Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” le-a adresat fanilor un mesaj în mediul online. Ce a scris actorul în descrierea fotografiilor publicate

Publicat pe 06.06.2022 la 11:32 Actualizat pe 06.06.2022 la 13:51

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” le-a adresat fanilor un mesaj în mediul online. Actorul a scris câteva cuvinte emoționante în dreptul unor fotografii postate pe pagina de socializare.

Ali Yasin Özegemen poartă un tricou alb și geacă neagră de piele

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”

Happy Channel

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” se numără printre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual și nu uită niciodată să-și facă simțită prezența atât pe micile ecrane, cât și în mediul online. Cu toate că aparițiile sale de pe rețelele sociale sunt rare, de cele mai multe ori reușește să impresioneze fiecare fan în parte.

Protagonist în celebra dramă turcească, acesta nu a prevăzut nicio secundă impactul major pe care îl va avea imaginea sa în lumea întreagă.

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” le-a adresat fanilor un mesaj în mediul online

A devenit cunoscut odată cu rolul principal din drama “Păsări rănite”, iar tot mai mulți fani au vrut să afle detalii despre viața sa privată. Cu toate acestea, actorul a rămas discret și a continuat să posteze fotografii și filmulețe în mediul online doar atunci când a simțit nevoia. Așa s-a întâmplat și recent, atunci când Ali Yasin Özegemen le-a transmis tuturor un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram, acolo unde obișnuiește să comunice cu internauții.

“Astăzi, încă odată, am aflat cât este de valoros să salvezi oamenii. Aș vrea să vă mulțumesc fiecăruia în parte, nu doar azi, ci în fiecare zi. M-ați făcut să mă simt apreciat și cel mai important este că ați făcut asta din inimă. Vă doresc noroc tuturor, dragii mei. Sper să ne revedem cât mai curând.”, au fost cuvintele lăsate de Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” în mediul online. Cu câteva fotografii realizate de Fatih Yerlikaya, actorul a apărut pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” și-au luat o vacanță prelungită. Cum decurge relația celor doi

Sute de comentarii și peste trei mii de aprecieri i-au lăsat fanii vedetei din Turcia. Aceștia nu au ezitat să îi complimenteze apariția și să îl felicite pentru prestația de pe micile ecrane. Câteva conversații au atras atenția, asta pentru că protagonistul din “Păsări rănite” nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns frumoasei Özlem Atay. Până acum nu se cunosc detalii despre cea care i-a lăsat actorului un mesaj emoționant chiar de ziua sa de naștere.

Ali Yasin Özegemen din „Păsări rănite”, alături de sora sa pe rețelele sociale

De când a devenit un actor îndrăgit, Ali Yasin Özegemen a reușit să-și crească și numărul fanilor de pe rețelele sociale. Astfel, cu peste 100 de mii de internauți doar pe Instagram, acesta a postat până acum doar 100 de imagini. Printre acestea se numără și o imagine din 2016, realizată alături de sora sa, Nisa Pullu. Aceasta pare realizată la nunta acesteia.

Urmărește "Păsări rănite", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

“Părinții noștri mi-au făcut cel mai fruos cadou, draga mea soră. Aceasta s-a căsătorit astăzi. Sper ca drumul să-ți fie mereu presărat cu bucurie.”, a scris Ali Yasin Özegemen. Peste nouă mii de aprecieri au fost lăsate ca drept dovadă a iubirii fanilor.

Citește și: Cum arată Gizem Arikan, actrița din serialul “Păsări rănite”, în costum de baie. Ipostaza rară în care a fost surprinsă

Ali Yasin Özegemen spune că a fost ajutat întotdeauna de părinții. Aceștia i-au sprijinit atât cariera de actor, cât și cea de sportiv. A practicat atletism, aikido, dar și kick boxing. În timpul liber, atunci când nu se află pe platourile de filmare, vedeta nu uită să se antreneze pentru fiecare disciplină în parte.

În articolul

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” le-a adresat fanilor un mesaj în mediul online. Ce a scris actorul în descrierea fotografiilor publicate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x