Totul despre serialul turcesc Alegerea cu Halit Ergenç. Ce protagoniști mai fac parte din îndrăgita poveste

Publicat pe 30.06.2023 la 11:30 Actualizat pe 30.06.2023 la 12:22

Alegerea cu Halit Ergenç este unul dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia. Revine la Happy Channel din 1 iulie și readuce o poveste de succes.

Halit Ergenç poartă un costum închis la culoare și cravată

Totul despre serialul turcesc Alegerea cu Halit Ergenç

Happy Channel

Trei dintre actorii care au jucat în Suleyman Magnificul revin în atenția fanilor. Producția Alegerea se află printre cele mai îndrăgite seriale din Turcia la momentul actual.

Totul despre serialul turcesc Alegerea cu Halit Ergenç

Halit Ergenç a putut fi urmărit la Happy Channel și în serialul “1001 de nopți”, iar acum revine în producția “Alegerea”. Înlocuiește “Iarna neagră”, putând fi văzut în serile de sâmbătă și duminică. În orginal Babil, este o poveste îndrăgită în lumea întreagă. Din distribuție mai fac parte Asli Enver, Nur Fettahoglu, Birce Akalay, printre alții.

Urmărește Alegerea, sâmbătă și duminică de la 22:00, la Happy Channel

Halit Ergenç joacă rolul unui profesor universitar care își dorește să fie avansat, însă în schimb este concediat și are parte de mlte schimbări în viața personală. Ajunge să fie ocolit de prieteni, să ducă lipsa bunurilor financiare și să-și dovedească nevinovăția. Irfan traversează o perioadă extrem de dificil atunci când află că fiul său în vârstă de 7 ani trebuie operat pe creier într-un timp scurt. Alături de soție, Eda ( Nur Fettahoğlu) este nevoit să apeleze la ajutorul unui prieten.

Citește și: Kerem Bursin din “Dragostea plutește în aer”, dezvăluiri surprinzătoare în cel mai recent interviu. Cum s-a îmbrăcat actorul pentru ședința foto

Egemen ( Ozan Guven) îi duce pe cei doi în cadrul unei întâlniri de afaceri alături de Suleyman ( Mesut Akusta). Irfan află că fosta lui parteneră este într-o relație cu Suleyman și încearcă să-l înșele pe acesta. Astfel începe o aventură a jocurilor periculoase. Halit Ergenç a împărțit platourile de filmare în Suleyman Maginificul și cu Nur Fettahoğlu și Ozan Güven.

Alegerea a avut în cadrul lansării 20 episoade distribuite în două sezoane. Este un serial thriller psihologic, primul episod fiind lansat pe 17 ianuarie 2020. Ultimul episod a fost lansat pe 20 noiembrie 2020. Irfan trece printr-o perioadă extrem de dificilă și acceptă să facă lucrurile pe care în mod obișnuit nu le-ar face. Nu-și mai găsește un alt loc de muncă iar acest lucru îl aduce într-un prag al disperării.

Cum decide Irfan să facă rost de banii necesari pentru operația fiului său

După ce acceptă să ia bani împrimut de la Suleyman, lucrurile se schimbă într-un mod extrem de dramatic în viața sa. Își întâlnește fosta mare iubire, dar și pe tânăra Ayse ( Asli Enver). Aceasta este polițist sub acoperire și încearcă să-i dea în vileag toate afacerile necurate ale lui Suleyman. Irfan se află într-o relație mai mult decât dificilă cu sinele și se gândește care sunt lucrurile pe care le-ar duce la bun sfârșit pentru a-i salva viața fiului său.

Citește și: Özge Yağız s-a lăsat fotografiată la plajă într-o ținută lejeră de culoare neagră. Frumusețea vedetei nu este pusă la îndoială

Halit Ergenc joacă rolul Irfan Tuna Saygun, profesor universitar. Mai vorbim despre Asli Enver care interpretează personajul Ayse Karaali/ Nihal – tânăra care se dă drept ofițer de poliție pentru a-l demasca pe Suleyman. Birce Akalay joacă rolul Ilay Yucedag, fosta iubire a lui Irfan și actuala a lui Suleyman. Nur Fettahoglu este Eda Saygun, soția lui Irfan și mama lui Deniz. Mesut Akusta este Suleyman Yavuncu, soțul lui Kudret și iubitul lui Ilay. Onur Saylak este Egemen, prietenul din copilărie al lui Irfan. Lucrurile inedite și secrete ascunse de mult se vor afla pe măsură ce episoadele se vor derula.

În articolul

Totul despre serialul turcesc Alegerea cu Halit Ergenç. Ce protagoniști mai fac parte din îndrăgita poveste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x