Totul despre serialul "Moștenirea". Povestea uneia dintre cele mai iubite producții turcești

Publicat pe 08.06.2022 la 14:49 Actualizat pe 08.06.2022 la 15:17

Unul dintre cele mai îndrăgite seriale turcești revine pe micile ecrane. Sezonul doi al producției “Moștenirea” este gata să-i surprindă pe telespectatori. Află totul despre povestea ta preferată și vezi ce va urma pe viitor.

Sila Turkoglu și Halil Ibrahim Ceyhan privesc spre cameră

Sıla Türkoğlu și Halil İbrahim Ceyhan în "Moștenirea", sezon 2

Happy Channel

Serialul “Moștenirea” se numără printre cele mai îndrăgite seriale din Turcia. În primul sezon, povestea lui Yaman și a lui Seher a reușit să cucerească inimile telespectatorilor și a oferit momente de suspans, dar și de iubire tuturor celor care au urmărit istoria lor. Cel de-al doilea sezon al producției revine la Happy Channel din 9 iunie de la ora 18.00.

Timp de 396 de episoade, Sıla Türkoğlu și Halil İbrahim Ceyhan au împărțit aceleași platouri de filmare și au reușit să-și consolideze relația colegială și profesională. Care este povestea serialului celebru.

Totul despre serialului “Moștenirea” de la Happy Channel

Povestea începe cu viața lui Kevser, o tânără ce a crescut într-un cariter mărginaș și sărăcăcios alături de tatăl și sora sa. Odată ce ajunge soția unui dintre fii familiei Kirimli, tatăl său o reneagă și nu își mai dorește să afle detalii despre existența sa. În ciuda faptului că această îi aduce la cunoștință faptul că a devenit bunic, odată cu venirea pe lume a micuțului Yusuf, acesta o respinge în continuare.

Tragediile se țin lanț pentru această fată, asta pentru că un tragic accident îi curmă viața împreună cu cea a soțului său, bogatul frate al familiei Kirimli. Pe patul de moarte, știindu-și fiul pe mâna celor înstăriți, Kevser își roagă sora, pe Seher, să aibă grijă de Yusuf. Aceasta nu poate refuza rugămințile surorii sale și astfel ajunge într-o casă plină de ură.

Din 9 iunie, de la ora 18.00, ai un nou sezon “Moștenirea”! Numai pe Happy Channel

Acolo locuiește și Yaman, celălalt frate al familiei ce nu știe însă să-și deschidă inima atunci când viața o cere. Cu toate acestea, buna și blânda Seher reușește să-l facă pe Yaman să se îndrăgostească de ea și să lupte pentru o viață împreună. În ciuda posibilităților ca toată viața să le fie presărată cu iubire, iată că multe piedici li se pun în cale pe parcursul traiectoriei lor.

Detalii despre personajele serialului “Moștenirea” de la Happy Channel

Seher este o tânără frumoasă, blândă și iubitoare ce își găsește curajul interior de a avea grijă de nepoțelul său Yusuf în ciuda dificultăților ce îi apar în cale. Încearcă să găsească cele mai bune modalități de a-i crea acestuia un trai liniștit, așa cum ea nu simte că are parte.

Yaman este un tânăr afacerist, arătos ce nu își poate deschide inima în fața nimănui. Atunci când Seher îi ajunge în casă pentru a fi alături de micuțul Yusuf, acesta începe să vadă o altă latură a vieții sale pe care nu o credea posibilă până acum. După moartea fratelui său, Yaman se vede protector al nepotului său în vârstă de 5 ani și încearcă să-i ofere acestuia cele mai bune sfaturi de viață. De-a lungul timpului se vede nevoit să ia decizii care îi vor marca existența.

Citește și: Sıla Türkoğlu nu ezită să-și arate formele feminine într-o rochie provocatoare. Cum se îmbracă acum vedeta din “Moștenirea”

Ikbal este soția lui Ziya, celălalt frate al lui Yaman ce are probleme psihic. Aceasta nu are copii, însă încearcă să dețină puterea asupra familiei prin șiretlicuri și mârșăvii. Ziya este fratele lui Yaman și cel care reușește să aducă un zâmbet pe buzele tuturor.

În articolul

Totul despre serialul "Moștenirea". Povestea uneia dintre cele mai iubite producții turcești

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x