Relația dintre Kerem Bürsin și Hande Erçel a rămas de domeniul trecutului. Care a fost ultima mișcare făcută de actor

Publicat pe 23.03.2022 la 13:14 Actualizat pe 23.03.2022 la 14:11

Relația dintre Kerem Bürsin și Hande Erçel a rămas de domeniul trecutului, asta după ce actorul din “Dragostea plutește în aer” a făcut ultimele mișcări în mediul online.

Kerem Bürsin poartă un costum închis la culoare, cămașă albă. Stă față în față cu Hande Erçel care îi pune mâna stângă pe obrazul drept

Kerem Bürsin și Hande Erçel din "Dragostea plutește în aer"

Happy Channel

Cu toate că s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Dragostea plutește în aer” și au format unul dintre cele mai apreciate cupluri, Kerem Bürsin și Hande Erçel s-au despărțit printr-un anunț surprinzător în mediul online.

Frumoasa actriță a fost cea care a vorbit pentru prima oară despre separare și a dezvăluit că nimic nu mai poate fi ca înainte alături de Kerem Bürsin.

Relația dintre Kerem Bürsin și Hande Erçel a rămas de domeniul trecutului

După o perioadă în care au vorbit foarte puțin despre sfârșitul relației lor, iată că a venit momentul ca fanii să creadă în despărțirea dintre Kerem Bürsin și Hande Erçel. Cei doi nu mai sunt prieteni pe Instagram, au șters toate pozele personale în care apăreau împreună și toate comentariile cu iz romantic au rămas astfel de domeniul trecutului.

Ulterior, un comunicat din partea echipei lui Kerem Bürsin a apărut în mediul online și a lămurit cu adevărată situația amoroasă a acestuia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Din păcate, am simțit nevoia să facem acest anunț într-o perioadă dureroasă pentru toată lumea. Deși nu ne-am fi dorit ca agenda să ne fie ocupată cu astfel de vești, iată că acestea au apărut deja în presă. Tot ceea ce se spune despre Kerem Bürsin nu este adevărat. La momentul actual ne preocupăm de tot ceea ce înseamnă muncă. Nu există nicio persoană în viața lui în prezent, astfel că rugăm stimații membri ai presei să respect viața personală a celor din jur.”, a fost mesajul transmis de către echipa celebrului actor. Cei doi îndrăgostiți au șters orice urmă a relației din mediul online, însă au lăsat vizibile doar fotografiile realizate de specialiști.

Urmărește „Dragostea plutește în aer”, joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Kerem Bürsin este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual cu peste 10 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze fotografii atât de pe platourile de filmare, cât și din viața personală.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”, în sala de forță după despărțirea de Hande Erçel

După despărțirea de Hande Erçel, faimosul actor din “Dragostea plutește în aer” nu a pierdut timpul și a continuat să-și impresioneze fanii din mediul online. Acesta a postat câteva imagini din sala de forță și le-a demonstrat tuturor că este o adevărată forță a naturii.

După ce Hande Erçel a dezvăluit că “totul este dat uitării, nu mai este cale de întoarcere”, fanii și-au îndreptat atenția către viața personală a fiecăruia în parte. Cu toate că niciunul nu a vorbit despre separare, cele mai noi mișcări din mediul online au demonstrat că decizia este unanimă.

Citește și: Hande Erçel, apariție de senzație în mediul online după zvonurile despărțirii. Imaginea care a surprins fanii

La fel ca și Kerem Bürsin, frumoasa actriță din “Dragostea plutește în aer” nu s-a lăsat mai prejos și a postat câteva fotografii provocatoare după anunțul despărțirii. Îmbrăcată într-un cosutm leopard și cu abdomenul la vedere, așa a apărut aceasta în cele mai noi ipostaze. Deși s-a zvonit chiar că ar avea un nou partener, Hande Erçel nu a oferit nicio mărturisire presei.

În articolul

Relația dintre Kerem Bürsin și Hande Erçel a rămas de domeniul trecutului. Care a fost ultima mișcare făcută de actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x