5 solutii ingenioase pentru picioare epilate, par uscat si manichiura perfecta fara efort

Publicat pe 27.02.2013 la 22:00 Actualizat pe 28.02.2013 la 10:48

Nails in Motion

Nu te gandesti intotdeauna la ele dar atunci cand se intampla, sunt de-a dreptul enervante. Vrei sa te epilezi in dus si piciorul iti aluneca. Cauti agrafe de par si nu le gasesti nicaieri. Cum bagi mana in poseta sa iti cauti cheile, ti-ai stricat deja cateva unghii lacuite adineauri. Nu mai zic de dulapiorul cu produse de la baie care ameninta sa cada din moment in moment. Toate au o rezolvare, de fapt cinci, foarte usoare.

1. In loc sa te chinui in dus sa iti sprijini piciorul de perete ca sa te epilezi, cumpara un suport special facut pentru asta, care se poate lipi pe perete ca un autocolant.

2. O sa innebunesti daca dulapiorul cu produse de baie o sa mai cada inca o data pe tine, sau mai rau, daca gelurile de dus de pe marginea cazii ajung din nou in apa. Mai bine investeste in etajere suspendate, stabilite pe perete cu suruburi groase.

3. Nu vrei sa iti mai cauti ore prin sertare o agrafa? Lipeste de sertar o banda magnetica care sa le atraga pe toate, instant. Sau cauta un bol magnetic pentru masa care sa le retina pe toate la un loc.

4. Ai facut de atatea ori greseala de a-ti cauta cheile la apartament dupa ce ti-ai facut manichiura, razuindu-le, incat nici nu mai esti surprinsa cand ai din nou ghinion. "Nails in Motion" sunt niste protectii pentru unghii cu care, daca te obisnuiesti, nu vei mai avea o asemenea problema niciodata.

5. Orice ai face nu poti sa obtii aspectul ingrijit pe care ti-l da coafeza cu peria si foehnul in acelasi timp. De aceea, exista "Blo and Go", un uscator de par cu suport, pe care nu trebuie sa il mai tii tu.

foto: pinterest.com

În articolul

5 solutii ingenioase pentru picioare epilate, par uscat si manichiura perfecta fara efort

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x