Transformarea actriței Angelique Boyer de la “Rebelde” până în prezent. Cum și-a început cariera celebra vedetă

Publicat pe 21.07.2022 la 12:32 Actualizat pe 21.07.2022 la 13:16

Angelique Boyer este cunoscută pentru rolul său celebru în telenovela "Rebelde". Cum și-a început vedeta cariera și care a fost traiectoria sa profesională.

Angelique Boyer poartă un top alb ce îi lasă la vedere abdomenul și o bluză maro pe deasupra. Actrița are părul tuns bob, scurt

Angelique Boyer în rolul din "Rebelde"

Happy Channel

Angelique Boyer se numără printre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele la momentul actual. De-a lungul timpului a reușit să-și demonstreze capacitățile actoricești cu ajutorul diferitelor roluri pe care le-a jucat. Vedeta nu a avut niciodată roluri asemănătoare și de fiecare dată a ținut să se transforme în funcție de preferințele fanilor. Una dintre cele mai îndrăgite interpretări ale sale este cea a lui “Vico”.

Transformarea actriței Angelique Boyer de la “Rebelde” până în prezent

Angelique Boyer a împlinit 34 de ani în luna iulie a anului 2022. Cu această ocazie, vedeta a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost alături de ea de-a lungul carierei sale și a lăsat mai multe imagini pe internet care au reprezentat o retrospectivă a tuturor rolurilor pe care le-a avut. Născută în Franța în 1988, actrița și-a schimbat domiciliul împreună cu familia și în 1990 aceștia ajungeau în Mexic. Angelique Boyer și-a început cariera la vârsta de cinci ani ca și model.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

A studiat în cadrul Centro de Eduación Artística Infantil de Televisa și a absolvit la vârsta de 11 ani. Rolurile sale au avut un impact enorm asupra fanilor de pretutindeni, însă în 2004, atunci când a jucat rolul lui “Vico” în telenovela “Rebelde”, traiectoria s-a profesională s-a schimbat complet. În 2016 și-a demonstrat din nou puterea cu rolul din “Très veces Ana”, acolo unde interpreta trei personaje în același timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: 10 lucruri pe care nu le știai despre Anahí din “Rebelde”. Evoluția vedetei de la începuturi și până în prezent

Printre telenovelele care au consacrat-o ca și actriță pregătită pentru a face față rolurilor dramatice se numără și “Amar a muerte” și “Imperio de mentiras”. În telenovela “Vencer el pasado” a demonstrat că este o actriță fairplay, asta pentru că a împărțit platourile de filmare cu o altă vedetă de renume. În 2008 a jucat în telenovela “Alma de hierro”, iar pentru anul 2009, producătorul Salvador Mejia i-a oferit un rol în noua versiune “Corazon salvaje”. A urcat telenovela “Abismo de pasion”, acolo unde și-a demonstrat talentul de femeie senzuală, cuceritoare.

Angelique Boyer de-a lungul timpului în carieră

În 2013 vedeta și-a început adevărata transformare cu rolul “Montserrat Mendoza” în telenovela “Lo que la vida me robo”. S-a născut pe 4 iulie 1988 în Saint Claude, Franța. De-a lungul timpului a ajuns una dintre cele mai iubite actrițe din Mexic, țară care a primit-o cu brațele deschise încă din copilărie. Este câștigătoarea a două premii Tvynovelas pentru “Cea mai bună actriță” în “Teresa” și “Tres veces Ana”. Are 34 de ani și o traiectorie profesională de invidiat.

Citește și: Christopher Uckermann din “Rebelde” a publicat o fotografie alături de mama sa. Cum arăta artistul pe vremea când celebritatea îi era străină

Cu ocazia zilei sale de naștere, Angelique Boyer a simțit nevoia să lase un mesaj emoționant pe pagina personală de Instagram:

„Ultima zi la 33 de ani. Fiecare an devine și mai frumos și sunt recunoscătoare pentru ceea ce trăiesc, învăț să mă bucur mai mult de micile detalii, de ceea ce este cu adevărat valoros. Am devenit mai matură, mult mai ușor mă adaptez la diferite situație și sunt pozitivă în orice circumstanță. Nu aș vrea să depind de nimeni sau să rețin pe cineva în procesul meu de transformare.”, a scris Angelique Boyer.

În articolul

Transformarea actriței Angelique Boyer de la “Rebelde” până în prezent. Cum și-a început cariera celebra vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x