Sıla Türkoğlu apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta continuă să poarte un look natural

Publicat pe 17.10.2022 la 13:01 Actualizat pe 17.10.2022 la 13:52

Sıla Türkoğlu apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta continuă să poarte un look natural și să-i încânte pe fanii din mediul online.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză de culoare mov cu mâneci lungi

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”

Happy Channel

Sıla Türkoğlu surprinde cu cea mai recentă apariție a sa în mediul online. Dacă de cele mai multe ori vedem fotografii realizate departe de platourile de filmare, de data aceasta chipul îi este încadrat tocmai pe coperta unei reviste din Turcia. Cu un look natural, vedeta din “Moștenirea” surprinde încă o dată.

Sıla Türkoğlu apare pe pe coperta unei reviste din Turcia

Faimoasa Sıla Türkoğlu ce a reușit să câștige inimile fanilor de pretutindeni cu rolul său din “Moștenirea” este încă o dată pe prima pagină a unei reviste din Turcia. Îmbrăcată într-un pulover galben și cu o coafură simplă cu breton, aceasta uimește încă o dată internauții. Vedeta le-a mulțumit tuturor celor care au ajutat-o în realizarea interviului, dar și a prezentării. De altfel, numele său apare din nou pe prima pagină a publicațiilor mondene cu rolul său din “Kızılcık Şerbeti”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este prima oară când Sıla Türkoğlu strălucește pe micul ecran. De data aceasta va juca rolul unei tinere femei ce se îndrăgostește de un bărbat a căreia familie nu este de acord cu relația lor. Unul dintre cele mai dificile teste de la “Moștenirea” și până în prezent. Doğa și Fatih sunt cele două persoanje care vor fi prezente în curând în fața telespectatorilor. Serialul va scoate la iveală noi talente ale actriței, dar și faptul că lumea prezentată este de fapt cea trăită de cei mai mulți dintre privitori.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”. Ce au observat faniihttps://tvhappy.ro/iserial/halil-ibrahim-ceyhan-a-postat-o-noua-fotografie-de-pe-platourile-de-filmare-mostenirea-ce-au-observat-fanii-434714.html

Doğukan Güngör este actorul ce îi va sta alături frumoasei Sıla Türkoğlu, două alte nume importante urmând să fie anunțate în curând. Afra Saraçoğlu este o altă actriță de origine turcă ce pare că va concura în cursa pentru popularitate cu vedeta din “Moștenirea”. Sıla Türkoğlu are peste 900 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până acum a postat peste 60 de fotografii și filmulețe.

Sıla Türkoğlu rămâne în atenția publicului după succesul “Moștenirea”

Cu cea mai nouă apariție pe coperta unei reviste din Turcia, Sıla Türkoğlu a reușit să strângă peste 8 mii de comentarii din partea internauților. Cei mai mulți dintre aceștia i-au apreciat simplitatea.

“Ce fată frumoasă”, “Wow”, “Ești perfectă”, “Ești super! M-am îndrăgostit”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Nu este singura copertă pe care apare vedeta din “Moștenirea”. Cu toate că a părăsit platourile de filmare ale producției care a făcut-o celebră, acum lucrurile au luat o altfel de întorsătură și pe plan profesional.

De-a lungul a două sezoane a interpretat rolul lui Seher și a fost văzută în cele mai schimbătoare ipostaze. De la femeia descumpănită din cauza morții surorii sale, la misiunea de a avea grijă de nepoțelul său până la relația cu multe suișuri și coborâșuri alături de Yaman, aceasta a surprins telespectatorii cu fiecare pas. În cele din urmă, Sıla Türkoğlu a decis că locul său nu se mai află alături de echipă.

Citește și: Sila Turkoglu a publicat o imagine din timpul filmărilor. Actrța din serialul “Moștenirea” impresionează într-o rochie cu decolteu

Comunicatul de presă împărtășit de avocatul său pe internet a împărțit oamenii în două tabere. Cei care au văzut în decizia actriței un moment prielnic pentru continuare carierei și cei care au văzut aceasta ca o înșelătorie.

În articolul

Sıla Türkoğlu apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta continuă să poarte un look natural

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x