Cautare: 659 rezultate dupa tagul "andreea marin"

Andreea Marin luptă împotriva pandemiei de coronavirus: Mi se pare o trezire pentru fiecare dintre noi

acum 22 zile

Andreea Marin luptă împotriva pandemiei de coronavirus. Află cum i s-a schimbat viața vedetei după ce România a intrat în stare de urgență.

Star Matinal. Andreea Marin, vacanță de vis în Bali

acum 61 zile

Andreea Marin, celebra prezentatoare de televiziune, a avut parte de o super vacanță în Bali. Vezi prin ce peripeții a trecut vedeta.

Star News. Andreea Marin, supusă unui set de analize la inimă! Ce i-au spus medicii

acum 62 zile

Andreea Marin, primul interviu după ce a ajuns pe mânile medicilor! Vedeta a fost supusă unui set de analize la inimă! Ce i-au spus medicii.

Star Matinal. Andreea Marin, de urgență pe mâna medicilor! Dezvăluiri exclusive!

acum 63 zile

Andreea Marin a ajuns pe mâna medicilor! Vedeta a făcut dezvăluiri despre analizele pe care le-a făcut la inimă!

Star News. Andreea Marin, monitorizată de medici! La ce teste a fost supusă vedeta

acum 65 zile

Andreea Marin a ajuns la spital. Vedeta a fost supusă de medici la mai multe teste la inimă. Fosta soţie a lui Ştefan Bănică este nevoită să poarte un aparat timp de 24 de ore.

Andreea Marin, mamă pentru a doua oară? Vedeta face dezvăluiri nespuse despre familia sa

acum 70 zile

Andreea Marin, mamă pentru a doua oară? Fosta prezentatoare TV, dezvăluiri nespuse despre familia sa! Vedeta a avut parte de o mare surpriză, atunci când se aştepta mai puţin!

Star Matinal. Andreea Marin, apariție într-o rochie udă și mulată în vacanța din Bali

acum 87 zile

Andreea Marin se relaxează în Bali. Vedeta şi-a surprins toţi fanii când şi-a făcut apariţia într-o rochie udă leoarcă şi super mulată.

Star Matinal. Andreea Marin a plecat să se relaxeze în Bali

acum 92 zile

Experienţa indonesiană este una unică, iar Andreea Marin şTie acest lucru. A ales să Se recreeze în Bali, mai exact în Ubud, în mijlocul naturii, acolo unde a descoperit o nouă Pasiune...yoga-ul. Frumoasa prezentatoare a optat pentru un hotel din inima pădurii, unde păsările şI...

Imagini exclusive cu iubitul Andreei Marin! Ce face Adrian Brâncoveanu atunci când crede că nu este văzut de nimeni

acum 111 zile

Andreea Marin este, fără doar şi poate, o femeie norocoasă. Vedeta trăieşte de mai bine de doi ani o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, un bărbat care pe lângă faptul că este trup şI suflet alături de celebra prezentatoare, este un bărbat extrem de elegant şI...

Star Matinal. Ce planuri are Andreea Marin împreună cu partenerul: Îmi petrec sărbătorile și cu iubitul meu

acum 115 zile

Andreea Marin ne-a spus ce îşi doreşte pentru următorul an, dar şi unde va petrece sărbătorile. În exclusivitate pentru Antena Stars vedeta a spus ce va face alături de pertenerul de viaţă.

Star Matinal. Acasă la Andreea Marin, de Sfântul Andrei: Îmi amintesc de fiecare sărbătoare în familie

acum 132 zile

De Sfântul Andrei, Andreea Marin va avea parte de o mare surpriză din partea echipei de la Antena Stars. Ce face vedeta de ziua ei și alături de cine petrece.

Andreea Marin, totul despre relaţia dintre fiica sa şi iubit. "În fiecare zi au porţia lor de joacă"

acum 140 zile

Andreea Marin spune totul despre relaţia dintre fiica sa şi actualul iubit.

Star Matinal. Andreea Marin, secrete din relație: Este plăcut să te bucuri de alături omul de lângă tine

acum 141 zile

Andreea Marin a împărtăşit secretele relaţiei. Vedeta spune şi ce plan şi-a făcut împreună cu partenerul de viaţă.

Interviu, în exclusivitate, cu Andreea Marin şi omul drag sufletului ei!

acum 150 zile

Prezenţi la un eveniment de suflet, pentru a fi alături de părinţii lui Răzvan Ciobanu şi pentru a aduce un omagiu creaţiei lui, în cadrul prezentării de modă organizate cu acest scop, Andreea Marin şi iubitul ei vorbesc pentru prima dată la tv despre sentimentele puternice care îi...

Andreea Marin, despre deciziile care i-au schimbat viaţa

acum 163 zile

Unul din cele mai mari secrete ale Andreei Marin a fost dezvăluit! Secretul pe care toţi vor să îl afle despre ea. Fosta prezentatoare vorbeşte despre deciziile care i-au schimbat viaţa.

Antitalent. Concurs de Miss 1994! Andreea Marin și Roberta Anastase sunt principalele candidate. Vezi cine a câștigat marele premiu

acum 172 zile

În 1994, Andreea Marin a participat la concursul de miss. Roberta Anastase a fost principala contracandidată a vedetei. Vezi cine a câștigat marele premiu.

Antitalent. Andreea Marin, supraveghetor la locul de joacă al copiilor: Aici toate visele se împlinesc! Părinții tăi sunt aici, iata-i!

acum 172 zile

Andreea Marin a ajuns supraveghetor la un loc de joacă pentru copii. Vedeta le face surprize celor mici. Unul dintre prichindei își revede părinții după foarte mulți.

Antitalent. Dan Bittman, întrebări indecente pentru Andreea Marin: Preferi o îmbrățișare romantică sau un sărut pasional?

acum 172 zile

Dan Bittman îi pune cele mai indecente întrebări Andreei Marin, în cadrul rubricii 50/50. Vezi ce răspuns a dat vedeta.

Antitalent. Târgul de Inventică de la Geneva, ediția din anul 2050, i-a acordat premiul întâi Andreei Marin: În maxim doi fiecare român va avea apă caldă la robinet

acum 173 zile

La Târgul de Inventică de la Geneva a participat și România. Andreea Marin le-a arătat celorlalte țări cum a evoluat țara noastră în ultima perioadă.

Andreea Marin, invitata lui Dan Bittman la Antitalent: Primești acest inel din partea mea?

acum 173 zile

Andreea Marin este invitata surpriză de la Antitalent. Dan Bittman vrea să o cucerească cu șarmul lui, dar, din păcate, inima vedetei aparține altui bărbat.

1
2
3
4
5
»