Seray Kaya din "Micuța rază de soare" a reușit să-și uimească fanii. Cum a apărut actrița pe rețelele de socializare

Publicat pe 05.01.2024 la 21:00 Actualizat pe 05.01.2024 la 11:28

Seray Kaya este cunoscută pentru rolul său din “Micuța rază de soare”, însă puțin știu că actrița este și o femeie foarte îndrăzneață. Iată cum a apărut tânăra pe rețelele de socializare.

Seray Kaya are părul desprins și ondulat

Seray Kaya din "Femeie în înfruntarea destinului" și-a uimit fanii

Instagram/Seray Kaya

Seray Kaya interpretează rolul lui Șirin Sarıkadı, sora vitregă a lui Bahar în serialul turcesc “Femeie în înfruntarea destinului” și joacă rolul de protagonistă și în Micuța rază de soare. Deși în film este un personaj negativ, în viața reală este o tânără extrem de atentă și dornică să îi ajute pe toți cei din jurul său.

Are 32 de ani, vedeta a reușit să iasă rapid în lumina reflectoarelor și să își facă simțită prezența în producții importante care au propulsat-o pe primele locuri în topurile internaționale. Din 2012 a intrat în lumea filmului, iar fanii speră să o vadă în cât mai multe seriale de acum înainte.

Recent, frumoasa actriță a postat o fotografie pe rețelele de socializare care i-a făcut pe internauți să o îndrăgească și mai mult. Seray Kaya poate fi numită o tânără speranță a filmelor turcești.

Seray Kaya, apariție surprinzătoare pe rețelele de socializare

Seray Kaya este o prezență constantă în online, acolo unde fanii speră să vadă cât mai multe momente frumoase din viața cunoscutei actriței. Aceasta are aproape 720 de mii de urmăritori pe contul personal de Instagram, acolo unde reușește să aibă parte de toată dragostea internauților.

Citește și: Seray Kaya, Biran Damla Yılmaz și Kaan Yıldırım fac echipă în cel mai nou serial turcesc. Producția Kopuk se așteaptă a fi un succes

Seray Kaya și-a surprins recent urmăritorii, atunci când a ales să posteze o fotografie în care apare cu ruj roșu, detaliu care îi scoate în evidență trăsăturile feței. Cu un zâmbet de invidiat, Seray este îndrăgită atât de bărbați cât și de femei, asta pentru că știe cum să se facă iubită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În fotografia postată, Seray Kaya are părul prins cu câteva bucle lejere care îi cad pe față, dar și cu un machiaj extrem de simplu care este scos din anonimat de rujul roșu pe care îl poartă. De asemenea, vedetă are ochii închiși, zâmbind cu gura până la urechi.

Cine este Seray Kaya

Seray Kaya s-a născut pe 4 februarie 1991 în Turcia și s-a făcut remarcată în lumea filmului din anul 2012. Aceasta s-a făcut remarcată datorită rolului pe care l-a interpretat în seria de război, "Kuruluş: Osman".

Citește și: Seray Kaya din Micuța rază de soare este îndrăgostită de un muzician. Cum arată Mert Demir, bărbatul care i-a furat inima

În timpul liceului, Kaya a dorit să participe la cursuri de make-up, datorită pasiunii ei pentru frumos, dar și pentru modă. După această perioadă, aceasta a urmat cursurile școlii Sadri Alışık Culture Centre, acolo unde a învățat pentru prima oară cursuri de actorie.

Seray Kaya și-a început cariera actoricească în rolul lui „Rezzan” în seria „Huzur Sokağı”. De atunci, anii au trecut rapid pentru frumoasa actriță, având în vedere faptul că a reușit să-și câștige rolurile primite cu ajutorul muncii și determinării.

Înainte de a împlini 28 de ani, frumoasa actriță a trecut printr-o dramă, asta după ce tatăl ei s-a stins din viață din cauza unui atac de cord. Un an mai târziu, vedeta și-a pierdut bunica din partea mamei. Seray Kaya și-a anunțat atunci urmăritorii de pe paginile de socializare că va lua o pauză din online pentru a putea fi alături de familia îndurerată.

În articolul

Seray Kaya din "Micuța rază de soare" a reușit să-și uimească fanii. Cum a apărut actrița pe rețelele de socializare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x