut în mediul online. Când va avea loc premiera și unde va putea fi văzut serialul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x