Ținuta lui Can Yaman din cadrul Monte Carlo Film Festival, discutată în mediul online. Cum s-a îmbrăcat actorul

Publicat pe 09.05.2022 la 11:34 Actualizat pe 09.05.2022 la 12:25

Can Yaman a câștigat un premiu important în cadrul Monte Carlo Film Festival, însă ținuta lui a fost cea care a impresionat audiența. Ce s-a discutat în mediul online și cum s-a îmbrăcat actorul.

Can Yaman se numără printre cei mai iubiți actori din Turcia. La momentul actual, reputația sa a devenit de necontestat și în Italia, acolo unde bărbatul a primit recent un premiu important. Prezent în cadrul Monte Carlo Film Festival, acesta a surprins cu ținuta sa.

S-a despărțit de Diletta Leotta, dar și-a continuat cariera profesională și nu a oferit niciun detaliu cu privire la viața sa privată. Acum continuă să facă ravagii în lumea întreagă și să interpreteze cele mai inedite roluri.

Ținuta lui Can Yaman din cadrul Monte Carlo Film Festival, discutată în mediul online

Can Yaman este recunoscut pentru rolurile sale inedite. Seriale precum “Bay Yanlış”, “Vis de iubire” și altele i-au adus acestuia popularitatea și au reușit să-l ridice la rangul de cel mai iubit actor prezent în serialele turcești. Cea mai nouă interpretare a sa, în cadrul producției “El turco” îi va surprinde pe fani. Zvonurile spun că Hande Erçel este cea care îi va fi alături.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Nu doar că se implică în producții de succes și reușește să-și construiască personajele cât mai aparte, însă de ceva timp Can Yaman se implică și în proiecte umanitare. Cu o fundație deschisă în Italia, actorul a reușit să readucă zâmbetul pe buzele copiilor internați în spitale. Can Yaman for Children este asociația care i-a sprijinit pe cei mai mulți dintre micuți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, vedeta a participat în cadrul Monte Carlo Film Festival, acolo unde a primit un premiu important. Ulterior, pozele postate în mediul online au reușit să atragă fanii și astfel Can Yaman a primit nenumărate comentarii și felicitări. Cu toate acestea, costumul pe care l-a purtat acesta a reușit să atragă toate privirile. Pantaloni de culoare albă și sacou la fel, marca Dolce&Gabbana. Marginile sacoului de culoare neagră și un tricou de aceeași culoare, așa s-a prezentat vedeta în fața tuturor.

“Am avut o perioadă excelentă cu oameni minunați aici, în Monte Carlo. Sunt onorat să fiu premiat pentru inițiativa mea pe care am început-o cu o motivație extrem de puternică.”, a scris Can Yaman pe pagina personală de Instagram.

Can Yaman le-a readus zâmbetul pe buze copiilor din Italia

Can Yaman a primit un premiu important pentru activitatea sa din Italia, mai precis pentru ajutorul pe care l-a acordat copiilor de acolo. “Can Yaman for children” este asociația pe care actorul a înființat-o în speranța că micuții vor avea parte de tot ce este mai bun în materie de îngrijiri specializate.

Vedeta a zburat de la Roma la Monaco pentru a-și primi premiul mult așteptat și a lăsat mărturie câteva fotografii în mediul online. “Viola Come il Mare” este serialul pentru care Can Yaman a filmat în Italia, alături de frumoasa Francesca Chillemi.

Cât despre serialul “El Turco”, acesta este așteptat cu nerăbdare de către fani și în curând aceștia vor afla dacă faimosul actor va juca alături de Hande Erçel. Conform Seriesturkish.com, este așteptat ca actorul să aibă alături pe platourile de filmare chiar două actrițe faimoase. Până la noi detalii, pozele și filmulețele postate de acesta în mediul online sunt așteptate în continuare.

În articolul

Ținuta lui Can Yaman din cadrul Monte Carlo Film Festival, discutată în mediul online. Cum s-a îmbrăcat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x