Sıla Türkoğlu apare într-o ședință foto inedită. Vedeta a îmbrăcat haine largi, însă chipul i-a rămas la fel de luminos

Publicat pe 31.10.2022 la 11:31 Actualizat pe 31.10.2022 la 12:13

Sıla Türkoğlu apare într-o ședință foto inedită. Vedeta a îmbrăcat haine largi, însă chipul i-a rămas la fel de luminos.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră cu mâneci scurte și își ține mâna stângă în dreptul capului

Sıla Türkoğlu din "Moștenirea" a îmbrăcat o ținută all-black, însă a strălucit încă o dată pe internet

Happy Channel

Sıla Türkoğlu nu mai este o actriță necunoscută. De când a îmbrățișat rolul de protagonistă în serialul fenomen “Moștenirea”, numele său a reușit să ajungă cu rapiditate pe buzele tuturor. A reușit să-și surprindă cu adevărat fanii atunci când și-a anunțat retragerea din cadrul proiectului său de suflet. Cu toate acestea, internauții au fost alături de ea până la final. Acum se numără printre cele mai apreciate nume din țara sa natală.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” apare într-o ședință foto inedită

Nu este prima oară de când Sıla Türkoğlu a renunțat la fotografiile simple, fără pic de machiaj. Însă este singurul videoclip pe care actrița din “Moștenirea” l-a realizat în colaborare cu unul dintre fotografii celebri din țara sa natală. Acesta și-a arătat aprecierea pentru actrița care a reușit să impresioneze o lume întreagă cu talentul său. Cu peste 900 de mii de fani pe contul personal de Instagram, aceasta se numără printre cele mai așteptate apariții.

Îmbrăcată într-o ținută all-black, dar cu un chip la fel de luminos ca până acum, așa se arată fanilor Sıla Türkoğlu în cea mai recentă ipostază. Alina Kvitka și-a exprimat dorința de a colabra de ceva vreme cu vedeta din Turcia.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mi-am dorit atât de mult să o fotografiez pe această minunată actriță din Turcia. Este o persoană extrem de drăguță Sıla Türkoğlu. Mi-am dorit acest lucru de ani buni. Îți mulțumesc!”, a spus aceasta. Peste 3 mii de comentarii au fost lăsate din partea fanilor, dar și peste 40 de mii de aprecieri. În cel mai nou serial care o aduce în fața fanilor în rolul de protagonistă, Sıla Türkoğlu reușește încă o dată să impresioneze.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan impresionează cu un costum de culoare maro. Cum a decis să iasă în evidență protagonistul din “Moștenirea”

Kızılcık Şerbeti spune povestea unei familii conservatoare ce ajunge să se lupte cu o familie modernă pentru binele copiilor. Fanii din mediul online continuă să-i arate apreciere vedetei din Turcia. Atât în spaniolă, arabă cât și engleză, internauții comunică din toate colțurile lumii.

Sıla Türkoğlu este susținută de fanii din mediul online

Pe micile ecrane și-a făcut apariția cel mai nou serial în care poate fi urmărită Sıla Türkoğlu în rolul de protagonistă. Cu toate acestea, Kızılcık Şerbeti nu a reușit să aibă succesul scontat. Vedeta din “Moștenirea” continuă să aibă susținerea fanilor din mediul online. Aceasta interpretează rolul “Doğa” și spune că este una dintre cele mai frumoase povești în care a fost implicată.

A reușit să-și surprindă fanii încă de la început cu posterul în care apare îmbrăcată în rochie albă de mireasă și cu o coafură cu totul nouă.

“Avem o poveste frumoasă. Credem în ea, avem credință cu siguranță. Lucrăm mult în fiecare zi. Sper ca fanii să fie alături de noi și să placă ceea ce vor vedea.”, a declarat vedeta din “Moștenirea”. Cât despre Doğukan Güngör, acesta a mărturisit că alături de colega sa a reușit să aibă cele mai amuzante momente petrecute pe platourile de filmare. Legătura ce s-a creat între cei doi a fost ca o atracție la prima vedere.

Citește și: Demet Özdemir din “Vis de iubire” continuă să apară ca o divă în mediul online. Atitudinea pe care o arată în fața vieții este una de învingătoare

Müjde Uzman revine în atenția fanilor cu un rol pe care nu a mai avut ocazia să îl abordeze până acum. Actrița s-a arătat mulțumită de realizare.

În articolul

Sıla Türkoğlu apare într-o ședință foto inedită. Vedeta a îmbrăcat haine largi, însă chipul i-a rămas la fel de luminos

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x