Sportul pe care îl practică Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea”. Fanii au rămas surprinși

Publicat pe 27.08.2023 la 12:00 Actualizat pe 20.08.2023 la 14:18

Halil Ibrahim Ceyhan este cunoscut publicului ca Yaman din celebrul serial "Moștenirea", însă puțini știu că actorul este pasionat de sporturi extreme. Iată ce hobby are celebrul bărbat.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o maletă neagră și are un costum negru

Halil Ibrahim Ceyhan în serialul "Moștenirea"

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan este unul dintre cei mai apreciați actori turci ai momentului. Bărbatul este cunoscut cel mai bine de publicul larg din serialul “Moștenirea”, acolo unde joacă în rol principal alături de Sila Turkoglu. Cei doi formează unul dintre cele mai iubite cupluri din seriale.

Actorul reușește să fie o prezență activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii momente din viața profesională, dar și personală.

Recent, acesta le-a arătat internauților care este sportul de care este foarte pasionat și pe care l-ar practica oricând, dacă s-ar putea.

Sportul pe care îl practică Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea”

Deși toată lumea îl cunoaște pe Halil Ibrahim Ceyhan îmbrăcat la costum și aranjat pentru a fi pe platourile de filmare, iată că de această dată a reușit să-și surprindă urmăritorii. Actorul și-a luat inima în dinți, s-a îmbrăcat sport, și a plecat pe pârtie, acolo unde practică sporturi de iarnă.

Cu pantaloni roșii de ski, hanorac alb, mănuși de zăpadă și fes, așa apare Halil Ibrahim Ceyhan pe internet. Ochelarii de soare sunt accesoriul care întregesc ținuta bărbatului. Postarea are nu mai puțin de 44 de mii de aprecieri și peste 300 de comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că Halil Ibrahim Ceyhan este un actor desăvârșit, acesta mai are și multe alte atuuri pe care și le arată în momente importante. Este cântăreț, compozitor și fotomodel, însă nu uită niciodată că pe lângă toate pasiunile artistice, sportul este o parte integrantă a vieții.

Urmărește Moștenirea, de luni până vineri de la 20:00, la Happy Channel

Astfel, alături de sporturile extrem, bărbatul practică și echitația, dat fiind faptul că este pasionat de animale, în special de cai.

Cu ochii lui pătrunzători de culoare închisă și cu un păr negru inconfundabil, actorul a reușit cu ușurință să își găsească un loc în lumea filmului, acolo unde a interpretat roluri de succes de fiecare dată. Halil Ibrahim Ceyhan s-a născut în Istanbul și a reușit să se facă “auzit” de când era încă tânăr.

Cine este Halil Ibrahim Ceyhan

Actorul are peste 200 de mii de urmăritori pe pagina personală de Instagram, însă fanii îl cunosc ca fiind o persoană discretă, astfel că nimeni nu știe cu exactitate dacă Halil Ibrahim Ceyhan are iubită sau este singur la momentul actual.

Halil Ibrahim Ceyhan s-a născut în 1982 în Sivas. În 2007, a primit premiul pentru “Cel mai promițător model masculin” în cadrul cometiției Cel mai bun model al Turciei. Ulterior, acesta și-a început cariera muzicală și a scos primul său single “Kaybettim”.

Actorul mărturisește că a muncit încă de mic și nu i-a fost niciodată frică să ia viața în piept, astfel că tot ceea ce are în present i se datorează pe deplin. Când era încă un copil, Halil Ibrahim Ceyhan obișnuia să asculte melodiile artiștilor în vogă pe atunci și le schimba versurile, astfel încât să fie pe placul lui. De asemenea, acesta se uita la filme celebre și interpeta rolurile care îi plăcea cel mai mult.

În articolul

Sportul pe care îl practică Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea”. Fanii au rămas surprinși

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x