Acesta este Testul Vieții: Alege o carte și află totul despre viața ta!

Publicat pe 19.12.2017 la 13:47 Actualizat pe 19.12.2017 la 14:46

Vei afla adevăruri surprinzătoare, așa că îndrăznește! Alege o carte!

Testele de personalitate ne ajută să ne descoperim sau să ne redescoperim. NU rata șansa de afla cine ești prin intermediul acestui joc simplu.

Vei afla adevăruri surprinzătoare, așa că îndrăznește! Alege o carte!


CARTEA 1

Te-ai satuarat de atâta lume falsă care se mișcă în jurul tău și pretînd multe lucruri de care nu sunt în stare să le îndeplinească. Tu ai fost în totdeauna un om de cuvânt și te-ai ținut de promisiuni, nu că alții.

Ai făcut alegeri bune, dar și rele. Ai învățat mult mai mult decât ar fi trebuit, asta din cauza celor care nici nu meritau atenția ta. Acum au plecat pe drumul lor, dar sigur tot tu ai ajuns mai bine decât ei.

Vei plecă într-o călătorie îndepărtată unde îți vei găsi pacea și echilibrul vieții, îți vei pune toate gândurile în ordine și vei strânge forțe noi pentru a te reîntoarce în obositoarea viață pe care o trăiești zilnic, acea călătorie te va face să înțelegi unele lucruri ce-ți vor colora viață. Deși anii au trecut pe lângă ține precum vântul, viață ta nu se sfârșește aici, ci din contra! Tocmai începi să o trăiești, căci în aproximativ două luni în viață ta își va face apariția o persoană ce te va învață ce înseamnă să trăiești cu adevărat!

Ți-a plăcut să fii un om cinstit și la locul tău. Ai făcut lucruri frumoase din cele urâte și ai avut niște rezultate foarte grozave de fiecare data când ai experimentat câte ceva. Nu te mai interesează ceea ce a fost în trecutul tău. Ai de gând să îți îndeplinești toate visele și să lupți pentru ele oricât de greu ar fi acestea de îndeplinit. Vrei mult mai mult de la ține și toată lumea știe că o să poți!

CARTEA 2

Vor există rezultate foarte mari că viață ta să devină fixată cum vrei tu, iar toate lucrurile să ți se indeplineascasi să ai parte numai de bucurii și fericire. Va există doar bucurie și fericire pe parcursul tuturor anilor pe care îi vei trăi. O să ai parte de cineva care chiar va știi cu adevărat să te prețuiască. Visele tale vor deveni realitate rând pe rând și vei avea tot ceea ce ți-ai dorit tu vreodată. Nu te îngrijora, trebuie doar să aștepți și să ai răbdare!

Ai iubit. Ai iertat. Ai sperat. Ai luptat. Ai renunțat. Ai plâns. Ai câștigat. Asta se află în spatele tău, iar astăzi poți să zâmbești în cel mai frumos mod cu putință, deși, în sufletul tău au fost lupte de care nici n-ai avut habar. Ai învățat că pentru a fi în armonie cu alte persoane din viață ta, trebuie să ai o relație frumoasă cu ține însuți. Să știi să te ierți, să te accepți, să înveți, să uiți. Nu vei fii un om obișnuit pentru că ai dreptul să fii un om extraordinar! Învață că nu poți răspândi lumina dacă nu arzi.

Ești o persoană inteligență, cu o memorie bună, dar cu o mai mică putere de concentrare asupra obiectivului propus, pentru că nu poati menține acest interes. Ai obiceiul de a te implică în mai multe proiecte odată. Ești un om hotărât, cu o mare voința, adori riscul și pericolul, libertatea și noutatea. Ești un om mărinimos, generos care își respectă promisiunile, ești capabil de fapte mărețe. Secretul vieții nu este să ai tot ceea ce îți dorești, ci să-ți dorești tot ceea ce ai. În umblarea ta prin această lume vei influența direct sau indirect viețile a cel puțin 10000 de oameni.

CARTEA 3

Uneori, iti dai seama ca singurul prieten adevarat pe care il ai esti doar tu. Si vine un timp cand realizezi ca singuratatea e doar o stare de spirit, caci aiurea te poti simti chiar si atunci cand ai in jurul tau o multime de oameni. Nici nu stii de unde ai mostenit vulcanul din tine. Nu-ti aflii niciodata linistea, traind ca si cand timpul ti-ar frange aripile, ai vrea sa-l invingi, incapatanandu-te sa zbori.

Orice persoana este norocoasa ca te are inviata sa, iar scopul tau pe acest pamant este unul divin. Mereu o sa atingi lucrurile pe care le vrei cu adevarat. Esti in centrul atentiei mai tot timpul. Iti accepti conditia pe care o ai si poti sa folosesti orice situatie in avantajul tau ori de cate ori este cazul. Ai o minte diabolica si te bagi usor pe sub pielea multor persoane fara ca nici macar sa-ti dai seama. Esti in completa armonie cu tine, intreaga ta viata este un echilibru total si nimic nu iti poate schimba modul de a gandi care este excelent de bun. Castigi mereu ceea ce vrei cu adevarat!

Nu te deranjeaza atunci cand cineva te respinge, pentru ca poti atrage orice persoana in viata ta, atunci cand iti doresti asta. Ai un suflet bun si plin de bogatie. Calitatile tale sunt numeroase si foarte bune! Esti un om puternic si dispui de toate resuresele necesare pentru a atrage succesul in viata ta si te poti manifesta asa cum iti doresti fara ca nimeni si nimic sa te opreasca. Te simti ca esti un om iubit si protejat de cei dragi, iar Universul tau te ajuta sa-ti descoperi adevaratul destin. Totul va fi frumos si stralucitor in viata ta. Viitorul suna bine!

Ai cerut putere si viata ti-a dat dificultati pentru a te face un om mai puternic. Ai cerut intelepciune si viata ti-a dat probleme ca sa le poti rezolva. Poti asculta cuvintele, dar te increzi doar in fapte! Iti vei cauta steaua pana o vei gasi. Este ascunsa in sertarul inocentei, infasurata in esarfa minunilor. Trebuie daor sa ai rabdare si incredere in tine, doar asa vei reusi. Esti o persoana puternica si poti obtine tot ce iti doresti. Poti castiga orice batalie si iti poti depasi limitele oricand si la orice ora.

CARTEA 4

Vrei să echilibrezi balanța doar cu lucruri frumoase în viață pe care ți-a fost dat să o trăiești și să nu duci lipsă de absolut nimic. Vrei că tu să fii un om fericit lângă cineva care te merită cu adevărat! Îți place să ieși în evidența arătând de ceea ce ești în stare și nimic și nimeni nu ar putea să-ți stea în cale oricât de multe piedici ți-ar putea pune invidiosii în viață. Tu ai putere să treci peste absolut tot!

După fapte ai înțeles cine ține la ține, după apeluri ai înțeles cine are nevoie de ține, iar cu timpul ai înțeles cine te iubește cu adevărat și nu ar vrea să te piardă pentru nimic în lume! Nu obligi pe nimeni să te placă. Cine te place, te place și gata. Ai învățat că nimic nu durează pentru totdeauna și că oamenii pentru care ți-a fi dat până și viață, cu timpul îți devin doar niște simpli străini. Ai crezut că-n lumea asta, bine faci, bine găsești.

Dar pe cine nu ai lăsat să moară, nu te-a lăsat să trăiești! Nu poți să te comporți frumos cu toată lumea, dar întotdeauna poți face asta cu absolut toți cei care merită cu adevărat! Durerea te-a maturizat și te-a pus pe gânduri, te-a învățat să citești printre rânduri. Ștergi lacrimă, dar nu poți șterge amintirea. Ai trecut prin foarte multe lecții de viață!

Urăști minciună și pe omul care o folosește. Nici nu înțelegi la ce le folosește unora atâta bârfă, atâta falsitate, atâta răutate. Doar o clipă e de ajuns nu ești pe acest pământ. Ești un exemplu bun pentru multe alte persoane din jurul !

Vei avea o la fel , de surpirze frumoase nu vei duce de absolut nimic deoarece chiar știi cu adevărat ce vrei de la ! Ești un om puternic știi lupți cu adevărat pentru visele tale, iar face aproximativ toate visele tale noapte realitate. Nici nu îți veni crezi când nu vei vedea dum rând pe rând toate dorințele tale se vor îndeplini vei avea tot ceea ce îți dorești.

CARTEA 5

Există zile făcute din mici nimicuri, zile de care îți amintești multă vreme, fără să știi cu adevărat de ce. Există zile făcute din nimicuri, dar îți lasă inimă plină de melancolie și senzație de singurătate de care îți amintești mult, mult timp. Faptul că ai o agendă plină cu nume și numere de telefon pe care le folosești doar atunci când trimiți mesaje de sărbători, nu înseamnă că ai mulți prieteni adevărați.

Cineva te-a părăsit pentru altă persoană iar din cauza această te-ai supărat și ți-ai pierdut încrederea în alte persoane. Învață că e greu să convingi o maimuța că mierea este mai dulce decât banană! Ierți ușor, poate prea ușor, dar vei ține minte și nu vei uită NICIODATĂ! Oamenii sunt în stare să spună despre ține absolut orice. Iar atunci când nu mai știu ce să spună, INVENTEAZĂ! Ție îți place de toată lumea. Pe unele persoane îți place să le ai aproape, pe altele îți place să le eviți, iar pe restul să le pocnești, mai ales pe cele care le urăști!

Ai mulți prieteni care doar îți promit că te vor ajută de fiecare data când vei avea nevoie, dar atunci când vine vremea să ai nevoie, nu îți sare nimeni în ajutor, iar tu îți dai seamă că nu ești niciodată o prioritate. Cu timpul, oamenii și lucrurile din viață ta căpăta noi fețe și noi înțelesuri. Sau poate, cu timpul, chiar tu te schimbi și privești lucrurile și oamenii cu alți ochi. Fiecare an care trece te lasă cu tot mai puțini prieteni.

Iubești armonia. Îți place liniștea. Îți place să povestești cu oamenii despre lucruri frumoase, îți place să spui și să auzi lucruri frumoase, motiv pentru care răutatea și intrigă îți creează un dezechilibru. O să ai parte de foarte multe suprize pe de-alungul vieții tale, dar cea mai frumoasă surpriză va fi ziua în care visele tale vor deveni realitate rând pe rând. Stai fără stres și doar așteaptă să vezi ce , ceva foarte frumos care îți schimva adevăratul sens cuvântului.

Un vis e pe cale de împlinire! O doar de bucurii fericire. Vei avea foarte prieteni jurul , iar visele tale ușor, ușor vor deveni realitate chiar nu- vine crezi! Vei avea un viitor foarte frumos înflorit, toate drumurile tale duc doar spre fericire. O de tot ceea ce-dorit vreodată!

sursă: actualitatea.biz

În articolul

Acesta este Testul Vieții: Alege o carte și află totul despre viața ta!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x