Actori care uimesc prin simplitate: duc o viata obisnuita, desi apar pe marile ecrane

Publicat pe 07.10.2013 la 15:14

Numeroase staruri de la Hollywood iubesc sa fie in centrul atentiei si isi doresc sa apara pe prima pagina a publicatiilor celebre cu orice pret. Insa, unele vedete prefera sa duca o viata obisnuita, mai retrasa.

Meg Ryan

Este una dintre actritele populare de la Hollywood. A jucat in productii de succes precum “When Harry Met Sally”, “Sleepless in Seatle” sau “French Kiss”. Desi a aparut in numeroase filme, in timpul liber a incercat sa stea departe de camerele de luat vederi.

Cu ceva vreme in urma a putut fi admirata la Festivalul de Film din Italia, unde a marturisit ca adora sa stea cu fetita sa.

Johnny Depp

Si-a inceput cariera jucand in pelicula “Private Resort”, in 1985. Ulterior, a devenit unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, insa acest lucru nu i-a adus satisfactii. Foarte rar participa la lansarile filmelor sale. Intr-un interviu acordat in 2010, acesta marturisea ca prefera sa traiasca ca un calugar: “Nu ies din casa decat daca este strict necesar. Raman in `cuibul` meu. Niciodata nu m-am obisnuit cu celebritatea”.

Axl Rose

A fost solistul uneia dintre cele mai iubite formatii de muzica rock ale anilor `80: “Guns N`Roses”. Insa, in 1994, cand grupul s-a destramat, cantaretul s-a refugiat intr-o casa din Malibu. Ulterior, in 2008, Axl a reaparut pentru a-si promova albumul “Chinese Democracy”, cu prilejul caruia a realizat si un turneu mondial, ce s-a incheiat in 2011.

Julia Roberts

A fost una dintre actritele adorate la finalul anilor `80, inceputul anilor `90. Desi continua sa joace, aceasta nu mai apare cu aceeasi intensitate, luand decizia de a se refugia la ferma sa din New Mexico, ce se intinde pe 20 de hectare. Acolo a fost vizitata chiar de faimoasa prezentatoare de televiziune, Oprah Winfrey: “Aici pot sa fac ce vreau linistita. Los Angeles este centrul mondial al spectacolului, dar nu sunt o buna celebritate. Este dificil pentru mine sa locuiesc acolo”, spunea Roberts.

Greta Garbo

A fost una dintre actritele celebre de la Hollywood in perioada de aur. Cunoscuta pentru filmele “Anna Christie” si “Romance”, la doar 35 de ani, in 1941, a decis sa se retraga, dupa ce s-au incheiat filmarile celei de-a 28-a productii. Noua ani mai tarziu, actrita si-a cumparat o locuinta in New York, unde a trait pana la sfarsitul vietii. A evitat sa apara in public si a refuzat numeroase solicitari de interviuri.

Foto: Hepta.ro

În articolul

Actori care uimesc prin simplitate: duc o viata obisnuita, desi apar pe marile ecrane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x