Seray Kaya din Micuța rază de soare se bucură de zilele de vacanță. Actrița petrece la piscină momente de neuitat

Publicat pe 07.06.2023 la 11:59 Actualizat pe 07.06.2023 la 12:22

După o lungă perioadă petrecută pe platourile de filmare, Seray Kaya se bucură de zilele însorite de vară. Vedeta s-a lăsat fotografiată la piscină, într-o zi obișnuită.

Seray Kaya poartă o bluză cu mânecă lungă și are părul desprins

Seray Kaya din Micuța rază de soare se bucură de zilele de vacanță

Happy Channel

Nu cu multă vreme în urmă, Seray Kaya a dezvăluit că își va lua mai multe zile de vacanță după o perioadă prelungită petrecută pe platourile de filmare. Actrița se bucură în prezent de zile liniște, iar primele fotografii departe de luminile reflectoarelor au apărut deja pe pagina sa de socializare.

Seray Kaya din Micuța rază de soare se bucură de zilele de vacanță

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Faptul că a jucat rolul de antagonistă din “Femeie în înfruntarea destinului” a reușit să o aducă în fața fanilor din lumea întreagă ca o vedetă de primă mână. Acum, după ce și-a arătat cu adevărat talentul în “Micuța rază de soare” ca și protagonistă alături de Berk Oktay, totul s-a transformat într-o lumină nouă.

Urmărește Micuța rază de soare, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmările au luat sfârșit, iar Seray Kaya și-a luat deja zilele libere în serios. Petrece la piscină și se bucură de cele mai mărunte și simple momente ale zilei, așa cum putem vedea din postarea realizată pe pagina personală de Instagram. Are 1 milion de prieteni virtuali în prezent și peste 90 de fotografii și filmulețe publicate.

Episoadele integrale din serialul turcesc Micuța Rază de Soare sunt disponibile online în AntenaPLAY!

Citește și: Seray Kaya și Berk Oktay din “Micuța rază de soare”, cuplul care va fi reamintit multă vreme de acum înainte. Actorii au finalizat proiectul și au publicat ultimele fotografii în mediul online

Recent, s-a zvonit faptul că ar forma un cuplu cu actorul Doğukan Güngör., cel care joacă rolul de protagonist în serialul “Șerbet de afine” alături de îndrăgita Sıla Türkoğlu. Cei doi au negat recentele știri apărute în presă, însă în mediul online lucrurile stau complet diferit. Au devenit prieteni virtuali și au început să-și ofere comentarii unul altuia.

“A fost o perioadă obositoare, dar bună. E foarte dificil să filmezi 36 de episoade într-un timp atât de scurt. Suntem fericiți că am reușit. Managerul meu negociază pentru alte proiecte de viitor.”, a declarat Seray Kaya la finalul proiectul Micuța rază de soare. Cu toate acestea, atunci când a venit vorba despre relațiile personale, aceasta a subliniat că nu va oferi niciodată astfel de detalii.

“Nu vorbesc despre viața mea privată. Nu există nimeni în viața mea acum. Cred că asta este de ajuns. Doğukan îmi este un prieten foarte drag.”, a spus vedeta.

Seray Kaya a jucar rolul “Sirin” în Femeie în înfruntarea destinului

A fost unul dintre cele mai îndrăgite seriale turcești, difuzate chiar și pe Happy Channel. Seray Kaya a interpretat acolo rolul de antagonista, tânăra Sirin care ține să-i transforme viața într-un calvar surorii sale Bahar ( Özge Özpirinçci ).

Citește și: Seray Kaya prezintă ținuta perfectă pentru o zi la birou. Actrița colaborează cu Vogue Turcia

“Oamenii care mă iubesc au ținut să mă felicite, dar cei care nu, au avut timp să-și ridice fețele din calculatoare și să țipe spunând că mă urăsc.”, a transmis vedeta în 2021. La acea vreme spunea că personajul Sirin îi va rămâne pentru totdeauna întipărit în memorie, cu toate că a fost un proiect cu totul diferit față de ceea ce a reușit să prezinte până acum în fața fanilor.

Născută pe 4 februarie 1992 în Istanbul, a lucrat timp de 7 ani ca make-up artist și a ținut întotdeauna să-și deschidă propriul salon de înfrumusețare, înainte de a-și urma visul de a deveni actriță. În prezent se bucură de iubirea fanilor din lumea întreagă.

În articolul

Seray Kaya din Micuța rază de soare se bucură de zilele de vacanță. Actrița petrece la piscină momente de neuitat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x