Actorii tai preferati si jumatatile lor celebre: 7 cupluri surprinzatoare de la Hollywood

Publicat pe 24.03.2013 la 11:06 Actualizat pe 24.03.2013 la 17:49

Lauren Graham si Peter Krause

Nimic nu rezista prea mult la Hollywood, nici macar iubirea. Nu e de mirare ca vedetele o cauta pretutindeni, fara incetare. In acest haos sentimental, noi pierdem sirul relatiilor amoroase si descoperim ca, peste noapte, noi cupluri s-au format. Vedetele si-au gasit consolare in bratele altei persoane faimoase sau chiar, sufletul-pereche in randul colegilor de breasla.

Peter Facinelli si Jaimie Alexander

Carlisle din Twilight a fost nici mai mult, nici mai putin decat sotul lui Kelly din Beverly Hills, Jennie Garth. Dupa despartirea de sotie, actorul s-a cuplat cu o alta vedeta a micului ecran, Jaimie Alexander. Nu stii despre cine vorbim? Ea a jucat-o pe Jessi in Kyle XY si pe Sif in filmul "Thor".

Sean Penn si Florence Welch

Incredibil, dar se pare ca Sean Penn formeaza un cuplu cu Florence Welch. Daca relatia cu Scarlett Johansson a parut fara noima, aceasta e de-a dreptul bizara.

Alexander Skarsgard si Ellen Page

Daca tot vorbim de bizar, nu putem sa nu trecem in revista cel mai nou cuplu de la Hollywood: Alexander Skarsgard (Eric din "True Blood") si Ellen Page ("Juno", "Inception"). Intre cei doi este o diferenta de 11 ani, Page avand 26 de ani iar Skarsgard 37 de ani.

Chad Kroeger (Nickelback) si Avril Lavigne

Avril Lavigne s-a logodit cu solistul Nickelback, Chad Kroeger. Ciudat? Nu chiar. Cei doi au totusi o pasiune comuna: muzica rock.

Fratele fostului presedinte al Frantei si Mary-Kate Olsen

Reactia generala la aceasta veste a fost mai degraba: "Cum?! De unde si pana unde?". Fostul copil minune al marelui ecran, Mary-Kate Olsen, in prezent designer, este de cateva luni iubita unui barbat la fel de celebru - datorita fratelui sau. Vorbim despre Olivier Sarkozy, fratele fostului presedinte francez.

John Slattery si Talia Balsam

John Slattery, Roger Sterling din Mad Men, si Talia Balsam, Mona Sterling, sunt casatoriti atat in serial cat si in viata reala. si, pentru a face lucrurile si mai interesante, Talia Balsam a fost si singura sotie a altui actor faimos: George Clooney.

Lauren Graham si Peter Krause

Frumoasa Lauren Graham (cea care a interpretat rolul simpaticei Lorelai Gilmore in "Fetele Gilmore") joaca in prezent in serialul "Parenthood". Ironia sortii este ca iubitul sau in viata reala interpreteaza rolul fratelui la TV.

foto: people.com

În articolul

Actorii tai preferati si jumatatile lor celebre: 7 cupluri surprinzatoare de la Hollywood

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Elevi care se identifică drept animale şi vin îmbrăcaţi ca vulpi şi papagali la liceele din România. "Urcă în patru labe scările"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă
Catine
Supă cremă de sparanghel verde, cu parmezan
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
Cristi Borcea se întoarce la “marea dragoste” după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale apei cu castraveți. Cum îți poate completa dieta
Spynews
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
DeParinti
Care este momentul în care poți pierde dopul gelatinos: de ce se elimină
MediCOOL
Metode naturale de scădere a tensiunii arteriale. Impactul stilului de viață asupra sănătății
HelloTaste
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine
x