9 actori gay care au avut roluri de personaje heterosexuale

Publicat pe 29.04.2013 la 20:30 Actualizat pe 04.05.2013 la 13:35

Cynthia Nixon

Unii au fost sinceri cu publicul de la bun inceput, altii au scos capul din nisip de curand. Cert este ca urmatorii 9 actori gay au jucat rolurile unor personaje legendare si mai important, heterosexuale!

1. Jim Parsons - "The Big Bang Theory"

Jim Parsons a dezvaluit anul trecut abia ca este intr-o relatie serioasa de 10 ani. Iubirea sa nu este insa o femeie, ci un barbat, confirmand zvonurile odata pentru totdeauna ca ar fi gay. Totusi, in serialul "The Big Bang Theory", Parsons joaca rolul unui geek cu iubita, desi este mai mult asexual.

2. Cynthia Nixon - "Sex and The City"

In "Sex and The City", Cynthia Nixon joaca rolul unei avocate incisive care are un copil si se marita cu un barbat, Steve. In viata reala, actrita are un copil, dar cu o femeie, desi se considera bisexuala.

3. Matt Bomer - "White Collar"

Personajul principal din "White Collar" jucat de Matt Bomer este unul din cei mai doriti actori la ora actuala. Totusi, nicio femeie nu poate fi fericita alaturi de el, pentru ca Matt este cat se poate de gay. Acesta are trei copiii cu iubitul sau, facuti cu ajutorul unei mame-surogat.

4. Jonathan Groff - "Glee"

Jesse St. James din "Glee" si-a facut drum spre inima lui Rachel, dar in realitate actorul care interpreteaza acest personaj este homosexual. Din septembrie 2012, acesta a inceput sa aiba o relatie cu...

5. Zachary Quinto - "What's Your Number?"

Zachary Quinto este unul dintre iubitii protagonistei din filmul "What's Your Number", desi adevarul despre sexualitatea sa a iesit la iveala din 2011. In realitate, el este indragostit de Jonathan Groff.

6. Jodie Foster

Dupa ce a jucat intreaga sa cariera roluri de femeie heterosexuala, Foster a spus adevarul despre viata ei personala la ceremonia Globurilor de Aur. Atunci a admis ca a avut o relatie cu o femeie pe nume Cydney Bernard din 1996 pana in 2008.

7. Denis O'Hare - "Milk"

Denis O'Hare este perfect pentru rolurile negative de barbat impunator. De aceea, nu multi stiu faptul ca actorul este gay in viata reala si un barbat insurat din 2011.

8. Victor Garber - "Alias"

Chiar daca pare neverosimil, Victor Garber, tatal lui Jennifer Garner in "Alias", este homosexual. Preferintele sale sexuale sunt un fapt de mult timp, mai exact de 13 ani, de cand este intr-o relatie serioasa, asumata, cu Rainer Andreesen.

9. Neil Patrick Harris - "How I met Your Mother"

Neil Patrick Harris este un om al contrastelor. Pe ecran, joaca rolul lui Barney, un afemeiat convins, in "How I Met Your Mother", desi in viata reala este un partener cat se poate de fidel. Acesta este logodit cu David Burtka si cresc gemeni, nascuti de o mama-surogat.

În articolul

9 actori gay care au avut roluri de personaje heterosexuale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x