Serialul “Moștenirea” este unul dintre cele mai urmărite producții din Turcia. Ce premiu a ținut în mâini Halil Ibrahim Ceyhan

Publicat pe 03.08.2022 la 13:40 Actualizat pe 03.08.2022 la 14:24

Serialul "Moștenirea" este unul dintre cele mai urmărite seriale din Turcia. Ce premiu a ținut în mâini Halil Ibrahim Ceyhan și ce spune despre ascensiunea sa.

Halil Ibrahim Ceyhan și Sila Turkoglu se uită unul în ochii celuilalt

Halil Ibrahim Ceyhan și Sila Turkoglu în "Moștenirea"

Happy Channel

Serialul “Moștenirea” se numără printre cele mai urmărite producții din Turcia și asta nu o spunem noi, ci chiar protagonistul întregii povești, Halil Ibrahim Ceyhan. Actorul s-a afișat pe pagina personală de Instagram cu un premiu recent dăruit de Youtube pentru fanii care s-au bucurat de fiecare episod încă de la început.

Serialul “Moștenirea” este unul dintre cele mai urmărite producții din Turcia

Încă de la început serialul “Moștenirea” a reușit să strângă un public numeros. Datorită poveștii sale inedite, a tuturor actorilor care și-au jucat rolurile magistral, dar și al întregii echipe totul a mers cum nu s-ar fi așteptat nimeni la început. Cu toate că Sila Turkoglu a decis să părăsească platourile de filmare chiar în ultimul episod al sezonului 2, fanii le-au fost în continuare alături lui Halil Ibrahim Ceyhan și echipei sale.

Pe de altă parte, au existat și multe guri care au susținut că fără Sila nu mai există serialul “Moștenirea”. De aici și până la primirea unui premiu important a mai fost doar un pas. Nu este prima oară când Halil Ibrahim Ceyhan se bucură de recunoaștere fără a o avea alături și pe partenera care l-a însoțit timp de două sezoane. Cu peste 800 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, rămâne în continuare la fel de discret în ceea ce privește viața sa privată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cel mai recent interviu oferit, Halil Ibrahim Ceyhan le-a mulțumit tuturor fanilor care îl umăresc pe micile ecrane, dar și pe platformele unde se difuzează cea mai recentă piesă a sa. Conform spuselor actorului, “Moștenirea” este transmis în peste 30 de țări, iar cel mai mulți dintre cei care îl urmăresc pe actor își doresc să-l înțeleagă cum se cuvinte.

Citește și: Kerem Bürsin surprinde cu noi apariții alături de prieteni. Cum a fost fotografiat actorul

“Sunt multe cereri pentru traduceri în multe limbi, sunt foarte fericit să știu că ei sunt cu mine și îmi oferă curajul de a merge mai departe. Vom crea mai multe melodii pe viitor.”, a spus Halil Ibrahim Ceyhan pentru Kral Muzik.

Halil Ibrahim Ceyhan vorbește despre cea mai nouă piesă a sa

Deși este un cunoscut actor în prezent, Halil Ibrahim Ceyhan nu uită câtuși de puțin că prima pasiune care l-a adus în această industrie este muzica. Alături de Suat Aydoğan a lansat cea mai recentă piesă a sa la care au lucrat împreună mai bine de două luni.

Cei doi se cunosc de mai bine de 15 ani, pe vremea când Halil Ibrahim Ceyhan învăța muzică de la marele maestru. Acum cei doi lucrează împreună. Actorul din “Moștenirea” a fost cel care i-a propus ca temă piesa compusă chiar de el.

Citește și: Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” și-a petrecut vacanța în Italia. Ce spune vedeta despre întoarcerea pe platourile de filmare

“La sfârșitul acestor două luni am avut ocazia să ne vedem munca pe care am depus-o împreună.”, a declarat Suat Aydoğan. Cei doi le-au mulțumit tuturor celor care le-au apreciat efortul, iar Halil Ibrahim Ceyhan a mărturisit că totul a fost dificil, dar la fel de înălțător. Suat a fost cel care a punctat faptul că vocea colegului său este inconfundabilă și ar trebui auzită mult mai des în cadrul pieselor.

În articolul

Serialul “Moștenirea” este unul dintre cele mai urmărite producții din Turcia. Ce premiu a ținut în mâini Halil Ibrahim Ceyhan

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x