Sebastián Rulli și Angelique Boyer au sărbătorit 8 ani de relație. Ce mesaj emoționant i-a lăsat actrița din “Rebelde” partenerului său

Publicat pe 04.10.2022 la 10:35 Actualizat pe 04.10.2022 la 11:05

Sebastián Rulli și Angelique Boyer au sărbătorit 8 ani de relație. Ce mesaj emoționant i-a lăsat actrița din “Rebelde” partenerului său.

Sebastián Rulli și Angelique Boyer stau unul lângă celălalt pe covorul roșu

Sebastián Rulli și Angelique Boyer

Profimedia Images

Sebastian Rulli și Angelique Boyer formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Mexic. De-a lungul timpului, relația lor a decurs pe un drum lin și fanii au continuat să le acorde votul de încredere datorită sincerității cu care au apărut de fiecare dată în fața camerelor. Acum îndrăgostiții au mai adăugat un an în viața de cuplu.

Sebastian Rulli și Angelique Boyer au sărbătorit 8 ani de relație

Îndrăgostiții au comunicat pe paginele de socializare că relația lor este mai solidă ca oricând și le-au mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat în cei 8 ani pe care i-au petrecut împreună. Cu fiecare apariție, Sebastian Rulli și Angelique Boyer au inspirat o dragoste pură, ceea ce de puține ori s-a putut vedea în lumea artistică. Cu ocazia trecerii vremii, faimoasa actriță din “Rebelde”, a ținut să-i lase partenerului său un mesaj de-a dreptul emoționant pe contul personal de Instagram, loc pe care amândoi îl păstrează ca și punte între viața personală și cea profesională.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14:30, doar la Happy Channel

Sebastian Rulli a fost cel care a publicat primul un videoclip în care apar mai multe fotografii de cuplu, alături de un mesaj emoționant pentru partenera sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Fericiți să fim în continuare. Cine va decide? Eu. De prima oară în care ți-am atins buzele am știut că o să păstrez această relație ca pe o comoară ce este. Nu este nicio îndoială că dragostea noastră este cea mai frumoasă și vreau să se mențină astfel. Și cum nimic nu e perfect, o să muncesc și știu că și tu, ca să fim în continuare la fel de fericiți și să ne bucurăm împreună. Te iubesc, cerule.”, a scris celebrul actor.

Cât despre vedeta din “Rebelde”, nici aceasta nu s-a lăsat mai prejos și a postat mai multe fotografii, însoțite de asemenea de un mesaj inedit.

“Dragostea vieții mele! 8 ani! Îți mulțumesc pentru că îmi oferi atâta iubire. În fiecare zi construim această relație, să te iubesc mă face fericită, mă umple de bucurie în toate felurile posibile. Îți mulțumesc pentru complicitate, pentru că ești dragostea vieții mele, familia mea, prietenul meu, cel mai bun prieten. Sper ca viața să ne ofere sănătate pentru a ne putea bucura de aventuri împreună.

Citește și: Anahí din “Rebelde” își pregătește întoarcerea în calitate de interpretă. Cum a apărut pe internet

Te iubesc atât de profund și atât de frumos. Aș vrea să scriu multe lucruri, să le împărtășesc cu voi, cei care ne-ați fost alături în cele mai importante momente. Ne-am simțit mereu foarte norocoși și mulțumiți! Vom multiplica acești ani.”, au fost cuvintele frumoasei vedete.

Sebastian Rulli s-a lăsat fotografiat într-o ipostază extrem de intimă în propria baie

Acum ceva timp, actorul a demonstrat că poate apărea în mediul online în orice fel de ipostază fără a se rușina. Dacă l-am văzut într-o ipostază intimă atunci când făcea baie în mare, de data aceaasta o situație similară s-a petrecut în propria baie. Are 47 de ani, însă de fiecare demonstrează că vârsta este doar un număr.

Cea mai recentă fotografie postată pe contul personal de Instagram a reușit să le surprindă pe doamnele și domnișoarele care îl urmăresc din toate colțurile lumii.

Citește și: Cum a evoluat Dulce María de la “Rebelde” și până în prezent. De la actrița rebelă la mămica devotată

“De fiecare dată când se ivește oportunitatea. Nu pot să umblu așa toată viața.”, a scris actorul pe internet.

În articolul

Sebastián Rulli și Angelique Boyer au sărbătorit 8 ani de relație. Ce mesaj emoționant i-a lăsat actrița din “Rebelde” partenerului său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x