Hande Erçel vorbește despre relația de iubire în cel mai recent interviu. Cum își descrie parcursul de 1 an și jumătate alături de Hakan Sabanci

Publicat pe 11.03.2024 la 12:59 Actualizat pe 11.03.2024 la 13:41

Protagonista seriei Dragostea plutește în aer - Sen Çal Kapımı se lasă descoperită în cel mai recent interviu. Discretă în ceea ce privește viața personală, Hande Erçel nu ezită să vorbească despre relația cu Hakan Sabancı.

actrița zâmbește și poartă rochie fără mâneci, păr desprins

Hande Erçel vorbește despre relația de iubire în cel mai recent interviu

Happy Channel

Hande Erçel este fără doar și poate o actriță care știe să-și câștige locul în cele mai bune topuri ale preferințelor fanilor. Aceasta a călătorit recent în India, țară pe care nu a vizitat-o niciodată. De asemenea, într-un interviu a vorbit despre relația de 1 an și jumătate pe care o are cu afaceristul Hakan Sabancı.

Hande Erçel vorbește despre relația de iubire în cel mai recent interviu

Cu toate că cei doi și-au realizat visurile pe plan profesional, se pare că în plan personal lucrurile nu sunt tocmai atât de simple. Dacă Hande Erçel este judecată pentru alegerile sale, munca lui Hakan Sabancı este de a alege între mama și partenera sa. Se pare că gurile rele au continuat să vorbească și chiar dacă au existat sceptici care au presupus că relația lor nu va continua, iată că îndrăgostiții au ajuns la 1 an și jumătate de relație.

Urmărește Dragostea plutește în aer - Sen Çal Kapımı, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Protagonista din Dragostea plutește în aer a vorbit recent despre valorile pe care le apreciează în iubire și ceea ce consideră foarte important în cazul partenerului său.

“Nu este ușor de spus. Îmi pasă despre visurile realizate împreună, de lucrurile dorite la comun, despre comunicare, despre dezvoltare și evoluție la unison. Noi ne respectăm spațiul personal unul altuia, dar și părerile. Nu suntem încăpățânați și nu încercăm să ne schimbăm unul pe celălalt. Ideea de a nu avea așteptări, dar să vină totul la momentul potrivit este foarte special, foarte frumos.”, a transmis vedeta. A primit peste 3 mii de aprecieri, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 30 de milioane de prieteni virtuali.

Citește și: Faimoasa Hande Erçel vizitează India pentru prima oară. Cum a fost primită de fani

Au apărut împreună în cadrul mai multor evenimente și au călătorit în vacanțe la care alții doar visează. Nu este de mirare faptul că au devenit unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia.

Hande Erçel și-a exprimat dorința de a juca alături de actorii indieni, Hrithik Roshan și Aamir Khan

Într-o vizită recentă în India, actrița a dezvăluit că i-ar plăcea să joace pe aceleași platouri de filmare cu două nume cunoscute deja.

“Am fost interesată de studierea acestei culturi încă de mică, eram interesată și voiam să vizitez de ceva timp. I-am spus unuia dintre prieteni că îmi doresc să vizitez India. Îmi place cum oamenii urmăresc cultura aici. Am vrut să port un sari tradițional. Cu toate acestea, timpul nu-mi permite să fac prea multe.”, a transmis.

Citește și: Visul pe care l-au avut Hande Erçel și Burak Deniz s-a îndeplinit. Ce au în comun actorii turci

De asemenea, nu a uitat să specifice faptul că noi oportunități profesionale sunt astfel deschise către colaborări, ba mai mult, și-ar dori ca acestea să aibă loc alături de Hrithik Roshan, Aamir Khan și Sidharth Malhotra.

“Când agentul m-a întrebat dacă doresc să vin în India pentru FICCI Frames anul ăsta, am răspuns instant că vreau. Chiar mă gândeam să vin, de fapt. Cred că universul a realizat un plan al său.”, a spus, arată economictimes.indiatimes.com. Recunoaște că printre actorii săi preferați se numără Aishwarya Rai Bachchan, Priyanka Chopra Jonas și Dev Patel. Născută pe 24 noiembrie 1993 în Turcia, aceasta a jucat în două ocazii alături de Burak Deniz.

În articolul

Hande Erçel vorbește despre relația de iubire în cel mai recent interviu. Cum își descrie parcursul de 1 an și jumătate alături de Hakan Sabanci

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x