5 secrete de frumusete ale bunicii

Publicat pe 16.04.2013 la 13:39 Actualizat pe 16.04.2013 la 13:43

Citesti rubricile de frumusete ale ziarelor si revistelot? Urmaresti periodic blogurile si site-urile ce posteaza articole in care dezvaluie secrete de frumusete? Daca da si inca nu ai aflat acea taina a frumusetii fara cusur, atunci poate este o idee buna sa te intorci la cele pastrate cu sfintenie de bunica ta si sa incerci cateva dintre aceste secrete traditionale.

Abureste-ti fata in mod regulat

In trecut, cand femeile nu mergeau la spa ori la saloane de frumusete pentru a beneficia de tratamente de exfoliere, isi bagau fata in aburi pentru a fi mai frumoase.

Iti poti si tu lua un steamer/ aparat cu aburi ca cel folosit in saloane. Abureste-ti fata de cateva ori pe saptamana. Aburul va ajuta la decongestionarea porilor si la curatarea pielii de impuritati cum ar fi praful si particulele reziduale.

Da-ti parul cu ulei

Un secret interesant de frumusete de pe timpul bunicii este sa iti masezi parul cu ulei. Imparte-ti parul in cateva suvite si pune-ti ulei direct pe scalp. Maseaza parul, astfel incat uleiul sa patrunda in radacini. In timp ce uleiul iti va tine scalpul si parul hidratat, masajul va creste circulatia sangelui. Daca ti se pare ciudat sa ai scalpul si parul uleios, lasa-l doar peste noapte si spala-l dimineata.

Foloseste castraveti reci pentru a reduce cearcanele de sub ochi

Sunt o multime de pachete faciale pe piata in care sunt incorporate beneficiile castravetilor. Insa niciunul dintre acestea nu vor avea racoarea unui castravete real.

Daca ai muncit prea mult in ultimul timp si ai observat ca pe fata ta si-au facut aparitia cearcanele, foloseste acest secret al bunicii. Taie cateva feliute de castravete rece. Inchide ochii si pune feliile direct pe cearcane. Inlocuieste feliile atunci cand acestea se incalzesc. Ochii tai obositi se vor simti mult mai bine.

Folosirea constanta a acestui remediu, va reduce in timp cearcanele.

Fa-ti masti de fata din fructe si iaurt

De ce sa nu folosesti fructe proaspete in locul mastilor si scrub-urilor ce contin doar esenta de fructe? Ia tot ceea ce e mai bun din fructe precum: pere, piersici, banane, capsuni, afine etc.

Zdrobeste-le manual, adauga iaurt si miere, tine la frigider 1-2 ore, apoi aplica masca rece direct pe fata curata. Las-o sa actioneze 10 minute, spala cu apa calduta si vei avea o piele stralucitoare.

Fa bai cu sare

Baile cu sare sunt unele dintre cele mai la indemana lucruri pe care le poate face o femeie pentru frumusetea ei.

Multe femei nu gasesc timp sa umple cada si sa se lase pret de cateva zeci de minute intr-o binefacatoare baie cu sare.

Insa acesta este un secret pe care multe dintre bunicile noastre il cunosc si l-au folosit cu succes.

Baile de sare reduc stresul din organism si previn infectiile pielii.

În articolul

5 secrete de frumusete ale bunicii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x