Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” își poartă părul natural. Cum s-a afișat vedeta pe internet și ce au transmis fanii

Publicat pe 18.07.2022 la 12:24 Actualizat pe 18.07.2022 la 13:18

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” își poartă părul natural și demonstrează acest lucru cu o fotografie urcată în mediul online. Cum arată vedeta.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră și își ține mâinile împreunate și are părul prins într-o coadă de cal

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să-și demonstreze măestria în arta actoriei și a jucat în două dintre cele mai urmărite seriale produse în țara sa natală, Turcia. “Jurământul” și “Moștenirea” se încadrează pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor. După ce a luat o pauză de pe platourile de filmare, vedeta a decis să-și dedice timpul planurilor personale.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” își poartă părul natural

După ce și-a anunțat fanii că renunță la rolul său din serialul “Moștenirea”, Sıla Türkoğlu a devenit din ce în ce mai activă în mediul online, acolo unde de obicei obișnuia să lipsească. Acum își încântă fanii cu ipostaze inedite din vacanță. În diferite ținute pe care le poartă de fiecare dată în locuri cu totul speciale, așa a fost văzută vedeta îndrăgită a Turciei.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la ora 18.00, doar la Happy Channel

Un comunicat de presă lansat de avocatul său a venit să întărească motivele pentru care vedeta a părăsit platourile de filmare ale serialului “Moștenirea”. Se pare că aceasta a fost supusă unui mediu mult prea dur de lucru pe parcursul anilor în care și-a dedicat viața personajului său “Seher”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă pe micul ecran fanii erau încântați de fiecare dată să o revadă pe vedetă, în viața reală aceasta suferea din pricina muncii grele depuse. În cele din urmă, Sıla Türkoğlu și-a luat viața în propriile mâini și în momentul prezent aceasta se concentrează asupra tuturor lucrurilor de care nu s-a putut bucura atunci când muncea.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan își continuă vacanța. Cum a fost surprins actorul din “Moștenirea” în afara platourilor de filmare

Într-un ultim interviu, protagonista din “Moștenirea” a declarat că se bucură de zilele în care poate merge la sala de sport, dar și de clipele împreună cu prietenii. Nenumărate fotografii sunt acum afișat pe pagina sa de Instagram. Cu părul răvășit, ondulat, coafat natural, îmbrăcată într-un top albastru cu spatele gol, dar și cu jeanși, așa apare Sıla Türkoğlu în cea mai recentă postare. Cu peste 900 de mii de fani din întreaga lume, aceasta a postat până acum peste 50 de fotografii și filmulețe.

Sıla Türkoğlu, o poveste inedită

Deși în descriere aceasta a lăsat un simplu emoji ce înfățișează un fluture, internauții s-au grăbit imediat să-i comenteze actriței din “Moștenirea”. Aceasta a primit peste 6 mii de comentarii și 100 de mii de aprecieri.

“Frumosul meu fluture”, “Ești minunată”, “Mă întreb unde este restul fotografiei”, „O inimă pură, prietenia și atenția sunt adevăratele frumuseți”, au scris internauții în cadrul postării vedetei. Deși sezonul 3 al serialului “Moștenirea” era așteptat de fani cu sufletul la gură, iată că vestea plecării vedetei i-a întristat pe cei mai mulți dintre aceștia. Cu toate astea, cei care au îndrăgit-o încă de la început o susțin până în prezent și își doresc ca vedeta să-și continue cariera de actriță în noi seriale de succes.

Citește și: Özge Yağız a îmbrăcat o cămașă bărbătească și s-a lăsat fotografiată în vacanță. Cum arată vedeta din “Jurământul”

Născută pe 18 aprilie 1999 în Bornova, Turcia, Sıla Türkoğlu s-a apropiat de o carieră în showbiz încă de când era mică. Aceasta s-a implicat în nenumărate piese de teatru în cadrul liceului și odată cu primii pași în cadrul unor platouri de filmare a relizat că asta este ceea ce își dorește în viața profesională.

În articolul

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” își poartă părul natural. Cum s-a afișat vedeta pe internet și ce au transmis fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x