Actorul Richard Dreyfuss are planuri pentru Viaţa de Apoi:”Vreau să îl lovesc pe Dumnezeu în faţă"

Publicat pe 24.07.2016 la 20:18 Actualizat pe 24.07.2016 la 20:25

Actorul american Richard Dreyfuss, premiat cu Oscar pentru filmul ”Adio, dar rămân cu tine!/ The Goodbye Girl” (1977), povesteşte publicaţiei The Guardian despre Dumnezeu, despre prietenia cu mama sa şi despre întâlnirea cu cea de-a treia soţie.

Actorul american Richard Dreyfuss, premiat cu Oscar pentru filmul ”Adio, dar rămân cu tine!/ The Goodbye Girl” (1977), povesteşte publicaţiei The Guardian despre Dumnezeu, despre prietenia cu mama sa şi despre întâlnirea cu cea de-a treia soţie.

Când voi muri, vreau să am ocazia să îl lovesc pe Dumnezeu în faţă. Dacă există un dumnezeu, el ştie deja asta şi va scăpa şi, ca un agnostic, probabil că nu voi avea ocazia. Dar o merită pentru tot ce ţi se întâmplă în al treilea act al vieţii: este umilitor şi devalorizator”, spune Richard Dreyfuss.

Actorul în vârstă de 68 de ani spune că mama i-a fost cel mai bun prieten. ”Vorbeam absolut orice. Am învăţat multe de la ea despre femei şi sex. Mi-a spus odată: «Richard, ca să fii liniştit, nu există niciun lucru pe care să nu-l faci în dormitor»”, a mai povestit Dreyfuss, care a jucat în peste 100 de filme de televiziune şi artistice.

Un alt subiect abordat de starul american a fost situaţia ţării în care trăieşte. El afirmă că îi plac idealurile ei, dar urăşte faptul că americanilor le-a fost negată cunoaşterea lumii şi faptul că nu au educaţia necesară pentru a gândi limpede. ”Aşadar, votăm împotriva interesului nostru economic şi ne încredem în primele noastre gânduri superficiale de frică şi ură”.

Richard Dreyfuss este de părere că dacă un bărbat nu ar accepta ca fiica lui să se mărite cu Donald Trump, atunci nu ar merita nici votul său. ”Trump este un personaj exagerat. Dacă un asemenea bărbat ţi-ar cere permisiunea să se căsătorească cu fiica ta, ce ai spune?! Dacă răspunsul este nu, cred că este evident că nu ar trebui să îi dăm cel mai puternic birou de pe faţa pământului”.

”Sunt perceput ca cineva care a decăzut”, este precizarea lui Richard Dreyfuss privind cariera sa. ”Am fost de mare succes în anii '70 şi m-am dus. Gândesc aşa pentru că nu am vrut să fiu în topul topurilor, pentru că niciunul dintre aceşti oameni nu are o viaţă normală. Am avut ocazia să ajung acolo, sus, dar am refuzat”.

Despre sine spune că nu a fost niciodată unul de-al Hollywoodului. ”A trebuit să învăţ că oamenii fac lucruri lipsite de etică şi că totul este o afacere. Am luat-o personal de fiecare dată şi încă o fac”, a mai afirmat Richard Dreyfuss.

Când vine vorba despre dragoste, Richard Dreyfuss mărturiseşte că a crezut despre el că a fost un tip de treabă. ”Într-o zi mi-am dat seama că am rănit fiecare fată pe care am iubit-o vreodată. Credeam că am fost un tip de treabă înainte de asta. M-am adunat şi am scris scrisori, cerându-mi scuze. Răspunsul a fost unanim: «Băiete, vasul ăsta a plecat din port»”, a mai povestit el.

Actorul spune că nu şi-a împărţit viaţa cu nimeni înainte de a o întâlni pe Svetlana, a treia sa soţie. ”Stăteam la un hotel unde ea lucra, când mi-a bătut la uşă spunându-mi: «Ar fi bine să ai mai mare grijă de lucrurile tale». Şi mi-a dat paşaportul. Am vorbit şi am invitat-o înăuntru. Într-un final, am spus: «Ei bine, ar trebui să pleci înapoi». Am stat, am tras aer în piept şi am sărutat-o. A fugit din cameră şi m-am gândit: «Asta o să fie minunat»”.

În articolul

Actorul Richard Dreyfuss are planuri pentru Viaţa de Apoi:”Vreau să îl lovesc pe Dumnezeu în faţă"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x