Sıla Türkoğlu apare pe rețelele sociale alături de Hilal Yıldız din “Moștenirea”. Cele două sunt prietene in viața reală

Publicat pe 27.02.2023 la 15:15 Actualizat pe 27.02.2023 la 15:54

Sıla Türkoğlu apare pe rețelele sociale alături de Hilal Yıldız din “Moștenirea”. Cele două sunt prietene in viața reală.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză cu flori și are părul lung, desprins

Sıla Türkoğlu a jucat rolul de protagonistă în două sezoane ale serialului "Moștenirea"

Happy Channel

Odată cu recunoașterea potențialului actorilor turci de mai bine de 10 ani, fanii au început să urmărească tot mai multe producții din țara situată în Orientul Mijlociu. Multe nume ajung să fie îndrăgite și căutate în mediul online, acolo unde reușesc într-un timp foarte scurt să-și creeze o armată de prieteni virtuali.

Sıla Türkoğlu apare pe rețelele sociale alături de Hilal Yıldız din “Moștenirea”

Serialele turcești devin din ce în ce mai apreciate de public, fiind urmărite peste tot în lume. Astfel, actorii reușesc să primească premii și să fie prezenți în cadrul celor mai multor ceremonii importante dedicate. Printre aceștia se numără și Sıla Türkoğlu, protagonista din “Moștenirea”. Aceasta a interpretat rolul “Seher” timp de două sezoane.

Citește și: TOP fotografii cu Sıla Türkoğlu în rolul lui “Seher” din “Moștenirea”. Care sunt cele mai impresionante cadre cu frumoasa actriță

În cadrul unui top intitulat “top face in the world 2023”, vedeta se clasează pe locul doi, fiind una dintre cele mai apreciate actrițe din țara sa natală. Fostul său coleg de platou, Halil Ibrahim Ceyhan a devenit faimos pretutindeni și se clasează pe primul loc. Nu este de mirare, având în vedere cifrele care au apărut de fiecare dată după finalizarea fiecărui episod al seriei.

Alte nume îndrăgite de fani sunt Hande Erçel și Kerem Bürsin. Serialul “Dragostea plutește în aer” a ajuns în peste 80 de țări. Özge Yağız se află pe locul 9, Gökberk Demirci pe 15, Ayça Ayşin Turan pe locul 44, iar Burak Özçivit pe 54. Mulți actori se află pe aceeași listă, fiind așteptați în tot mai multe producții.

Sıla Türkoğlu joacă în prezent în serialul The Cranberry Sherbet, producție în care a ținut să intre la scurtă vreme după anunțul oficial în care se arăta că renunță la personajul din “Moștenirea”. Deși se afla în plin succes pe plan profesional, și-a uimit fanii cu decizia sa.

Hilal Yıldız din “Moștenirea” a făcut publică prima imagine alături de partenerul său

Hilal Yıldız joacă rolul de antagonistă în serialul “Moștenirea” și este recunoscută pe micile ecrane, dar și pe rețelele sociale. Vedeta din “Moștenirea” le-a arătat fanilor secretul fericirii eterne. Cu o carieră surprinzătoare la activă, dar și cu sentimente frumoase, așa se prezintă Hilal Yıldız fanilor săi. Are peste 80 de mii de prieteni virtuali pe contul personal de Instagram, acolo unde până acum a postat peste 100 de fotografii și filmulețe, cele mai multe din viața profesională.

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți, însă topul a fost piesa de rezistență. Ce imagine a postat vedeta “Moștenirea” în mediul online

Cea mai recentă imagine postată de aceasta arată o altă față a sa, alături de partenerul său din viața reală. Tot ceea ce știm despre acesta până la momentul actual este că preferă să joacă baschet în cadrul unei echipe cunoscute din Turcia, dar și că numele său este Tamer Erden. În cadrul descrierii din mediul online acesta se recomandă ca sportiv. Are peste 2 mii de fani și a postat până acum aproximativ 20 de fotografii și filmulețe, dar care nu pot fi accesate decât de prietenii săi. Cu toate că joacă un rol negativ în serialul “Moștenirea”, Hilal Yıldız este apreciată pentru munca sa de pe platourile de filmare. Pasionată de sport și o dietă sănătoasă, aceasta este întotdeauna remarcată pe profilul său.

În articolul

Sıla Türkoğlu apare pe rețelele sociale alături de Hilal Yıldız din “Moștenirea”. Cele două sunt prietene in viața reală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x