Unde își petrece Alina Boz timpul atunci când nu se află pe platourile de filmare. Ce activități preferă vedeta din Turcia

Publicat pe 06.03.2023 la 11:00 Actualizat pe 06.03.2023 la 08:51

Unde își petrece Alina Boz timpul atunci când nu se află pe platourile de filmare. Ce activități preferă vedeta din Turcia.

Alina Boz poartă un sacou și o eșarfă la gât

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor”

Happy Channel

Alina Boz și Deniz Can Aktaş formează cel mai nou cuplu de pe platourile de filmare. Cei doi vor putea fi văzutți într-o nouă producție, în cinema, de pe 21 octombrie, arată site-urile din Turcia. Cu toate acestea, în România nu este disponibilă în prezent. Premiera a avut loc în Ankara.

Unde își petrece Alina Boz timpul atunci când nu se află pe platourile de filmare

Frumoasa actriță din Furtună pe Bosfor este recunoscută pentru perseverența sa pe micile ecrane. A jucat în cele mai cunoscute producții din țara sa natală și întotdeauna reușește să se ridice la înălțimea aștepărilor fanilor. De data aceasta, acompaniată de actorul Deniz Can Aktaş, dar și de Erkan Kolçak Köstendil, Aslı Bekiroğlu, Öykü Gürman, Gökhan Yıkılkan, Görkem Sevindik și Altan Erkekli, încearcă să aducă la iveală o țară așa cum de puține ori a fost văzută până acum.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bazat pe o poveste reală, “Bandırma Füze Kulübü” aduce în prim-plan o comunitate ce a început ca un club de liceu într-un district din Turcia, Balıkesir. Membri concurează cu copiii din America și Rusia și aduce în fața telespectatorilor o istorie a Turciei ce este scrisă cu litere de aur. Alina Boz joacă rolul unei tinere ce împreună cu colegii săi încearcă să ajungă pe culmile succesului. Vedeta va interpreta rolul “Leyla”. Primele declarații ale vedetei au fost deja lansate în presă.

“Dacă visezi, ești deja câștigător. Mai ales dacă există oameni care te susțin și cred în tine, nu este niciun obstacol pe care să nu-l poți depăși. Filmul nostru spune exact acest lucru. Este o poveste ce le va aduce un zâmbet pe buze fanilor și le va oferi speranță.”, a declarat Alina Boz, protagonista serialului “Furtună pe Bosfor”. Aceasta interpretează o tânără cu idealuri ce se îndrăgostește în timpuri foarte dificile pentru realizări atât de mari. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, preferă să petreacă timpul alături de cei dragi, în locuri ce îi aduc fericire. Unul dintre acestea a fost deja postat pe contul său de socializare, și arată o altfel de Alina Boz, mai naturală.

“O săptămână frumoasă tuturor din țara cactușilor”, a scris Alina Boz în dreptul descrierii. Sute de comentarii și mii de aprecieri i-au lăsat fanii.

Alina Boz, cu un rol într-un serial istoric

Cel mai nou film ce o aduce în prim-plan pe frumoasa Alina Boz spune povestea unor tineri de liceu ce încearcă să iasă în evidență prin câștigarea mai multor concursuri internaționale, dar care întâlnesc diferite obstacole în jur. Nu este pentru prima oară când vedeta din Turcia îmbracă hainele unui astfel de personaj, însă de data aceasta va reușit să scoată la iveală încă o dată talentul său nemărginit.

Cât despre pasiunea sa pentru modă, aceasta se vede cu ochiul liber în fotografiile pe care le postează pe pagina personală de Instagram. Indiferent că apelează la rochii scurte sau coafuri din anii ’90, aceasta reușește întotdeauna să lase la suprafață simplitatea cu care și-a obișnuit fanii de nenumărate ori. De asemenea, coafurile elegante i se potrivesc mănușă.

În articolul

Unde își petrece Alina Boz timpul atunci când nu se află pe platourile de filmare. Ce activități preferă vedeta din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x