Taro Emir Tekin a fost surprins alături de prieteni în vacanță. Gestul pe care l-a făcut actorul i-a luat prin surprindere pe fani

Publicat pe 01.07.2024 la 16:52 Actualizat pe 01.07.2024 la 19:31

Taro Emir Tekin a ajuns în vacanță alături de prieteni. Actorul petrece momente importante departe de luminile reflectoarelor.

actor poartă un tricou alb

Taro Emir Tekin a fost surprins alături de prieteni în vacanță

Happy Channel

Taro Emir Tekin face parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. A reușit foarte ușor să se integreze în echipă cu toate că a venit mult mai târziu în cadrul producției celebre. După o perioadă intensă pe platourile de filmare, acesta se bucură de vacanță.

Taro Emir Tekin a fost surprins alături de prieteni în vacanță

Recent, actorul s-a aflat alături de mama sa atât în Bodrum cât și la concertul unde aceasta a performat. Fotografiile au apărut în mediul online. Taro Emir Tekin joacă alături de Afra Saracoglu, Mert Ramazan Demir și Cetin Tekindor. După finalul seriei, acesta s-a aflat în vacanță.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta joacă rolul Kaya în Golden Boy – Dragoste rebelă. Născut pe 15 iunie 1997 ca fiul al artistei Șevval Sam și fostului jucător de fotbal, Metin Tekin, acesta a studiat actoria încă de mic. Absolvent al University of Arts London, și-a continuat studiile la Oxford School of Drama. După ce a trăit în Anglia o perioadă, s-a întors în Turcia pentru a demonstra că este un actor desăvârșit.

Citește și: Ce părere au Beril Pozam și Taro Emir Tekin despre personajele Kaya și Suna din Golden Boy – Dragoste rebelă. Actorii au apărut în paginile unei reviste celebre

Până în prezent a jucat în producții precum "Rise of Empires: Ottoman", a urmat "Çıplak", apoi înainte de Golden Boy – Dragoste rebelă a lucrat în cadrul proiectului O poveste cu zâne. În ceea ce o privește pe mama sa celebră, Șevval Sam s-a născut în 1973 în Turcia. Pe lângă actorie, aceasta este o cântăreață talentată.

Mamă-fiu, cei doi sunt apreciați atât pe micile ecrane cât și în mediul online. Recent, Taro Emir Tekin a fost văzut în vacanță alături de prieteni. Acesta a fost întrebat dacă și-ar dori să realizeze un proiect profesional alături de mama sa.

“Nu putem face asta acum pentru că ne-am privi unul pe celălalt. Nu pot să fac asta pentru că eu doresc să o urmăresc. Sunt și un admirator. Ne întrebăm de ce am face asta.”, a declarat actorul.

Taro Emir Tekin a fost lăudat pentru forma de invidiat

A ținut să deschidă sezonul vacanțelor în Bodrum. Jurnaliștii l-au surprins bucurându-se de momentele alături de cei dragi. Actorul în vârstă de 27 de ani a fost surprins de jurnaliști în fața camerelor.

Citește și: Taro Emir Tekin a făcut spectacol la plajă. Cum a ”sfidat” canicula actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”

S-a bucurat de vremea frumoasă împreună cu prietenii timp de aproximativ jumătate de oră, după cum specifică presa locală. A menționat că de-a lungul timpului și-a dorit să învețe cum să cânte la pian pentru a impresiona femeile.

“Chiar am avut repertoriu. Am experimentat epuizare emoțională timp de 1 an și jumătate. În tot acest timp am scris un cântec, o să-l scot în curând. Acest cântec m-a ajutat să trec peste durerea separării.”, a spus actorul. A format un cuplu cu Sofia Katc. A fost judecat de-a lungul timpului pentru felul în care se îmbracă.

“Nu mi-a păsat foarte tare de critici pentru că am rămas foarte sincer cu mine. Am propriul stil, în general duc hainele la croitor în loc să le cumpăr așa cum sunt.”, a specificat Taro Emir Tekin. În repetate rânduri a punctat faptul că a fost judecat pentru bunătatea de care a dat dovadă.

În articolul

Taro Emir Tekin a fost surprins alături de prieteni în vacanță. Gestul pe care l-a făcut actorul i-a luat prin surprindere pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 iulie 2024. Balanțele au probleme cu banii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Subiecte Bac 2024 - Geografie. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a 12-a la punctul III
a1.ro
Moment jenant pentru o cântăreață celebră. A fost dată afară din benzinărie din cauza ținutei sale
HelloTaste.ro
Tartă cu mix de fructe și cremă de mascarpone cu vanilie
Catine
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
useit.ro
Insula europeană care a devenit „zonă fără telefoane”. De ce nu sunt permise smartphone-urile acolo
as.ro
Imagini tulburătoare cu Irinel Columbeanu! Cum a putut fi surprins fostul milionar, ajuns falit şi la azil, alături de fiica lui!
MediCOOL
Efectele practicării tenisului asupra sănătății. Cum te poate ajuta acest sport
Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
DeParinti
Când poți să-i oferi copilului tău alune. Sfaturi simple și utile despre diversificare
MediCOOL
Detoxifierea colonului. Este posibilă curățarea colonului? Care sunt soluțiile recomandate
HelloTaste
Înghețată de lămâie. Una dintre cele mai aromate rețete de vară
x