Sıla Türkoğlu se relaxează alături de o ființă dragă. Despre cine este vorba și ce fotografie a postat vedeta din “Moștenirea” în mediul online

Publicat pe 16.08.2022 la 10:29 Actualizat pe 16.08.2022 la 11:23

Sıla Türkoğlu se relaxează alături de o ființă dragă. Despre cine este vorba și ce fotografie a postat în mediul online vedeta din "Moștenirea".

Sila Turkoglu poartă o bluză deschisă la culoare cu mâneci lungi și își ține părul ridicat cu brațul drept

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”

Happy Channel

Sıla Türkoğlu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Într-un timp foarte scurt a reușit să câștige simpatia fanilor, asta datorită rolurilor sale interpretate fără cusur. De asemenea, o foarte mare contribuție a avut-o și felul său de a fi. Cu toate că este o actriță de succes, continuă să rămână la fel de simplă.

Sıla Türkoğlu se relaxează alături de o ființă dragă

Și-a câștigat o popularitate extraordinară odată cu rolul lui “Seher” din “Moștenirea”. La doar 23 de ani, Sıla Türkoğlu și-a asumat unul dintre cele mai dificile roluri și l-a interpretat de excepție. De-a lungul a două sezoane a ținut fanii în suspans și a reușit să-și dezvăluie câte puțin și din viața personală grație fotografiilor postate în mediul online. Cu toate că mulți ar fi vrut să vadă o continuare a poveștii dintre “Seher” și “Yaman” cu personajele inițiale, iată că lucrurile nu au stat tocmai așa.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la ora 18:00, doar la Happy Channel

Actrița și-a anunțat retragerea din ultimul episod al sezonului 2, dar și din cel de-a treilea sezon. Prin intermediul avocatului său și-a prezentat motivele deciziei și astfel și-a ales un nou drum în viață. După o vară plină de relaxare, se pare totuși că Sıla Türkoğlu este gata să revină pe micul ecran într-un nou rol de protagonistă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până atunci, momentele împărtășite în mediul online îi emoționează pe internauți. Cea mai recentă ipostază a sa o arată pe vedeta din “Moștenirea” într-un cadru familial, alături de o ființă dragă. Aceasta este chiar câinele său, cel pe care l-am mai văzut pe profilul personal de Instagram al frumoasei Sıla Türkoğlu.

Citește și: Sıla Türkoğlu apare pe coperta unei reviste de modă din Turcia. Cum s-a îmbrăcat vedeta din “Moștenirea”

‘’Aș fi vrut să mai stau aici”, a scris Sıla Türkoğlu. Peste 4 mii de comentarii și mai mult de 80 de mii de aprecieri au fost lăsate pe pagina vedetei însă nu este de mirare având în vedere că are peste 900 de mii de fani.

Sıla Türkoğlu și-a schimbat complet stilul vestimentar

Dacă până acum o vedeam pe Sıla Türkoğlu îmbrăcată în haine închis la culoare specifice personajului său din serialul “Moștenirea”, iată că de când și-a anunțat retragerea din cadrul proiectului vedeta și-a schimbat complet stilul vestimentar.

Pe contul personal de Instagram actrița își surprinde fanii cu cele mai excentrice ținute. Cu toate acestea, fiecare apariție îi scoată în evidență calitățile fizice de invidiat. În ciuda faptului că ajunge să fie atât iubită cât și criticată pentru deciziile luate, vedeta continuă în aceeași manieră. Cât despre viața personală, protagonista din “Moștenirea” continuă să fie la fel de discretă ca până acum.

Citește și: Sıla Türkoğlu a optat pentru o ținută casual și s-a lăsat fotografiată într-o cafenea. Cum arată vedeta din “Moștenirea”

Planurile profesionale vin pentru Sıla Türkoğlu într-o manieră cu totul specială, asta pentru că vedeta va juca în serialul turcesc “Cranberry Sherbet” alătui de Barış Kılıç, cunoscut pentru “Everything About Marriage”. Producția se așteaptă a fi un succes, atât datorită distribuției, cât și calității subiectului abordat. Până acum, vedeta din “Moștenirea” nu a oferit nicio declarație oficială legată de acest subiect, însă fanii așteaptă cu nerăbdare un punct de pornire pentru a se putea bucura din nou de succesul îndrăgite actrițe.

În articolul

Sıla Türkoğlu se relaxează alături de o ființă dragă. Despre cine este vorba și ce fotografie a postat vedeta din “Moștenirea” în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x