Yağmur Tanrısevsin din “Inimă rănită” a postat câteva amintiri în varianta alb-negru. Cum arată actrița departe de platourile de filmare

Publicat pe 16.12.2022 la 11:13 Actualizat pe 16.12.2022 la 11:56

Yağmur Tanrısevsin din “Inimă rănită” a postat câteva amintiri în varianta alb-negru. Cum arată actrița departe de platourile de filmare.

Yagmur Tanrisevsin poartă o rochie de mireasă fără mâneci

Yagmur Tanrisevsin din “Inimă rănită” a postat câteva amintiri în varianta alb-negru

Happy Channel

Yağmur Tanrısevsin face parte din distribuția serialului “Inimă rănită” și este una dintre cele mai inedite vedete din Turcia. A format un cuplu cu actualul soț al actriței Demet Özdemir. La scurt timp după ce s-a despărțit de Oğuzhan Koç, acesta a întâlnit-o pe actrița din “Vis de iubire”.

Yağmur Tanrısevsin din Inima Ranita a postat câteva amintiri in varianta alb-negru

Cât despre alte relații sentimentale în care Yağmur Tanrısevsin a mai fost implicată se numără și cea alături de Kerem Bürsin. Protagonistul din “Dragostea plutește în aer” s-a despărțit recent de faimoasa Hande Erçel, colega sa de platou. S-a zvonit că acesta ar fi reluat idila cu actrița din “Inimă rănită”, dar amândoi au negat acest lucru.

Urmărește "Inimă rănită", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Yağmur Tanrısevsin și Hande Erçel au fost văzute de jurnaliști pe aceeași stradă în Turcia. Cele două au ieșit din locuri diferite, însă nu s-au observat. În timp ce actrița din “Dragostea plutește în aer” a vorbit despre planurile profesionale, dar și situația cu nepoata Mavi. Cât despre vedeta din “Inimă rănită”, aceasta și-a spus părerea cu privire la situația inedită în care s-a aflat. Se pare că Hande Erçel a avut ocazia de a participa în cadrul unei întâlniri de afaceri în Etiler.

“Nu este nimic definitive, pot să spun asta. Lucruri frumoase se vor întâmpla.”, a mărturisit vedeta din “Dragostea plutește în aer”. În ceea ce privește situația cu nepoata Mavi, aceasta a spus: “Mulțumită lui Dumnezeu este totul bine.” Aceasta s-a înregistrat din nou la școală în cadrul Mimar Sinan University, departamentul de Arte Frumoase pentru a-și definitiva studiile.

“M-am reînscris la școală, sunt studentă. Sunt foarte entuziasmată, am venit ani mai târziu, dar inima mea nu s-a oprit din a se bucura. Voiam să termin în adâncul meu. Sunt cursuri pe care le-am picat înainte.”, a mărturisit. Vedeta spune că este pregătită să revină în atenția publicului, atât în ceea ce privește școala, cât și proiectele profesionale.

Ce spune Yağmur Tanrısevsin despre Hande Erçel

De cealaltă parte, vedeta din “Inimă rănită” și-a spus părerea legată de Hande Erçel, actrița care a fost întâmpinată de jurnaliști pe aceeași stradă la aceeași oră cu Yağmur Tanrısevsin.

“Ai fi ofensată dacă ai vorbit cu ea, dacă ai vedea-o?”, au întrebat-o jurnaliștii. Frumoasa vedetă a răspuns imediat: “Nu, nu există așa ceva. Nu există așa ceva pentru că o cunosc pe Hande și i-aș spune Bună.” Se pare că Yağmur Tanrısevsin a avut de asemenea o întâlnire de afaceri pentru un workshop în ceea ce privește lucrările sale realizate din lut.

Yağmur Tanrısevsin are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori își expune lucrările realizate. Este pasionată de artă în toate formele sale, pe când Hande Erçel este pasionată de pictură. Cele două au format un cuplu cu actorul Kerem Bursin, cel care acum își dorește noi proiecte profesionale în Spania. Printre întâlnire de afaceri avute, acesta a discutat și cu celebrul Antonio Banderas, faimosul “Zorro”. Urmează noi vești din partea acestuia.

În articolul

Yağmur Tanrısevsin din “Inimă rănită” a postat câteva amintiri în varianta alb-negru. Cum arată actrița departe de platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x