Acestea sunt FEMEILE SPECIALE ale zodiacului! Nimeni nu mai e ca ele

Publicat pe 02.09.2016 la 22:14 Actualizat pe 02.09.2016 la 22:27

Dintre toate nativele zodiacului, ele reușesc să iasă în față, având anumite atuuri care le fac cu adevărat speciale! Aflați în materialul următor care sunt zodiile cu trăsături de aur și ce influență au ele asupra celor dragi.

Dintre toate nativele zodiacului, ele reușesc să iasă în față, având anumite atuuri care le fac cu adevărat speciale! Aflați în materialul următor care sunt zodiile cu trăsături de aur și ce influență au ele asupra celor dragi.

Dintre toate zodiile, patru reușesc să se evidențieze mai mult, având un caracter special.

Taur
Reprezentantele acestei zodii nu se lasă doborâte cu una, cu două de greutățile vieții, ci luptă cu determinare pentru ceea ce își doresc să obțină. Poate că par delicate, însă ele sunt femei independente, așa că nu le place să depindă de nimeni din jurul lor. Cei dragi se pot considera norocoși că destinul li le-a scos în cale. Femeile Taur sunt iubitoare, fidele și se pricep să răsfețe pe cei dragi. Nimeni nu se poate plânge că este neglijat atunci când are o nativă prin preajmă.

Femeia din zodia Taur este cu adevărat specială, având în vedere că are principii bine înrădăcinate. Ea nu îi trădează pe cei dragi, ci le este fidelă până la moarte. Este întotdeauna acolo când ai nevoie de un sfat ori de un umăr pe care să plângi. Și știe exact ce cuvinte să îți spună pentru a-ți aduce din nou zâmbetul pe față și speranța în inimă.

Rac
Nimeni nu poate să reziste în fața farmecului pe care îl au femeile născute în zodia Rac. Ele sunt delicate, naturale, vesele, calde și sincere. Oricine își dorește să aibă în viața lui o astfel de nativă deosebită. Femeia Rac știe să se facă plăcută încă de la început, așa că se integrează cu ușurință în orice mediu. Puțini sunt cei care pot să spună ceva de rău despre ea, iar aceia sunt cârcotași de obicei.

Bunătatea de care dau dovadă reprezentantele acestei zodii nu cunoaște limite. Ele văd viața complet diferit față de cum o privesc alte native ale horoscopului. Superficialitatea nu face parte din metalitatea lor pentru că preferă oricând naturalețea și simplitatea. Știu să se bucure ca nimeni altcineva de lucrurile frumoase din jurul lor și observă ceea ce alții nu văd.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Acestea sunt FEMEILE SPECIALE ale zodiacului! Nimeni nu mai e ca ele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Supărat că i-au prins mama drogată la volan, un tânăr a vrut să se răzbune pe poliţişti. S-a urcat în maşină şi a lovit autospeciala cu care veniseră
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă: „Superbă”. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x