10 trucuri ca sa arati ca un fotomodel in bikini vara aceasta

Publicat pe 14.05.2013 la 15:13 Actualizat pe 14.05.2013 la 16:38

Toata iarna te-ai rasfatat cu delicii culinare si ai preferat caldura propriului pat decat racoarea dintr-o sala de fitness. Acum, regreti asta din tot sufletul, avand in vedere ca sezonul estival abia a inceput si in curand, va trebui sa iti faci aparitia intr-un costum de baie. In loc sa te acoperi cu un cearceaf, urmeaza aceste sfaturi pentru a fi o diva in bikini:

1. Salate, salate, salate. Te-ai saturat sa consumi numai verdeturi, asa ca un mix exotic va face din porice salata o experienta culinara placuta. Amesteca doua mere taiate cubulete cu sucul de la o lamaie. Separat, amesteca intr-un bol bucati mare de pepende rosu, o andiva taiata, patru tulpini de telina si o lingura de ulei de alune/masline. La final, amesteca cele doua mixuri.

2. Rontaim, dar cu o limita. Ia la tine snack-uri deja portionate, fie de acasa, fie in comert, asigurandu-te ca vin in pachete mici.

3. Desertul permis si cand esti la dieta: iaurtul inghetat. Daca nu poti sa stai fara sa savurezi ceva dulce, consuma un iaurt de fructe inghetat, facut de tine sau un iaurt grecesc.

4. Cina tarzie nu e un pacat. Daca obisnuiesti sa iei devreme cina si apoi te trezesti ca rontai ceva in mijlocul noptii, nu te lasa dusa de val. Incearca sa iei o cina tarzie, dar nu mai putin sanatoasa.

5. Secretul unei zile fara pofte calorice: un mic-dejun consistent. Incepe dimineata cu dreptul si vei fi in forma intreaga zi. Daca iti incepi ziua cu un mic-dejun consistent, din cereale sau cateva oua fierte si banane.

6. Hidratarea este esentiala. Sari peste energizante, apa cu aroma sau sucurile carbogazoase si bea in schimb apa plata, singura care te ajuta sa iti detoxifiezi organismul. Bea un litru inainte de pranz.

7. Ai grija la portii! Cel mai simplu mod de a te asigura ca mananci portii mai mici este sa alegi farfurii de aperitive, nu plate. Vei ramane cu impresia ca mananci la fel de mult, desi asimilezi mai putine calorii.

8. Fereste-te de paine! Vrei sa ai un corp superb vara aceasta? Incepe de acum sa tai de pe lista de cumparaturi carbohidratii procesati, precum painea alba si orezul.

9. Nu uita de fibre! Alimentele bogate in fibre iti vor da un sentiment de satietate de durata si te vor ajuta sa slabesti. Incearca sa servesti fibre la micul-dejun, sub forma de cereale: fulgi de ovaz sau musli.

10. Uita de cocktailuri! Vara, nimic nu e mai tentant decat o margarita, un cosmopolitan sau o cuba libre. Daca tii la silueta ta, uita de ele - au prea multe zaharuri greu de procesat, care se vor depune pe solduri si abdomen. Alege, mai bine, o apa minerala cu lime sau o bere cu o concentratie mica de alcool.

foto: pinterest.com

În articolul

10 trucuri ca sa arati ca un fotomodel in bikini vara aceasta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x