Și-a uitat geanta cu 80.000 de lei pe banca din parc. Erau banii de nuntă ai cântărețului de muzică populară Constantin Enceanu

Publicat pe 11.05.2017 la 09:53 Actualizat pe 11.05.2017 la 10:08

Constantin Enceanu si sotia sa, Angela, au facut doua nunti. Una la Filiasi, alta la Visina. Cu banii adunati, cei doi au amintiri... datatoare de palpitatii.

Constantin Enceanu

Constantin Enceanu, unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică populară, i-a dat palpitații proaspetei sale soții. De ce? Păi cum să nu ți-o ia inima la trap când soțul îți spune că a uitat pe o bancă din parc geanta cu banii de la nuntă?

Întreaga întâmplare va fi povestită, sâmbătă, la Antena 1, la emisiunea ”2K1”, unde vor veni trei dintre cei mai iubiţi interpreţi de muzică populară din Oltenia, Maria Dragomiroiu, Mariana Ionescu Căpitănescu şi Constantin Enceanu. Aceştia vor lăsa deoparte rigurozitatea pe care o cere straiul popular şi alături de soţii lor vor veni la „2k1” să împărtăşească secretele unor căsnicii fericite.

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, îndrăgita prezentatoare Mirela Vaida nu va ocoli nici de această dată întrebările indiscrete, iar răspunsurile oferite de invitaţii săi vor stârni numeroase hohote de râs în platoul „2k1”.

Spre exemplu, la întrebarea „Ce aţi făcut cu banii pe care i-aţi câştigat la nuntă?”, din cadrul rundei „Nunta noastră”, Angela Enceanu va răspunde amuzată:

Noi am făcut două nunţi, din cauza distanţei. Una la Filiaşi şi, în anul următor, una la Vişina. De aici am plecat direct la Olăneşti, cu toţii banii din dar într-o geantă. Ţin minte că ne-am oprit într-un parc, el a vrut să meargă să cumpere ceva, iar eu m-am dus după el şi am lăsat geanta pe bancă. Nu a luat-o nimeni, pentru că era o geantă micuţă de fâş, pe care n-au băgat-o în seamă”, iar Constantin va completa şi el: „Aveam în ea vreo 80.000 de lei!”.

Ce dezvăluiri vor mai face invitaţii Mirelei din această ediţie, dar şi dacă vor reuşi sau nu aceştia să demonstreze că sunt cuplul perfect, telespectatorii vor afla urmărind sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1. Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.

În articolul

Și-a uitat geanta cu 80.000 de lei pe banca din parc. Erau banii de nuntă ai cântărețului de muzică populară Constantin Enceanu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 mai 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Situaţie halucinantă într-o comună din Botoşani: 5000 de persoane la acelaşi domiciliu
a1.ro
Zodiile cu succes fenomenal pe plan profesional în luna iunie 2024. Astrele și-au ales semnele zodiacale favorite
HelloTaste.ro
Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești
Catine
Zodii care au mereu zâmbetul pe buze. Nativii cu o personalitate puternică
useit.ro
Singurul animal care ar supraviețui apocalipsei, potrivit experților. Cum ar rezista când toate celelalte viețuitoare ar muri
as.ro
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: „Nu poţi trăi în păcat!”
MediCOOL
Când se scot amigdalele. Factorii care favorizează amigdalita
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
DeParinti
Ar trebui să-ți faci copilul să-și ceară iertare? La ce concluzii au ajuns specialiștii în parenting
MediCOOL
Ceaiuri pentru sănătatea inimii. Ce beneficii aduc acestui organ vital
HelloTaste
Ai folosit doar gălbenușurile? Iată 5 rețete cu albușurile rămase
x