Acidul hialuronic, secretul buzelor senzuale

Publicat pe 28.08.2010 la 13:57 Actualizat pe 28.08.2010 la 13:58

Acidul hialuronic, secretul buzelor senzuale

Buze senzuale? Ce ati spune de acid hialuronic? Cu timpul, productia naturala de acid hialuronic se diminueaza si buzele incep sa-si piarda senzualitatea. Ce e de facut? Viviana Iordache, medic specialist dermatolog la Centrul Medical Miko Med, va sfatuieste sa recurgeti la injectiile cu acid hialuronic. Nu sunteti convinse? Ar mai trebui adaugat ca pretul este accesibil, iar efectele secundare neplacute sunt nesemnificative. O simpla injectie readuce volumul pierdut si atat de ravnit.



Fara dureri
"Femeile pot opta fie pentru marirea volumului buzelor, fie pentru un contur ferm si definit", precizeaza specialistul nostru.
Procedura este putin dureroasa si nu sunt necesare teste in prealabil. Acidul hialuronic este o substanta neutra pe care corpul nostru o are oricum in compozitie.



Tehnica folosita consta in injectarea cu un ac fin a acidului hialuronic dinspre exteriorul buzelor spre partea centrala. Procedura dureaza aproximativ 20 de minute, se realizeaza sub anestezie locala si nu necesita internare.



Dupa injectare, se recomanda un masaj al buzelor pentru dispersarea uniforma a substantei. Recuperarea este rapida, iar de rezultatul final va puteti bucura dupa aproximativ doua-trei zile, cand edemul datorat injectarii se remite.



Tratament repetat
Vestea proasta este ca aplicatiile medicale cu acid hialuronic nu sunt permanente. Dupa o perioada, acidul hialuronic este degradat si absorbit de organism. Asadar, tratamentele cu acid hialuronic dureaza intre sase si noua luni, dupa care sunt necesare noi tratamente pentru a mentine efectul obtinut.



Acidul hialuronic nu trebuie sa lipseasca din nici o crema antirid. Acesta actioneaza la nivelul tesuturilor si ajuta pielea sa isi mentina elasticitatea, supletea si tonicitatea.



Vedete cu buze injectate
Ati admirat buzele Angelinei Jolie, carora le-ati atribuit sinonimul de senzual. Dupa multe speculatii, diva a recunoscut ca si-a injectat acid hialuronic pentru filmul "Mr. & Mrs. Smith". Ei bine, Angelina Jolie nu este singura vedeta care a recurs la aceasta procedura. I-au urmat exemplul actritele Meg Ryan, Nicole Kidman, Courtney Cox, creatoarea de moda Donatella Versace, cantareata Jessica Simpson.



Citeste jurnalul.ro

În articolul

Acidul hialuronic, secretul buzelor senzuale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x