A renunțat la ASTA și a slăbit peste 20 de kilograme! Andreea Marin a DEZVĂLUIT secretul siluetei ei
Publicat pe 05.08.2016 la 17:47 Actualizat pe 05.08.2016 la 17:52
A umblat la alimentație și a reușit să slăbească mai bine de 20 de kilograme. Andreea Marin și-a recăpătat silueta de "zână", după ce a renunțat la câteva produse, care nu-i făcea deloc bine.
A umblat la alimentație și a reușit să slăbească mai bine de 20 de kilograme. Andreea Marin și-a recăpătat silueta de "zână", după ce a renunțat la câteva produse, care nu-i făcea deloc bine.
“O dereglare a metabolismului ca urmare a stresului, a grijilor legate de noua etapă din viața mea și a copilului meu, a lunilor de muncă fără somnul necesar pentru a echilibra balanța și-au pus amprenta pe silueta mea”, explica Andreea Marin, în urmă cu doi ani, motivul pentru care ajunsese să pună în greutate.
Drept urmare, ea s-a văzut nevoită să facă câteva schimbări.
“Am renunțat la chimicalele pe care le consumam zilnic, răcoritoarele nocive, care creează dependență și produsele procesate la maxim și m-au reorientat către mâncarea vie.
La Bodrum, am învățat o mulțime de lucruri bune, de la rețete care să înlocuiască mâncărurile nocive, cu prea mult zahăr sau cu chimicale, până la felul în care îmi pot planta singură, în pământ organic, anumite legume sau verdețuri din care gătesc apoi sau fac sucuri cu un conținut bogat în minerale, enzime, vitamine”, a povestit ea, potrivit unica.ro.
A înlocuit zahărul, supranumit și “cocaina produselor alimentare”, cu siropul de agave sau cu mierea bio. De asemenea, Andreea consumă apă alcalină,pe care o obține, după ce a stors o jumătate de lămâiei într-un litru și jumătate de apă.