7 sfaturi pentru gene mai dese și lungi

Publicat pe 07.02.2014 la 11:29 Actualizat pe 07.02.2014 la 13:04

O privire frumoasă este evidențiată de gene lungi, care atrag atenția asupra ochilor și pentru a-i încadra mai bine. Nu există dubii că cele mai multe femei își doresc gene lungi și negre și apelează la tot felul de trucuri pentru a obține un look de vis. De la rimel la gene false, poți avea gene de vis, însă poți apela și la 7 trucuri și remefddii naturale.

O privire frumoasă este evidențiată de gene lungi, care atrag atenția asupra ochilor și pentru a-i încadra mai bine. Nu există dubii că cele mai multe femei își doresc gene lungi și negre și apelează la tot felul de trucuri pentru a obține un look de vis. De la rimel la gene false, poți avea gene de vis, însă poți apela și la 7 trucuri și remefddii naturale:

1. Alimente pentru gene sănătoase

Secretul unui păr sănătos și a unui ten elastic constă într-o dietă sănătoasă. Genele sunt făcute din cheratină, care este un tip de proteină, de aceea o dietă bogată în proteine te va ajuta să ai gene mai lungi și mai puternice.

2. Ulei de măsline

Unul dintre cele mai simple moduri de a avea gene lungi este să folosească ulei de măsline. Pentru a hrâni genele se recomandă aplicarea de ulei de măsline în fiecare seară cu ajutorul unei periuțe curate de la rimel. Aplică și pe sprâncene și clătește uleiul în fiecare dimineață.

3. Vitamina E

Poți să îți faci propriul ser de îngrijire a genelor. Amestecă o lingură de ulei de migdale și o lingură de ulei de măsline, adaugă o capsulă de vitamina E lichidă. Pune amestecul într-un recipient mic, pe care îl vei folosi de mai multe ori. Folosește un bețișor de urechi pentru a aplica serul la rădăcina genelor mai ales. Trebuie să faci acest tratament timp de câteva săptămâni pentru a te putea bucura de o schimbare vizibilă.

4. Evită genele false

Folosirea genelor false poate rezolva temporar problema, dar aplicarea frecventă de gene false în mod frecvent distruge genele naturale, de aceea nu apela prea des la ele.

5. Nu uita să te demachiezi

Genele tale trebuie să respire, de aceea trebuie să le dai șansa să se refacă. Nu uita să te demachiezi în fiecare zi și să te asiguri că ai înlăturat orice urmă de rimel.

6. Ulei de ricin

Uleiul de ricin este bogat în vitamina E, proteine, nutrienți și omega 6. Uleiul de ricin este un remediu natural perfect pentru creșterea părului și poate fi folosit cu succes și pentru creșterea genelor. Aplică puțin ulei de ricin pe gene înainte de culcare și în câteva săptămâni vei observa că au gene mai dese, mai lungi și mai puternice.

7. Îngrijirea genelor

Folosirea unei periuțe cu care să-ți piepteni genele de două ori pe zi ajută la distribuirea uleiurilor naturale. Un masaj ușor la baza genelor va stimula circulația sangvină. Cel mai bun mod de a avea gene mai frumoase este să încerci mai multe tratamente, să îți dai seama care este cel care ți se potrivește cel mai bine.

Foto: hepta.ro

În articolul

7 sfaturi pentru gene mai dese și lungi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x