Cautare: 603 rezultate dupa tagul "andreea marin"

Xtra Night Show. Dan Bittman, detalii din culisele emisiunii AntiTalent

acum 5 zile

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premieră pe dată de 20 octombrie 2019.

Andreea Marin, amintirile din copilărie care i-au marcat viaţa! "Tata a încercat să umple golul lăsat de mama"

acum 9 zile

Puternică, hotărâtă și mereu stăpână pe tot ceea ce face! De câte ori a pus-o viața la pământ s-a ridicat și s-a reinventat. Andreea Marin, în direct, la Star Matinal! O poveste de succes din care și tu ai de învățat!

Andreea Marin face marele anunţ despre o nouă căsătorie! În ce stadiu a ajuns relaţia cu partenerul ei de viaţă?!

acum 14 zile

Andreea Marin face marele anunţ despre o nouă căsătorie! Vedeta dezvăluie ce planuri au ea şi partenerul ei de viaţă şi în ce stadiu a ajuns relaţia lor! Fosta prezentatoare ne dezvăluie şi care este dorinţa ei cea mai mare, pentru care se roagă neîncetat.

Răi Da Buni. Ritualurile Andreei Marin, pas cu pas! "Sunt foarte deschisă către nou"

acum 21 zile

Andreea Marin, invitată la "Răi, Da' Buni", și-a dezvăluit, în direct, ritualurile de frumusețe pe care le are zi de zi.

Star News. Cum își ajută iubitul Andreea Marin să facă bani. Ce metodă au găsit ca să îşi crească averea

acum 22 zile

Urmărim, în continuare, un interviu exclusiv, cu Andreea Marin! Cum o ajută iubitul pe vedetă să facă bani, dar şi ce metodă au găsit, împreună, ca să îşi crească averea!

Star News. Andreea Marin, despre momentele în care se temea că suferă de o boală necruțătoare

acum 41 zile

Andreea Marin vorbeşte, pentru prima dată, deschis, despre momentele în care se temea că suferă de o boală necruţătoare! Şi face mărturisiri emoţionante despre drama care i-a schimbat cursul vieţii! A ajuns să îşi dedice tot timpul, ca să îi salveze pe cei în suferinţă!

Andreea Marin, primele declarații despre al doilea copil

acum 46 zile

Este una dintre cele mai puternice femei din țară, o știe toată lumea, are o fiica mare și frumoasă și de ceva vreme un iubit care o adoră. Andreea Marin a vorbit săptămâna această despre al doilea copil. Este pentru prima dată când discuta deschis despre acest subiect. Recunoaște...

Andreea Marin nu-l mai ascunde pe bărbatul visurilor ei!

acum 47 zile

Andreea Marin, invitată la "Cool Summer Nights", a dezvăluit, în direct, cum este relatiai cu fiica ei, Violetă, și bărbatul visurilor ei.

Amănunte neștiute despre viața Andreei Marin: Nu am nicio operație estetică

acum 47 zile

Andreea Marin, invitată la "Cool Summer Nights", a dezvăluit, în direct, cum putem să ne menținem frumoase fără nicio operație estetică.

Star Matinal e pe val! Cum vrea Andreea Marin, declarații emoționante: În fiecare zi am ceva de învățat de la copilul meu

acum 50 zile

Andreea Marin este o femeie puternică, împlinită și fericită. Viața a pus-o de multe ori la încercare, dar nu s-a lăsat doborâtă. Mereu s-a ridicat, pentru ea, pentru fiica ei. Gestul Violetei care a făcut-o pe Andreea Marin să lăcrimeze!

Star Matinal e pe val! Cum vrea Andreea Marin să ajute toate femeile din România

acum 50 zile

Invitată la Star Matinal e pe val!, Andreea Marin explică cum vrea să ajute toate femeile din România.

Star News. Andreea Marin și iubitul își redecorează singuri vila

acum 51 zile

Iubitul Andreei Marin îi face toate poftele vedetei! Fosta prezentatoare l-a filmat pe bărbatul iubit în ipostaze de senzaţie. Cei doi îşi redecorează singuri vila.

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 56 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 56 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

CulTour. Andreea Marin: Nu pot să înțeleg bârfa

acum 56 zile

Interviu senzațional cu Andreea Marin! Vedeta a fost să răspundă la cele 61 de întrebări.

CulTour. Andreea Marin: ”Mereu fac lucrurile cu ochii pe ceas”

acum 56 zile

Interviu senzațional cu Andreea Marin! Vedeta a fost să răspundă la cele 61 de întrebări.

Star Magazin. Andreea Marin, despre căsătorie și copil: Privesc viața altfel acum

acum 66 zile

Andreea Marin a vorbit despre bărbatul care o face fericită, de mai bine de 3 ani. Mai mult, fosta prezentatoare TV a vorbit şi despre rochia albă de mireasă! Haideţi să vedem ce spune vedeta despre o eventuală căsătorie, dar şi despre un copil cu bărbatul pe care îl iubeşte!

Casa de vacanţă a Andreei Marin! Cum a decis vedeta să se mute în munţi

acum 71 zile

Andreea Marin şi-a făcut o casa de vacanţă în munţi! Cum a decis vedeta să petreacă mai mult timp departe de agitaţia din Capitală

Andreea Marin, în vacanță la Londra

acum 80 zile

Andreea Marin a plecat în vacanţă împreună cu fiica ei. Nu în vreo destinaţie de fiţe sau pe vreo plajă exotică, ci în Londra. Vezi cum îşi petrec cele două timpul.

Răi da buni. Andreea Marin, plină de surprize: Sunt la vârsta la care îmi doresc să fiu mai bună pentru copilul meu

acum 84 zile

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute femei din România, vine în platoul Răi da Buni! Întâlnirea pe care toată lumea o va ține minte!

1
2
3
4
5
»